עבור לתוכן

שאלה בנושא מעבדי AMD 64 והתאימות שלהם למשחקים של היום ומערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה אני בימים אלה מתכנן לקנות מחשב וגם נעזרתי בחברכם בפורום מפרטים(אחלה אנשים)..

יש לי שאלה בנושא מעבדי AMD

נתנו לי שם כמה סוגי הצעות של

AMD xp 3000(barton) ויש משהו שאני לא מבין מידע כללי בנושא אני הבנתי שמעבדי 64 ביט יותר טובים ויותר חדשים לעתיד וכוץץ

אז מה בידיוק ההבדל בין

AMD64 bit  FX +3000 למעבד הנ"ל למעלה.. ומה יותר טוב.

יש לי עוד שאלה גם אם אני אקנה את הסוג של 64 ביט כיצד אנצל את זה בצורה הטובה ביותר הרי כידוע לא יצאה מערכת ווינדוס 64 ביט רשמית

והאם ה ווינדוס XP ינצל  את המירב ממעב 64 ביט או שעכשיו עדיף להסתפק ב 32 ביט כמו כולם מכיוון שביצויע עדיפים למשחקים של היום ולמערכת ההפעלה הנ"ל.

אשמח לתשובה בנושא זה תודה רבה  ??? ;D

פורסם
  • מחבר

מישהו?. 8)

פורסם

למה להקפיץ אחרי שעתיים???

פורסם

מבחינת הבדלים בין ה AXP לבין ה A64 -

- ל A64 יש יכולות 64 ביט (מן הסתם)

- ה A64 מציג ביצועים טובים יותר גם בתור מעבד 32 ביט.

- ה A64 תומך בטכנולוגיית ה HyperTransport המאפשרת תקשורת ישירה בין הזכרונות למעבד.

WindowsXP לא ינצל כמובן את מערכת ה 64 ביט במלואה.

עם זאת שים לב שמעבדי ה 64 ביט עולים כמו מעבדי ה p4 ומציגים ביצועי 32 ביט כמוהם, לכן בעצם את לא מפסיד כלום משדרוג ל 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על המידע ולפי מה אתה יודע מה המעבד הכי טוב בסדרת

AMD 64 bit

מבחינת ביצועים עלות?

פורסם

A64 3000+

זאת דעתי.

יש לך תיכנון ל OC?

פורסם

המחירים ירדו, אני חושב שכרגע עדיף את ה3200+ אם זה נכנס יפה בתקציב.

פורסם
  • מחבר

אממ אני חושב שאשר להוסיף תוספת תקציב...

כמה הוא עולה ומבחינת ביצועים מה המקביל שלו של חברת אינטל

intel

ומי יותר טוב בביצועים בעיקר למשחקים?

פורסם

A64 יותר טוב מהמעבדים של אינטל במשחקים גם בעבודה ב23ביט. לאינטל אין מעבד 64ביט, לכן אין לה בדיוק מעבד שיכול להשתוות לו, למרות שכרגע רב מי שיש לו A64 עובד איתו ב32ביט.

פורסם

כמו שאמרו כאן אין לאינטל מעבד 64 ביט לשוק הביתי כמובן לא שזה משנה כי ב 32 ביט היא אכן יותר טובה מול מעבדי P4 של אינטל.

בעיקרון ההקבלה היא ש AMD 64 3000 מקביל בערך ל P4 3.2EE שהוא מעבד יקר מאד יחסית.

מה שאתה מקבל כאן זה את דור העתיד של AMD לעומת שיא הביצועים של אינטל בטכנולוגיה הנוכחית, מה שאומר שאין לה יותר מידי עתיד כי בקרוב היא תוחלף.

אז לסיקום אפשר לאמר שקניית AMD 64 משתלמת יותר בגלל המחיר הלא גבוהה (במיוחד לאחר ההוזלה שנעשתה), הביצועים הממש טובים, האפשרות העתידית לעבוד ב 64 ביט וגם העניין שתושבת העתיד של AMD היא SOCKET 754 שהמעבד הזה משתמש בו.

כמו כן הייתי ממליץ לך ללכת על A64 3200+ מכיוון ואחרי ההוזלת מחירים הוא עולה כמו שה 3000+ עלה לפני ההוזלה. :o

יום טוב

פורסם

תושבת העתיד היא 939 ולא 754... 754 זה למעבדים של השוק הבינוני... כאילו המעבדים שיחליפו את athlonXP ...

פורסם

מה לעשות שרוב משתמשי ה PC הם משתמשים שצריכת הביצועים שלהם הם בינונית...

Socket 939 ממש לא מיועד לשוק הביתי עם המעבדים שמתחילים מ 3000 ש"ח ולוחות של 1000 ש"ח... בחייך אתה לא רציני.

מם הסתם אם רוב האנשים היום משתמשים ב AMD AXP אז בתיד רוב האנשים האלה ישתמש ב SOcket 754 זה הכל.

פורסם

סבבה מסכים רק הציינתי את תושבת העתיד :)

פורסם

מה לעשות שרוב משתמשי ה PC הם משתמשים שצריכת הביצועים שלהם הם בינונית...

Socket 939 ממש לא מיועד לשוק הביתי עם המעבדים שמתחילים מ 3000 ש"ח ולוחות של 1000 ש"ח... בחייך אתה לא רציני.

מם הסתם אם רוב האנשים היום משתמשים ב AMD AXP אז בתיד רוב האנשים האלה ישתמש ב SOcket 754 זה הכל.

מעבד בסוקט 939 3500 במחיר 2390 ש"ח ב KSP. (יש להם טעות - הם רשמו 3400 אבל במודעות בעיתון שלהם רשום 3500 ובכל מקרה רשום סוקט 939).

לוח אם לסוקט 939 ABIT AV8 במחיר 690 ש"ח.

פורסם

לגבי המעבד צודק הייתה הוזלה רצינית פשוט ובפנדה המחירים של ה 939 עוד לא התעדכנו כנראה...

לגבי הלוח הוא די נתול פיצ'רים ואין עליו שום מידע ב KSP, אתה היית הולך עליו ?

לוח רצינ י יותר עולה 800+

בכל מקרה העניין כאן הוא שכל העסק הזה של SOCKET 939 הוא יקר מידי כי מהסיבה הפשוטה שהוא לא מיודע למשתמש הביתי גם Hardocre Users שביננו...

ואני לא חושב שבעתיד המצב יהיה שונה יותר מידי, המחירים אולי יתאזנו ויתמתנו אבל אני מאמין שזה ישאר יקר ל 90% מהמשתמשים הביתיים..

יום טוב 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים