פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אתמול עשיתי רשת אלחוטית עם ראוטר. לפני זה יכולתי להוריד מהביטורנט בצורה נורמלית ומאז שעשיתי את הרשת המהירות ירדה לי ל1...גם באיי סי קיו אני לא יכול לקבל קבצים.אני מניח שכל זה בגלל הראוטר...ואני חושב שבראוטר יש פיירוול שמונע...מישהו יכול להסביר לי איך לבטל את כל זה?
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים בשביל הביטורנט תבדוק באיזה פורטים הוא משתמש ותפתח אותם (LH משתמש ב6881 עד 6889)בICQ תפתח את פורט 1024 ותחת Connection - Userתסמן not using proxy וuse the following TCP....From: 1024 To: 1024
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים Enter your router's control panel (check the manual of your router if you don't know how) and find something called Port Forwarding.Set the ports you want to forwarded for ICQ/Bittorent and forward them to your local IP address (I assume the router is also a DHCP server that gives you a static local IP) If you don't know wha'ts your IP do: run -> cmd -> ipconfig /all and check there.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אני לא יודע עם איזה קליינט את המשתמשאבל תבדוק באיזה פורטים הוא משתמש ותפתח אותם.אם אתה מדבר על איך לפתוח פורטיםאז כנס לתפריט של הראוטר שלך דרך הדפדפן (הכתובת שלו רשומה בחוברת הוראות)ותחפש Port Forwarding ושם תכניס איזה פורטים אתה רוצה לפתוח (מפורט עד פורט) ואת הIP של המחשב שלךכל זה רשום ביותר פירוט בחוברת הוראות של הראוטר אז כדי שתבדוק.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים מחבר אני לא מוצא שם משהו בשם port forwarding וגם לא כתוב על זה כלום בחוברת הדרכה...
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים מחבר טוב לא משנה...אני רק רוצה לדעת איך לעשות שאני יוכל לקבל קבצים באיי סי קיו כי לא הבנתי אותך כל כך מקודם...
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים לא צריך לפתוח שום פורט. פשוט תגדיר אותו כך: ו- היה מוצא לך את זה עשרות פעמים.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים זה לא מדיוקכשקיבלתי את הראוטר עשיתי מלא נסיונות עם הICQוזה רק חלק ממה שצריך לעשות.צריך לפתוח את פורט 1024 על מנת לקבל קבצים, אחרת אפשר.צריך לפתוח את פורט 5190 אם אתה מפעיל הפעם הראשונה את הICQ, אחרת הוא לא יוריד את הרשימה שלך מהשרתים שלהם.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אם אתה משתמש בהרבה תוכנות של הורדה תעשה לעצמך חיים קליםותשים את המחשב עם ההורדות על dmz
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים Demilitarized Zoneאתה צריך להגדיר ב dhcp שהמחשב יקבל תמיד את אותו האיפיכדי שתוכל להגדיר את האיפי הזה ב dmz (ככה זה נקרא ב dlink לפחות)אומנם אז המחשב חשוף לרשת , כאילו הוא לא מאחורי ראוטר בכללאבל זה פותר את כל הבעיות של בקאזה \ ביטורנט וכל שאר תוכנות ההורדה \ שליחה \ קבלה של קבצים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.