פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים קודם כל בקשר לשיתוף קבצים.. עשיתי רשת אלחוטית היום, ואני לא יכול להיכנס למחשב של אחי אבל הוא יכול להיכנס לשלי, זאת ההודעה שאני מקבל: עשיתי במחשב שלי ושלו בדיוק אותה פעולה אבל אני לא יכול להיכנס לשלו.. ה"ראוטר" נמצא על המחשב שלי . מה לעשות? ועכשיו לשאלתי השנייה, חבר שלי אמר שכדי לי לקנות כבל רשת מפוצל ולחבר בין המחשבים כדי שלא יהיו לאגים.. יש לכם אולי רעיון לתת לי שלא יהיו לאגים בכלל? ואם לא בכלל אז לפחות שלא יהיו גדולים. תודה מראש!
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים הייתי בשמחה מחפש ברשת ושואל אנשים או אפילו מנסה בעצמי, אבל ברגע שקראתי את התגובה שלך...בהצלחה למצוא עזרה עם גישה כזו.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים א. לא חסרים פה אנשים שאין להם ידע בסיסי אפילו במחשבים או באנגלית, אז אי אפשר ישר לקפוץ איתם לעומק המחשב עם הסברים מסובכים. בשום מקום בהודעה שלך לא ציינת שאתה מבין את הודעת השגיאה ומה רוצים ממך. כשאתה לא מסביר את עצמך טוב מן הסתם גם לא יצליחו להסביר לך טוב. סה"כ הסברתי לך את הבעיה, כי חשבתי שגם אותה אתה לא מבין. כמו שאמרתי הייתי שמח להמשיך לעזור אבל אתה צריך קודם ללמוד לדבר עם אנשים שעוזרים לך. ב. אפשר להגיד גם "אוקיי, את זה ידעתי אבל איך אני עושה את זה ?" וכל מיני דרכים בסגנון במקום איך שאתה ענית. אפשר לדבר ואפשר לדבר.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר סליחה אוקיי? :-*בוא לא נהפוך את הדיון הזה לנימוסים בפורומים זאת סתם הייתה אי הבנה..מישהו יודע איך לסדר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.