עבור לתוכן

Unreal 3 Engine (pics)

Featured Replies

פורסם

עוד לא התעוששנו מדום3 , עוד לא קיבלנו את האלף לייף 2, והינה הדור הבא של המנועים הגראפיים כבר מציג את עצמו מראה גראפיקה כמעט פוטו ראליסטיט , צפו למשחק ב2006 ולהריץ אותו באיכות הכי גרועה עם 6800 אולטרא ב30 FPS.

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=gaminggeneral&Number=4185910&page=&view=&sb=&o=&fpart=1&vc=1

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
You know what? At this rate, Unreal Engine 4 will no longer be Unreal. It will be Real
פורסם

OMG

גרפיקה מדהימה :o

פשוט אין מילים :-X

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שהמפתחים דיברו על זה שהמינימום זיכרון לכרטיס מסך שצריך בשבל להריץ את זה זה 512 וגם אז, האיכות יורדת, הם מצפים שעד 2006 לכולנו יהיו כרטיסים עם גיגה זיכרון.

פורסם

אמן על זה ;D

פורסם

חחחחחחחחח אז עוד שנתיים כול ה6800 למינהם הamd 64 למינהם ו ה1 גי'גה זכרון גם לא יעזרו fuck מה הם חושבים שאבא שלי ביל גיטס

מה הדרישות של המשחק?

פורסם

אני רוצה להוסיף משהו עוד שנה אני קונה מחשב חדש למה כי המחשב שלי אומנם מריץ את דום 3 על high אבל עם קרטועים אני קונה כי אני יודע שיצאו

[

הרבה משחקים מבוססים על המנוע של דום 3 ובקשר לunreal מי יקנה אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!

עם ה6800 ultra לא יריץ אותו יש אנשים שאם mx מריצים דום 3 אז מה החברות רוצות שכול שנתיים נחליף כרטיס מסך???????????

זו ממש הגזמה

פורסם

לדעתי הדרישות לא באמת יהיו כאלה...בטוח יעשו לו אופטימציות למיניהם שיורידו את הדרישות.

פורסם

כן זה יהיה אותו דבר כמו עם דום

ינפחו את הדרישות, אבל בתכלס אני חושב שיהיה אפשר להפעיל את המשחק עם רדאון 9600 פרו על ההגדרות הכי נמוכות בקצב שחיק..

פורסם

בכל זאת נראה לי שהכרטיס מסך הבא שלי הוא 512MB בשנה הבאה...

מה עם קרדיט לPCARENA?

התמונות ממש מדהימות זה אמיתי!

פורסם

גרפיקה יפה מאוד..

רק אל תנפחו את הנושא הזה כמו בדום 3...

אני אומר לכם שכשיצא המשחק בעוד שנתיים וחצי הכל יראה אחרת...

פורסם

מה עם קרדיט לPCARENA?

:P

המנוע הזה פשוט יהיה תותח...

פורסם

מ-ד-ה-י-ם! עד כדי בלתי יאמן שזה עד כדי כך מדהים!

פורסם

עם ה6800 ultra לא יריץ אותו יש אנשים שאם mx מריצים דום 3 אז מה החברות רוצות שכול שנתיים נחליף כרטיס מסך???????????

ממממ..... דההההה?!?!

לפני שנתיים לא היה משחק שהיה יכול על הג'יפורס 4 TI4600, היום הוא עובד בקושי בדום ב1024X768@MEDIUM

פורסם

נראה יפה מאוד אבל עדיין זה לא הדבר האמיתי ! כשזה יראה ממש אמיתי אז זה יהיה כבר עידן חדש...

אני מחכה ל GTA 13 כדי לראות עיר אמיתית מכל הבחינות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים