פורסם 2002 באפריל 2223 שנים לחבר שלי יש מחשב מלפני איזה 500 שנה - פנטיום 2, 350.לעתים קרובות הוא נתקע: המסך "קופא", נורית של הדיסק דולקת,אבל הדיסק לא משמיע רעש כלשהו.הדרך היחידה לצאת מברוך זה - לסגור פיזית ולהדליק מחדש :'(.החבר שלי מנחש שהבעיה בלוח או בדיסק.מה דעתכם? מישהו מכיר ברוך דומה?
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים אם יש לו Voodoo 3 300 יש לי נוסחה בדוקה בשבילו...תוסיף עוד מאוורר למארז..לחבר שלי ועוד הרבה אנשים אותה בעיההVoodoo מתחמם מהר מדידבר הגורם לתקיעת המחשב...
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים אם אני יוריד את הגוך קירור מהוודוו הוא יעבוד?מישהו יכול להסביר לי איך אני מוריד את הגוך קירור?
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים קודם כל אםהמשב ניתקע ונורה של ההרד דיסק דולקת זה יכול להיות סקטורים פגומים..להפעיל SCAN DISK וזה יגרום למערכת לא לגשת יותר לאזור הפגום של הH.Dבקשר לכרטיס וודו אל תוציא את הלוחות קירור אלא תתקין על הלוחות קירור מאוור וגם תוסיף מאוור למארז
פורסם 2002 באפריל 2523 שנים אוי אתה מזכיר לי את הימים הטובים עם הוודוו בנשי שאחרי 10 דקות במקס פיין הוא היה נתקע לי...... ;Dאני די בטוח שזה הכרטיס תדאג לו לעוד קרור כמו שאמרו.......
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים מחבר הי חבריםזה נחמד מאד ותודה לכם על הצעתכם, אבל:א. אין סקטורים פגומים בדיסק - הדבר נבדק;ב. כרטיס מסך שבמחשב לא VODOO אלא TNT TIVA 32.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.