פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים epox-8hda5j s754 sata gblאז ככה יש לי כמה שאלות :1)כמה דיסקים קשיחים אני יכול לחבר לו?2)כמה יצאות usb יש לו?בקיצור אם מישהו יכול להסביר לי מה יש בו בשפה שאני יבין ובכלל אם אתה ממליצים על כרטיס אחר באותו הסכום תודה רבה
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים 1) 2 דיסקים קשיחים בSATA ו4 בIDE יחד 6 ,אבל יש להתחשב בכוננים אופטים שיתפסו מקומות בIDE..2. 6 USBאם אתה ממליצים על כרטיס אחר באותו הסכוםללוח שציינת יש תמיכה גרועה באוברקלוק בגלל הציפסטEPOX 8KDA3J מבוסס ציפסט שהרבה יותר טוב באוברקלוק,וגם כולל פירוול חומרתיעולה בין 650-670
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים מחבר תודה על התגובה אבל זה יקר לי יש לוחות יותר טובים שמחירים הוא 570 ומטהוחוץ מהקטע של ה oc שאני מבין מזה אבל לא יודע איך לעשות הכרטיס הזה טוב?2)קצת שאלות על oc יש בזה סיכונים ? כמה המחשב שלי יהיה יותר טוב אם אני יעשה oc
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים זה נקרא "לוח אם" ,הוא טוב לשימוש רגיל אבל לא טוב בשביל אוברקלוק (בגלל הציפסט)סיכונים - זה תלוי בקירור+כמה מתח אתה נותן למעבדצריך להשקיע בקירור המעבד+זכרונות DDR PC4000/DDR500 בשביל אוברקלוק זאת יכולה להיות השקעה טובה מצד שני אפשר לקנות דברים אחרים בכסףכמה יותר טוב - המעבד יהיה פחות או יותר מהיר יותר ב400 MHZ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.