עבור לתוכן

מאיפה בא לי הכרטיס רשת הזה? יש לי רק 2!

Featured Replies

פורסם

שלום,

במחשב שלי יש כרטיס רשת ObBoard ועוד כרטיס אחד שהוספתי, ז"א - 2 כרטיסי רשת

לפני מספר ימים חיברתי מן התקן USB חיצוני שהוא בעצם מקלט טלוויזיה ומכיל כניסת אנטנה של טלויזיה, רדיו, SVCD וכניסת סאונד.

כמו כן יש בו יציאת סאונד.

רציתי לדעת האם הכרטיס רשת השלישי, המופיע לי פה:

3540830.PNG

הוא בעצם ההתקן החיצוני הזה שחיברתי?

ומה לעזאזל הוא עושה שם? זה התקן TV לא רשת או משהו! מה אפשר כבר לעשות איתו שם?

תודה רבה לכם :)

פורסם

כן, נראה שזה אותו אחד.

הניחוש שלי שבגלל שהוא אלחוטי המחשב רואה בו כרשת אלחוטית (כמו WiFi).

אני אומר כל עוד הוא עובד לך טוב תן לו להישאר שם. :)

פורסם
  • מחבר

הוא לא אלחוטי... הוא מחובר ל-USB ואליו מחוברות אנטנות... שום דבר בו לא אלחוטי ידידי :)

פורסם

אנטנות=אלחוטי.

לא משנה אם הוא מיועד לשידורי וידאו, אודיו, אינטרנט או מה לא. אתה מעביר מידע ללא כבלים (אלחוטי) ממקור מסוים אל המחשב שלך.

הניחוש שלי שזו הסיבה שהוא מופיע ככה בווינדוס.

אבל כמו שאמרתי כל עוד הכל עובד בסדר מה זה מפריע לך?

פורסם

גם לי יש כרטיס עם כניסה של Composite וברגע שאני מתקין אותו הוא מוסיף לי את ה"התקן רשת" הזה.

זה לא חייב להיות אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

אה וואלה... האנטנות אלחוטיות... איזה מסטול אני :P

רגע אז מה שעצם עוזר לי שהוא שם? מה אני יכול לעשות עם זה? אפשר לשתף את זה עם מחשבים אחרים ברשת למשל? שגם יוכלו לראות טלוויזיה?

אפשר לשתף את זה עם האינטרנט?

מה אפשר לעשות עם זה ולמה זה שם?

פורסם

כמו שאמרתי הניחוש שלי שהוא שם זה בגלל שהמחשב מתייחס אליו כרשת אלחוטית, רק שבמקום רשת רגילה שמשתפים קבצים,אינטרנט וכו' אתה מעביר בה שידורי טלוויזיה.

מה זה עוזר לך שהוא שם? אני לא חושב שזה נותן לך משהו (אבל אל תנסה להסיר אותו אחרת כנראה לא תוכל להשתמש בחיבור).

תנסה להיכנס להגדרות שלו שם ואולי תוכל להגדיר לו משהו מעניין.

אם אפשר לשתף את השידורים?אני מאמין שכן, אבל זה לא קשור לעובדה שהחיבור מופיע לך כחיבור רשת.

אתה פשוט צריך שבמחשב הלקוח ברשת (אלחוטית או לא) שאיתו אתה רוצה לשתף את השידורי טלויזיה יהיה יישום שידע לקחת את אותם שידורים מהמחשב שלך ולהציג אותם אצל הלקוח.

זה בעצם די דומה על הנייר לשיתוף אינטרנט- מחשב המארח מחובר לאינטרנט וכל השאר ברשת מחוברים דרכו. ההבדל הוא שהווינדוס יודע לעשות את זה כמעט אוטו', אבל אני לא חוש שיהיה לך כל כך קל למצוא פתרון לשתף את הטלויזיה.

the tool - לא אמרתי שזה קשור לזה שהוא אלחוטי, אלא קשור למה שהכרטיס עושה.

נ.ב. כל מה שכתבתי פה הוא לא מידע מוסמך או משהו, פשוט כתבתי לפי ההגיון, יכול להיות שאני טועה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, גם ההיגיון שלי אומר לי מה שאתה אומר :)

אני אחכה למישהו בעל ניסיון או "מוסמך" 8)

תודה, בחור. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים