עבור לתוכן

עד כמה המחשב נשרף???

Featured Replies

פורסם

אלוהים אדירים!!! עכשיו שתיקנתי את הפנטיום 2 שלי ראיתי על הספק כוח בחלק האחורי כזה מתק שמשנה את הזרם, ולא ידעתי שזה משנה את הזרם לזרם אמריקאי, עכשיו המחשב לא היה דלוק אבל הוא היה מחובר לשקע! אז איך שהרמתי את המתג פתאום יצא כזה חשמל מהספק והוא עשה רעש מוזר...

ניסיתי להדליק את המחשב מחדש. לא נדלק! :'( . ברור שהספק כוח נשרף... אבל השאלה אם יכול להיות שחלקים פנימיים אחרים נשרפו??

ועוד דבר כמה עולה ספק כוח בסיסי של 200 ואאט נגיד לפנטיום 2? :'(

פורסם

אנחנו לא מנבאי עתידות

אבל יש מצב שנשרפו כמה דברים

מקווה בשבילך שלא נשרף כלום

פורסם

פעם הבאה אל תתעסק אם מה שאתה לא מבין

באשר לאם חלקים אחרים נשרפו,אם הספק ג"נרי זאת אפשרות ,תדע מתי שיהיה לך ספק חדש

עד אז..תריח תלוח/דיסק קשיח וכו אם זה מריח שרוף אז רוב הסיכויים שנשרף

HEC 300 AR-T עולה בסביבות ה180 שקל ספק מעולה (אבל נראה לי שיהיו לך בעיות לחבר אותו אם מדובר בלוח AT ולא ATX)

לא בטוח שהספק 100% נשרף,יכול להיות שרק הפיוז

פורסם

שמעת בום, היה אש או אולי ריח חריף - הספק הלך לעולמו, תפרק את המאורר משם יכול להיות שזה הדבר האחרון שניתן להציל ממנו (אולי גם HS) אבל לדעתי בטוח נשרף.

מניסיון אישי עם אותו מקרה המחשב לא נשרף - קנה ספק חדש והכל יהי בסדר.

פורסם

אתה יכול לנסות למצוא ספקים יד שניה בחנויות שעושות טרייד-אין, או ספקים שהתקלקלו והחנות תיקנה.

פורסם
  • מחבר

לא היה ריח של שרוף... היה כזה רעש של בבבבבז ואז ניצוץ חשמלי כזה, נגיד והלך רק הפיוז איך אני מוציא את הפיוז הישן ומחליף לחדש?

פורסם

דווקא לא חובה שנשרף לך משהו

פתח את הספק ובדוק אם יש פיוז

יכול להיות שהפיוז יציל אותך

ויכול להיות שלא..

פורסם

שנה כותרת למשהו יותר ענייני בבקשה

ואני בזמני כשאני החלפתי ל 110 וולט (כן, כולם עושים את זה בשלב מסויים), אז הרצתי פנטיום 1 וזה היה סתם ספק AT 200 וואט.

התקשרתי לטכנאי והזבל לקח לי על זה 180 שקל...........

היום במחיר הזה אתה קונה ספק ATX אחלה באחלה, או איזה 5 ספקי AT ג'נריים ;D

כמו שאמרו לך - בדוק מה הולך לך בבפנוכו.

פורסם
איך אני מוציא את הפיוז הישן ומחליף לחדש?

זה תלוי באיך הוא מחובר בתוך הספק,אם הוא בתוך בית פיוז אז אתה יכול בקלות להוציא/להכניס

אבל אם הוא מולחם אז עדיף שתיקח למעבדת תיקון מוצרי חשמל

פיוז לא עולה הרבה מקסימום 10 שקל,אם הפיוז אכן בתוך בית פיוז ותוציא אותו,תשתמש בזכוכית מגדלת כדי לראות מה רשום עליו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים