פורסם 2002 באפריל 2323 שנים זה ג'ימי כלב הצייד המגניב שלייש לו מלא פרצופים שהוא יכול לעשותהוא אוהב ליילל שיש אוטו גלידהואם הוא בלחץ אז הוא מפליץ!!!וזהו
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים חביב. איך שתהיה לי אפשרות אני יעלה תמונה של הכלבה שלי. לא גדולה, אבל חזקה פחד. בול מסטיף + זאב, מהרחוב. יפה, וחמודה. רק מקשטת את כל הFאקינג בית
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים התמונה של הכלב שלי (חץ), כלב זאב מעורב. אזהרה: התמונה באיכות מחרידה (וואבקאם ב 200 שקל), אז אם אינכם מצליחים לזהות כלב, אתם יכולים לנסות לדמיין. ;D
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים אתם יודעים אומרים שלפעמים הכלבים דומים לבעלים שלהם ואצלכם אני מתחיל לראות קצת דימיון או שלא?
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים מחבר אתם יודעים אומרים שלפעמים הכלבים דומים לבעלים שלהם ואצלכם אני מתחיל לראות קצת דימיון או שלא?האא?
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים זה סתם רציתי שתיבדקו אם אתם דומים לחיות שלכם לי היה אוגר שמת לא מזמן ועד עכשיו אני מתאבל עליו האוגר שלי ז''ל : רוקי היה שמו בן שנתיים במותו.
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים וואללה גם לי יש כלב שקוראים לו חץ...רק שהוא הרבה יותר יפה (הסקי סיבירי עם עין כחולה ועין חומה) ואני לא המצאתי את השם המכוער הזה.
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים וואללה גם לי יש כלב שקוראים לו חץ...רק שהוא הרבה יותר יפה (הסקי סיבירי עם עין כחולה ועין חומה) ואני לא המצאתי את השם המכוער הזה.Hey! that was uncool, my dog is pretty, but the quality sucks arse. I'll scan a real picture and upload it anytime soon.And besides, MY dog is a VC++ Coder, and he also cooks my meals and does my dishes, I want to see *YOUR* dog doing that! pffft.
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים One of my cats is the living incarnation of Satan. :asthanos:one???? כמה יש לך????לי יש כלבה (חצי האסקי חצי זאב) וחתולה ל השכנים (שהם הבני דודים שלי...)
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים יש לי שתיים.אחת פרסית אפורה ואחת מעורבת פרסית-סיאמית שחורה.דיברתי על האפורה.אגב, קוראים לה מישקה ;D [והיא חברת צוות HWzone]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.