עבור לתוכן

בעיה ב Workgroup Places ועוד שאלה

Featured Replies

פורסם

קודם כל בקשר לשיתוף קבצים.. עשיתי רשת אלחוטית היום, ואני לא יכול להיכנס למחשב של אחי אבל הוא יכול להיכנס לשלי, זאת ההודעה שאני מקבל:

untitled.JPG

עשיתי במחשב שלי ושלו בדיוק אותה פעולה אבל אני לא יכול להיכנס לשלו.. ה"ראוטר" נמצא על המחשב שלי . מה לעשות?

ועכשיו לשאלתי השנייה, חבר שלי אמר שכדי לי לקנות כבל רשת מפוצל ולחבר בין המחשבים כדי שלא יהיו לאגים.. יש לכם אולי רעיון לתת לי שלא יהיו לאגים בכלל? ואם לא בכלל אז לפחות שלא יהיו גדולים.

תודה מראש!

פורסם

לפי ההודעה נראה כאילו צריך ליצור במחשב שלו הרשאה למחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

גילית לי את אמריקה.. אבל איך בדיוק

פורסם

הייתי בשמחה מחפש ברשת ושואל אנשים או אפילו מנסה בעצמי, אבל ברגע שקראתי את התגובה שלך...

בהצלחה למצוא עזרה עם גישה כזו.

פורסם
  • מחבר

מה קשור לגישה.. מה שכתבת פשוט ברור מאילו  :-\

פורסם

א. לא חסרים פה אנשים שאין להם ידע בסיסי אפילו במחשבים או באנגלית, אז אי אפשר ישר לקפוץ איתם לעומק המחשב עם הסברים מסובכים. בשום מקום בהודעה שלך לא ציינת שאתה מבין את הודעת השגיאה ומה רוצים ממך. כשאתה לא מסביר את עצמך טוב מן הסתם גם לא יצליחו להסביר לך טוב. סה"כ הסברתי לך את הבעיה, כי חשבתי שגם אותה אתה לא מבין. כמו שאמרתי הייתי שמח להמשיך לעזור אבל אתה צריך קודם ללמוד לדבר עם אנשים שעוזרים לך.

ב. אפשר להגיד גם "אוקיי, את זה ידעתי אבל איך אני עושה את זה ?" וכל מיני דרכים בסגנון במקום איך שאתה ענית. אפשר לדבר ואפשר לדבר.

פורסם
  • מחבר

סליחה אוקיי? :-*

בוא לא נהפוך את הדיון הזה לנימוסים בפורומים זאת סתם הייתה אי הבנה..

מישהו יודע איך לסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים