פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אני חדש פה אז...אני בן 14 ואני רוצה להתחיל אם בחורה.אבל אין לי ממש מושג איך להתחילנגיד ואני פוגש מישהי בקניון ואני רוצה להתחיל איתה, מה להגיד לה?נגיד ואני אוהב מישהי מהכיתה שלי, איך כדאי להתחיל איתה?תודה לעונים...
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים lollll ;D תיראה דבר ראשון אתה צריך ביטחון עצמי אם הבחורה תיראה שאתה מפחד או מגמגם זה לא ילך תמיד תיזכור: "זה מה שיש ואם זה ננצח" תבוא בנימוס תציג את עצמך תבקש לשבת לידה ותתחיל בשיחה תנסה להבין ממנה אם היא מעוניינת או מנסה לנפנף לך את הצורה ובשלב מסויים כשתיראה שהיא רוצה תבקש ממנה את הטלפון את מספר האייסי דרך אגב שנה כותרת
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים חחחחחחחח אל תצפה לתגובות יותר טובות מאשר "מה זה קניון???""איכס בנות"ודברים כאלהלא סתם אחי בדוגרי אם את ביישן וחלש בקטע של הדיבורים חפש איזה חבר או משהו שמכיר אותי שיכיר לך אותה..
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים חמוד, אני לא חנונה, ממש לא, ואתה מוזמן לפנות אליי ואני אולי יודעת יותר טוב כי... אני בחורה
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים כי... אני בחורה בחיים אל תקשיב לזה בחורות תמיד יגידו לך תהיה עצמך וכל השיט הזה ;D we all know it never works חחחח סתם סתם תהיה מצחיק תחמיא לה אבל לא בצורה של חננה(את ממש יפה את יודעת :-X)
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים lollll ;D תיראה דבר ראשון אתה צריך ביטחון עצמי אם הבחורה תיראה שאתה מפחד או מגמגם זה לא ילך תמיד תיזכור: "זה מה שיש ואם זה ננצח" תבוא בנימוס תציג את עצמך תבקש לשבת לידה ותתחיל בשיחה תנסה להבין ממנה אם היא מעוניינת או מנסה לנפנף לך את הצורה ובשלב מסויים כשתיראה שהיא רוצה תבקש ממנה את הטלפון את מספר האייסי דרך אגב שנה כותרת בואנה אחי ככה זה רק בסרטים מזה בנימוס תציד את עצמך, עוד שנייה היא תעיף לך כאפה או שתצחק ותגיד איזה חמוד ותעיף אותך אם אתה משיג ביטחון עצמי, תבוא פשוט ותשאל אותה איך קוראים לה ותתחיל לדבר איתה, אם הדיבור זורם, אז יש על מה לדבר, אם לא מוצאים על מה לדבר, פשוט וותר
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אתה באמת רוצה שאנשים כאלה יעזרו לך ??? ??? ??? אני לא ספאמר אבל הפעם זה עבר כל גבול אני על הריצפה בגללך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק ענק!
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים עוד לא אמרתי כלום ואתה דוחף מילים לפה!! אני לא יודעת מה זה "להיות עצמך", לי יש פיצול אישיות! :-X
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אם היא לא תנסה לנפנף אותך בהתחלה, שתבקש את מספר האיסי זה יקרה ;D אהבתי :D ;D
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים בואנה אחי ככה זה רק בסרטים מזה בנימוס תציד את עצמך, עוד שנייה היא תעיף לך כאפה או שתצחק ותגיד איזה חמוד ותעיף אותך אם אתה משיג ביטחון עצמי, תבוא פשוט ותשאל אותה איך קוראים לה ותתחיל לדבר איתה, אם הדיבור זורם, אז יש על מה לדבר, אם לא מוצאים על מה לדבר, פשוט וותר אז אולי אני חיי בסרט אבל זה עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.