עבור לתוכן

כרטיס מסך שרוף..?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מחשב ישן, פנטיות 2 450, 128 מגה זיכרון, והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 אמ איקס 440 64 מגה זיכרון. הכל התחיל כאשר פתאום המחשב נכנס למסך הכחול המרגיז וכשעשיתי ריסט הוא לא זיהה את הכרטיס, התקנתי אותו מחדש, שום משחק לא פעם בטענה שיש שגיאה מסוימת, סרטים לא פעלו גם. לקחתי מחבר שלי כרטיס מסך אחר, ג'יפורס 4 64 מגה, הכל עבד טוב, לא היו שום בעיות, עד ששוב אותו הדבר קרה, ומאז כלום לא עובד, זתומרת בוינדוס יש גרפיקה, סרטים עובדים, אבל משחקים לא עולים, הודעה שגיאה משהו c++ (?).

אחרי כמה זמן הצצתי בחלקים, נגעתי במעבד, הוא היה רותח בצורה לא נורמלית, יש מצב שהכרטיס נשרף? אם כן, למה הכל עובד כרגיל חוץ ממשחקים

תודה לכולם

פורסם

בלי ההודעת שגיאה לא נוכל לעזור לך ::)

פורסם
  • מחבר

תסלחו לי על הצבע :)

זה מה שקורה כשהופכים תמונה ל256 צבעים

יש רעיונות?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

מישהו!? :-[

פורסם

יכול להיות שהכרטיס נדפק והמחשב עבר לשימוש בכרטיס מובנה על הלוח אם שלא מצליח להריץ את המשחקים?

תבדוק במאפיינים או בעזרת תוכנה איזה כרטיס מסך רשום שנמצא בשימוש.

פורסם

ההודעה לא נראה לי שקשורה למסכים הכחולים אני חושב....

נראה לי שזה בעיית חימום ובעיית דרייברים.תנסה לשים מאוורר רגיל של בית מכוון לתוך המארג (תפתח אותו כמובן :) ) ותראה מה קורה.

כמו כן שם את הדרייברים הכי חדשים שיש.

פורסם

מסכים כחולים לא קשורים ל כ.מסך. גם לא הודעת שגיעה. נסה להתקין את הדרייברים מחדש. אם לא עובד נסה לפרמט. אם הכרטיס היה שרוף לא היית רואה כלום.

פורסם

ב 90% מהלוחות הישנים אין בכלל כרטיס מסך מובנה... דבר שני המחשב לא יכול להפעיל לבד את הכרטיס שעל הלוח אם וגם עם כן צריך היה להעביר את ה כבל של המסך לכרטיס מסך ONBOARD...

פורסם
  • מחבר

אז ככה....זה מחשב ישן ובדוק אין עליו שום כרטיס נוסף, עשיתי מלא פרמוטים, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים, שמתי מאוורר ביתי מול המחשב הפתוח, העל עובד, רק המשחקים לא..

התכוונתי שהמסכים הכחולים באו לפני ששמתי את המאוורר, אחרי ששמתי הכל עובד טוב, חוץ מהכרטיס מסך שלא מריץ משחקים

פורסם

קרה לי פעם שהכרטיס מסך לא רצה לעבור למודים הגרפיים/תלת מימד וכל השאר עבד טוב ובסוף הסתבר שהוא בסה"כ לא יושב טוב ב slot שלו.

תוציא את הכרטיס, תנקה לו קצת את המגעים (אפשר עם מחק, הרחק מהמשב עצמו כמובן), תבדוק שבחריץ אין ליכלוך או אבק ותנסה שוב.

אגב, אתה מקבל בדיוק את אותה הודעת שגיאה בכל המשחקים, או שזו הודעה אחרת בכל משחק?

פורסם
  • מחבר

אה זהו שעשיתי גם את זה.. הוצאתי אותו והכנסתי, לא עזר, אממ אולי לא אמרתי את זה קודם, אבל לפני ששמתי את המאוורר (המחשב היה רותח בצורה לא נורמלית) הג'יפורס 2 שהיה לי היה מגיע לוינדוס רק כשהייתי מסיך את ההתקנים, כאשר התקנתי דרייברים, הוא היה נתקע כשהגיע לוינדוס.. (בשלב הזה עדין לא שמתי את המאוורר הרצפתי) החלפתי את הג'יפורס 2 ב4, הכל עבד, ואז קרתה התקלה, ואז שמתי את המאורר..

לא נראה לכם שהחום שהמחשב פלט הרס את הזכרונות של הכרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים