עבור לתוכן

מחשב מפרספקס (חיבורים???)

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני ואבא שלי רוצים לבנות מארז מפרספקס ואנחנו לא יודעים איך לעשות את האחורה של המארז כאילו

את כל החיבורים (יציאות usb, יציאות למסך,לעכבר וכו') למישהו יש רעיון?

ואני צריך ספק טוב יש רעיונות? ושיהיה קטן

ואיך אני יכול לעשות שיהיו לי 3 סידירומים? איך לחבר ולאן?

ולא לדאוג בקשר לפרספקס אבא שלי יכול לעקם אותו

תודה לעוזרים

אפשר לפנות אלי באיסיקיו 174724290

פורסם

רק במחשבים הישנים יחסית(בלי להעליב)

אי אפשר לחבר יותר מ2 כוננים

אבל בחדשים יש מספיק IDE לכולם...

פורסם
  • מחבר

לאיפה אני אמור לחבר סידירום???

פורסם

זה כבל שיוצא מהלוח אם ומתחבר לכונן

ואתה צריך גם לחבר לכונן מולקס

פורסם

אתה יכול לחבר מעל 2 כוננים (סידי) עם FWIRE.. , לא?

או שזה רק לHD?

פורסם

ה"אחורה" של המארז(עכבר, מקלדת, מדפסת וכו) מסופק עם הלוח אם בדרך כלל(רק תדאג לעשות את זה באותו הגודל הסטנדרטי).

את היציאה למסך זה מכרטיס המסך(גם לו תדאג לעשות בגודל המתאים ובמקום המתאים כך שיוכל "להיכנס" בקלות ללוח האם).

בלוח אם שלך צריך להיות כתוב עליו primary ו secanderyמשהו כזה.

אתה יכול לשים 2 בפרימרי ו-2 בסקנדרי, במקרה שלך אתה שם 2 בפרימרי ואחד בסקנדרי, ואם אין לך SATA אז תצטרך לחבר לרביעי כונן קשיח.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע איך אני יכול לחבר את הלוחות של הפרספקס ביחד (ברגים) אני לא רוצה דבק או כל מיני דברים כאלה אני צריך ברגים אבל

אני לא יודע איזה?

פורסם

ברגים אני הייתי ממליץ לך על כאלה:

ats12-b.JPG

אתה יכול להשיג אותם מהאתר הזה:

http://www.pccool.co.il/

יש גם ברגים אחרים שיתאימו, אבל הברגים האלה ממש יפים, והם עולים 18 ש"ח ל-10 ברגים.

את הפנל האחורי של המארז מאוד קשה להכין. אם אתה רוצה לחסוך לעצמך את הטירחה, אז פשוט תחתןך פנל אחורי של המארז אחרי ושים אותו במארז הפרספקס שאתה הולך לבנות, יהיה כך יותר קל אבל גם פחות יפה.

פורסם

LOL לחבר אותם עם Thumbscrews? בחיים לא צריך משהו יציב!

לך לחנות הספקה טכנית וקנה שם ברגים בקוטר מתאים.

ד"א באיזה עובי הפרספקס?

בקשר לכוננים, יש לך שני שקעי IDE בלוח כל אחד 2 כוננים

אז אתה יכול לחבר שלושה סידירומים והרדיסק אם אתה רוצה.

אם זה לא מספיק לך, אפשר לקנות IDE Controller שזה בקר IDE לPCI. או SCSI Controller אם יש לך כונן מתאים.

פורסם
  • מחבר

הפרספקס בהובי 5 מ"מ או 6 אני יכול להשיג את שניהם

והבנתי את הקטע של הכוננים תודה ריספקט הסביר לי

פורסם

כמו שהבנתי אתה לא הבנת איך לעשות באחורה של המארז פרספקט שלך את כל החורים לכל הכניסות ( PCI , PS/2 , AGP , USB וכו' ) אז ככה :

כך אחורה של מארז אחר שמתאים ללוח שאתה רוצה לשים במארז הזה , תגזור פרספקט בגודל המתאים לאחורה של המארז תצמיד את האחורה של המארז שלקחת ממחשב אחר , תשרטט את כל החורים שיש ואז לגזור אותם וזהו יש לך את האחורה של המארז מוכן ............ !!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא ממש קשה רק לשרטטט ולגזור ( למרות שיש חורים ממש קטנים שקצת קשה לגזור במדוייק אבל זה גם תלוי בכלי בו אתה משתמש ....

פורסם

הוא קונה מחשב חדש

אז לא נראה לי שיש לו מחשב אחר עם אותו סידור של לוח אם מאחור..

פורסם

אז אפשר לעשות את כל המארז פרט לחלק האחורי אותו לעשות רק אחרי קניית הלוח אם .. !!!

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני ינסה לדבר עם אנשי מקצוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים