פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים טוב אז ככה קניתי 3400+ מאמריקה והוא אמור להגיע עוד שבועיים עם חבר שלי הוא בא בגירסת בוקס... אבל בעיקרון אני מעדיף קירור יותר טוב... כדיי להיות בטוח... טוב אז ככה יש לי 190 שקל בשביל קירור... אני צריך שהוא יהיה קירור איכותי ושקט... בנתיים אני חשבתי על ה VENUS 12 הוא בא עם בקשר מהירות והוא עולה 180 שקל... תודה לעוזרים
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים thermaltake silent tower/zalman 7000 alcuשניהם שקטים,הזלמן הרבה פחות כבד,הטרמלטייק מקרר יותר טובאבל תהיה מרוצה בכל מקרה שניהם מעוליםvenus12 זה לא הבחירה הנכונה אם אתה מחפש שקט
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר thermaltake silent tower/zalman 7000 alcuשניהם שקטים,הזלמן הרבה פחות כבד,הטרמלטייק מקרר יותר טובאבל תהיה מרוצה בכל מקרה שניהם מעוליםvenus12 זה לא הבחירה הנכונה אם אתה מחפש שקטהמממ אבל הרבה אמרו לי שהיו ביקורות על הסיילנט טוור ומלא אמרו שהוא לא משהו... ודרך אגב אני לא צריך משהו שקט שקט... בעיקרון מה יותר מקרר טוב ה VENUS 12 או אלה שהמלצת לי עליהם אחי?
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים ה-Silent Tower מצויין, יותר טוב מהVENUS12 משום שיש לו 6 HEAT PIPES, לדעתי הזלמן לא ייפול בהרבה ממנו, והוא ממש ממש שקט והיתרון שלו הוא שהוא קל מאוד יחסית רק 445גרם, מה גם שהוא משלב שתי אלמנטים מעולים של קירור מעבד, נחושת בתחתית (חלק) שמקבלת חום מהמעבד בצורה המהירה והיעילה ביותר, ואז יש את הfins של האלומיניום שנפתרים מהר מהחום אל אוויר המארז,אז גם דאג לסירקולציית אוויר טובה במארז כדי שתפנה מהר אוויר חם ותכניס אוייר קר. מה גם שהזלמן לא דורש פירוק של המארז כמו הסיילט טוואר, בכל אופן לדעתי הזלמן הכי עדיף. תתחדש!
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר ה-Silent Tower מצויין, יותר טוב מהVENUS12 משום שיש לו 6 HEAT PIPES, לדעתי הזלמן לא ייפול בהרבה ממנו, והוא ממש ממש שקט והיתרון שלו הוא שהוא קל מאוד יחסית רק 445גרם, מה גם שהוא משלב שתי אלמנטים מעולים של קירור מעבד, נחושת בתחתית (חלק) שמקבלת חום מהמעבד בצורה המהירה והיעילה ביותר, ואז יש את הfins של האלומיניום שנפתרים מהר מהחום אל אוויר המארז,אז גם דאג לסירקולציית אוויר טובה במארז כדי שתפנה מהר אוויר חם ותכניס אוייר קר. מה גם שהזלמן לא דורש פירוק של המארז כמו הסיילט טוואר, בכל אופן לדעתי הזלמן הכי עדיף. תתחדש! תודה רבה אחי... וגם ככה אני מרכיב ת'מחשב החדש אז זה לא ישנה לי אחי בכל מקרה אני מתכנן גם OC בעוד כ3 שנים אז אני צריך גוף קירור טוב לOC... בעיקרון באתר של TT אין את הסמל של הOC לסיילנט טוור... אבל לקירור הזה יש- https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=1819 האם הוא טוב?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים ה"סמל" של הOC ממש לא משנה, TT מוסיפה אותו כדי להראות איזה פיצ'רים בין היתר יש לאמצעי קירור שהם מציגים.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7069 ביקורת http://www.systemcooling.com/thermalright_xp120-01.html גוף קירור חייתי בגודל ובביצועים
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים קח תזלמן הכבד ותלך לישון כמו דוב (מעל 10 שעות) וכשתקום (אחרי שינה חזקה בגלל שלא שמעת אותו (מניסיון) ) תראה שהוא קר והסוקט עדיין במקום!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים בשביל מה לקחת את הכבדאם הוא מביא "יתרון" של מעלה או שתיים (גג 3..), שוקל יותר, ועולה יותר?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים כמו שאמרתי ברוב המקרים זה חצי מעלה - מעלה, לפעמים שתי מעלות2 מעלות זה ממש לא משמעותי גם אם הוא באוברקלוק עצבני, גריז טרמי איכותי יכול לצמצם את "הפער" ולא להוסיף על המשקל, אבל אני לא רואה שום צורך בזה..
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אל תשכח שבנחושת אתה יכול להשתמש במהירות יותר איטית ולקבל אתה אותן התוצאות כמו של האלומיניום במהירות גבוהה כי הולכת החום של נחושת טובה יותר וזה גורם להתפזרות רבה יותר של החום ואז יותר קל לפזטר את החום ...
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים עזוב, לך ישר לקירור בחנקן נוזלי מדברים איתו על סינקים של 170-190 שקל, מה קשור הטרמלרייט.. : ואני חייב לציין שבאמת כיף להרכיב אותו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.