פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אני מעונין בלוח אם שיתמוך ב:1) זיכרון dual channel (אם יש כזה דבר ל -AMD)2) SATA (ענין ה -RAID לא חשוב)3) 1Gb lan (לא ממש קריטי לבית)4) (FireWire (IEEE-1394 האם בכלל חשוב?5) Sound blaster רצוי עם יציאה של אופטייש לי פלוס מינוס 700 שח לעניןהמחשב עצמו מיועד למישחקים, תיכנות ואופיסבנוסף , האם ניתן לעשות OC ללוח ואם כן אז מה דרישות האיורור וספק הכוחתודה מראש אין סוף
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים כל לוח עם סוקט 939 תומך בדואל צ'אנל, אבל כמובן שצריך גם מעבד עם 939 פינים והם בינתיים יקרים מאוד.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים EPOX EP-8KDA3J650 ש"ח +/-הוא טוב לOC, יש בוא G-LAN , FireWall ואני לא בטוח שיש בוא FireWire (זה חיבור כמו יו אס בי רק שונה ויותר מהיר).
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים A64 בסוקט 754 לא תומך DUAL CHANNEL DDRלכל לוח בימינו יש כרטיס קול+רשת מובנים אבל לא לכל אחד יש יציאה/כניסה דיגיטלית אופטית/קואקסיאליתFIREWIRE לא חשוב יש הרבה יותר מכשירים לUSB מאשר לFIREWIRE ואם אי פעם תצטרך, כרטיס FIREWIRE יעלה 100 שחלEPOX 8KDA3J יש כמעט את כל מה שאתה רוצה, אין firewire ואין יציאה דיגיטלית אופטיתאבל יש יציאה דיגיטלית קואקסיאלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.