פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים על מי?על בנות שאתה מדבר איתן רק באייסי?בחיית אחי לפחות פה, אף בת שווה שתבוא אליה בנימוס ותציג את עצמך לא תסתכל עליך
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים בחיית אחי לפחות פה, אף בת שווה שתבוא אליה בנימוס ותציג את עצמך לא תסתכל עליךעובדה שכן
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים יש לך כסף רון?כי אם כן, זה מסביר הכלבוא נגיד שכאן, ברעננה, בת שווה לא תניד עפעף אם אתה לא ערס... :-X
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים לך אליה תגיד לה:"מותק,תגידי את לובשת תחתוני חלל?היא תשאל למה תגיד:כי התחת שלך פשוט לא מהעולם הזה!"אני בדרך כלל הולך לבחורה ושאול עם היא רוצה לראות את הגורמט שלי ;D
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים יש לך כסף רון?כי אם כן, זה מסביר הכלתאמין לי שאני לא בא לבחורות ואומר להן"היי יש לי כסף! רוצה להכיר??"
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים פחחח בת לא תירק עליך אם לא תהיה אגריסיבי תבוא אליה תגיד לה מותק אז מתי לאסוף אותך מחר? ;D
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים תאמין לי שאני לא בא לבחורות ואומר להן "היי יש לי כסף! רוצה להכיר??" אתה רק לוקח אותן לסיבוב בפוקוס וזה עושה את העבודה... : ובקשר לנושא הכי טוב הולך באיזה מסיבה או משהו תנסה לדבר עם חברים שיזמינו אותה ועוד כלמני בנות ואז לנסות ככה זה הולך הכיי טוב כי אתה בסביבה שנוח לך בה והכל
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אני בטוח שזה עניין של גישה ורושם ראשוני..צחקתי בקשר לכסף פשוט כאן רוב השוות סנוביות ולא פוזלות לכיוון בנים לא בולטים כמוני. בנות אוהבות ריגושים ופוחדות מחנונים אז כנראה שאני צריך להשתנות בשבילן :
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים לא צריך ליהיות ערס, נגיד אני אישית עברתי שינוי,הייתי חנון מעפן כל היום על המחשב,החלטתי דיי.. דבר ראשון חצי שנה חדר כושר ירד כל השומן חחחדבר שני להתחיל להכיר אנשים שיוצאים אנשים מוכרים וזה תסתובב איתם בעיר הרבה, תראה בנות תכיר בנות הם יכירו לך הכל יהיה חופשיככה גם יהיה לך יותר בטחון,לא צריך ליהיות ערס, אבל להיסתובב בעיר, להכיר אנשים וזה לדבר חופשיאם לא תיהיה מוכר הרבה סיכויים שבת לא תדבר איתך..ושוב, אם אתה ביישן תמצא חבר שיכיר לך אותה,אבל כמו שאמרו, הכי טוב במסיבות, אבל לא מסיבה אצל חברמסיבות אמיתיות ככה בשחורה או אפילו בטראנסים תבוא תרקוד איתהלא צריך שום דבר בשביל זה, תבוא אליה מאחורה ותרקוד איתה וזהואם היא תרצה לדבר איתך, היא כבר תעשה את זה,
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים וואלה יודע מה חשבתי על משפט פתיחה חדש אתה בא אליה אומר *שרמ*טה כוס עמק ערס את בא או לא? כמו שמישהו כאן אמר בנות אוהבות משום מה ערסים ואנשים אגריסבים :
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים פחחח בת לא תירק עליך אם לא תהיה אגריסיבי תבוא אליה תגיד לה מותק אז מתי לאסוף אותך מחר? ;Dבדרך כלל הייתי צוחק אם מישהו היה אומר לי שככה הוא התחיל עם בחורה אבל אני מכיר אחד שבא למישי ואמר לה בשיא האגרסיביות"את! תביאי תטלפון שלך"כמה ימים אחריי זה he got a bl*w jobאם צריך אז אני יצנזר ;D
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים כן יש בנות שאוהבות את זה קשוח נ.ב. הסיפור של TOMZ גרם לי לבכות מרוב הזדהות
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים כן יש בנות שאוהבות את זה קשוח they all do ותשמע לא צריך להיות איזה ערס אבל צריך לתת לבחורה ריגוש לא סתם לדבר איתה על איך היה היום שלה בסופר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.