פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים כל פעם שאני לוחץ על לינק, נפתח חלון חדש ריק ו adress bar ריק, זה התחיל לפני איזה חודש וזה מעצבן, ואני לא מוצא דרך לסדר את זה, אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה אני אודה לו
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים א. סרוק לספייוור, יש לי הרגשה שזה אולי קשור. ב. ניסית להשתמש בדפדפן אחר כמו אופרה, מוזילה או אוואנט?
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר אין סיבה לשלוח תמונה, זה פשוט פותח חלון דפדפן רגיל וריק בלי כתובת.וכן, אני משתמש בנטסקייפ אבל יש אתרים שלא תומכים בזה ואני חייב אקספלורר בשביל זה
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר טוב, סרקתי עם spybot, ומחקתי את מה שהיה למחוק, אבל זה לא פתר את הבעיהאגב, שמתי לב שהבעיה היא רק עם לינקים שמפנים אותי לאתר אחר
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים spyware בדוקתראה מה תעשה סרוק עם ad-aware 6תעיף את כל החרא שנשאר - אם נשאר תתקין ie6 מחדשתעשה windows updateולגיבוי אני ממליץ לך שיהיה לך עוד דפדפן למקרים שכאלואני אישית אוהב את mozilla firefox 0.9 נוח קליל יעיל ומהיר.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים מחבר טוב בדקתי גם עם ad-aware וזה לא עזרבנוסף לכך, התקנתי מחדש את אקספלורר והבעיה לא נפתרה
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים ולגיבוי אני ממליץ לך שיהיה לך עוד דפדפן למקרים שכאלו אני אישית אוהב את mozilla firefox 0.9 נוח קליל יעיל ומהיר. וכן, אני משתמש בנטסקייפ אבל יש אתרים שלא תומכים בזה ואני חייב אקספלורר בשביל זה אנשים כניראה מגיבים בלי לקרוא :
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אם על אותו לינק שאתה לוחץ ונפתח חלון ריק אתה עושה לחצן ימני-> פתח בחלון חדש, מה קורה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.