פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אבל נראה לי שהטלווזיה שלי סטריאו אבל בכל מקרה מה לעשות?את האדום לאדום הצהוב לצהוב ואת הלבן להשאיר בחוץ?
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אתה קונה מפצל שהופך את היציאה הירוקה מהכרטיס קול לאדום וירוק(יש כזה מפצל)וזה לא שייך בכלל לפורום תצוגה וגרפיקהזה שייך לאודיו וקולנוע ביתי
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים garig נכון מה שאמרת.ברטון אם אין לו כניסה סטראופונית בטלוזיה מה זה יעזור שהוא יקנה מפצל?!
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים תחבר אם כבל 2RCA+3.5MM STEREO את הכרטיס קול למערכת סטריאו/רסיבר/מגבר זה לא קשה וזה יעבוד :
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אתה קונה כבל סטאראו 3.5.מ"מ (אם אין לך על מה דיברת עד עכשיו?!) ל 2 RCA-ים, אדום ולבן.את האדום אתה מחבר לטלויזה(לא הגיוני שיש רק אדום, אם כבר היה רק לבן, תבדוק שוב אם אין צהוב לבן אדום, אני חושב שאתה בקומפוננט באמת...).ואת הלבן משאיר בחוץ.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים בקיצור אני מחבר את האדום לאדום צהוב לצהוב ואת הלבן משאיר בחוץ?אבל זה יעבוד עם המגבר?
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אתה מחבר את את ה3.5MM ליציאה של הכרטיס קול,את השני אחרים לכניסת אודיו בטלויזיה אם ישאדום לכניסה האדומה ולבן לכניסה הלבנהאו שאתה יכול לחבר לרסיבר/מגבר/מערכת סטריאו במקום
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים לא עובד לי בואו נתחיל מהתחלה.יש לי שלוש יציאות בכרטיס קול:1) אדום2) ירוק שהרמקולים מחוברים אליהם3) כחולובכרטיס מסך יש לי מעביר מעוגל שאני מחבר אליו את הכבל הצהוב שמחובר לכרטיס מסך.את האדום אני מחבר לאדוםואת הלבן הפעם לא חיברתי אבל ניסתי גם לחבר לפני זה את הלבן אל הכחול.עדיין לא עובד לי מה לעשות?
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר 1) עדיין לא קבלתי תשובה לשאלה שלי (עכשיו זה לא דחוף אבל אם כבר אז כבר) אני רואה טוב בטלביזה סרטים והכול טיפ טופ (אם היתי מצליח לבטל את הטישטוש אז זה היה יותר טוב.......) הבעייה שלי היא שאני רוצה להזמין הרבה חבר'ה, לכן אני רוצה להפנות את הטלביזיה לצד אחד ואת המסך של המחשב לצד השני כדיי שכולם יוכלו לראות ולא יהיו מריבות של מקום, איך אני עושה שיראו 2 מסכים אתו הדבר בדיוק? (!) מסך אחד של מחשב ומסך שני של טלבזיה!!! יכול (מאוד) להיות שאני יזמין עוד פעם בקרוב2) לזה שהסתבך עם הסאונד..........הכי טוב זה לחבר את הכרטיס כול לא לטלביזה אלא למערכת סטריאו או לסראונד או להשאר עם הרמקולים שיש לך במחשב כי הם כמעת תמיד יהיו יותר טובים מהטלביזהמפחינת איכות סאונד וחבית צפיה ואני אומר לך את זה מניסיון כי אני בעצמי נסיתי את שלושתם (אין סראונד :-\ בושה) הכי נהנתי ממערכת סטריאו (תענוג יש מגבר סאונד מעולה וכו....) ואחרי זה הרמקולים של המחשב מגבר יותר קטן אבל יש סטריאו שזה שווה אם אתה מעביר טלביזה אז מה זה כמה רמקולים? זה שווה את המאמץ!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.