פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים ZERO HOUR היה ההמשך הכי גרוע !!! בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה דפוק הוא לא הוסיף כלום וכן יהיה המשך בטוח !!
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים מחבר אבל WESTWOOD נקנתה ע"י EA.....ומה החלטתם... יהיה המשך בקרוב או לא?? ??? ??? ???
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אחי שמע לא שמעתי על המשך למשחק אבל מי שאמר שהתוספת זירו הוואר לא יפה אז הוא טועה בענק זה חבילה פשוט פצצה וגם פצצה של משחקאני מאמין שיהיה המשך למשחק הענק הזה!!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים כרגע האנשים שאחרים על הפיתוח של משחקי C&C עובדים על Lord of the Rings - The Battle for Middle Earth אז אל תצפו לראות משחק חדש בשנים הקרובות, או משחק חדש אבל מאנשים אחרים שעובדים ב EA.וזה שטוען ש Zero Hour תוספת נוראית - לאחר ששיחקתי עם התוספת, אי אפשר לחזור למשחק הרגיל.
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים התוספת עושה את כל המשחק למעניין!!כל אחד משחק בחלק הצבאי שהוא אוהב ועם ההתרונות והחסרונות שלו
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר אין מה לומר.... זה פשוט משחק עצום!!!והתוספת "שעת אפס" עשתה אותו מעולה עוד יותר...אני באמת מצפה לכותר חדש בסידרה למרות שלא נראה אחד כזה באופק.... :'(
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אני לא חושב שיהיו,לפחות לא מקוריים כי westwood נסגרה...גם את ג'נרלז לא ווסטווד עשתה אלא EA pacificכרגע האנשים שאחרים על הפיתוח של משחקי C&C עובדים על Lord of the Rings - The Battle for Middle Earth אז אל תצפו לראות משחק חדש בשנים הקרובות, או משחק חדש אבל מאנשים אחרים שעובדים ב EA. המשחק הזה אמור לצאת עוד השנה... והוא יהיה משהו קטלני
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים ZERO HOUR לדעתי משחק מדהיםהבעיה היחידה במשחק הזה היא העובדה שהצבאות לא מאוזניםודברים כמו האורורה הורסים את המשחק
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים ג'נרלס ברשת זה המשחק הכי טוב.... אבל אותי אישית הוא מאוד ביאס כי יש לי נתב וזה לא פועל באינטרנט :-\
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים גם את ג'נרלז לא ווסטווד עשתה אלא EA pacific המשחק הזה אמור לצאת עוד השנה... והוא יהיה משהו קטלני אז לידיעתך EA רכשה את חברת WESTWOOD והצוות של C&C הוא זה שפיתח את GENERALS תחת השם EA וBATTLE FOR MIDDLE EARTH יצא פחות משנה. חודש חודשיים.. ודבר אחרון אל תיגנבו אבל לא מזמן דלפו כמה תמונות מEA שחשבו שהם ההמשך של GENERALS אבל היתברר בסוף שהם רק רעיון אומנותי למשחק הבא בסדרת C&C אבל זה יותר טוב מכלום....
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים כן Westwood נסגרה וחבל למרות שרוב הצוות שלה עובד כרגע בEA. אין מה לעשות מספיק כסף מהמחשקים היא לא ראתה, למרות שרובם הצליחו הם היו רק משחקים. כל החברות הממש וותיקות שעדיין קיימות רובן מייצרות מנועי משחק כמו Epic וID. גם בליזארד הייתה בסכנת סגירה לפני כמה שנים, היא נחלצה מזה Westwood לא. את ההמשך לסדרת הTiberium כנראה שלא נראה. אבל אולי יצוצו מידי פעם כנראה משחקי שראויים להכנס לסדרת Command and Conquer. דרך אגב מישהו רוצה ג'נרלס נגדי? לא שיחקתי איזה שנה קניתי לפני שבוא את 0h ובא לי לשחק נגד מישהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.