עבור לתוכן

הפינג במשחקים עלה מ-130 בממוצע ל-250!!! בבקשה תעזרו לי לגלות למה זה קרה

Featured Replies

פורסם

אינטרנט זהב בכבלים, חבילה של 1.5MB, חיבור עם חייגן, מודם TERAYON TJ 715X.

עד לפני שבוע וחצי הייתי באינטרנט ADSL עם ספק כמו עכשיו- אינטרנט זהב.

יש שרת של משחק CALL OF DUTY שעליו אני משחק קבוע, שרת אירופאי. במהלך השנה שבה שיחקתי על השרת הזה היה לי פינג ממוצע של 130. עברתי לכבלים, ופינג ירד ל-100 בממוצע וזה נשאר כך רק לשבוע וחצי. כבר מאתמול, הפינג עלה ל-230 בממוצע, והוא יורד לעיתים רחוקות ל-150 ועולה שוב, אחרי דקה או שתיים, ל-230.

עשיתי סריקת ווירוסים עם תוכנת אנטי ווירוס, מצאתי שניי ווירוסים, וכך אותו הדבר עם התוכנות S&D, ADAWARE.

אז מחקתי את כל הווירוסים שהיו , הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי למשחק. הפינג ירד ל-130, אבל נשאר כך שעה וחצי ועלה שוב ל-230 בממוצע.

מה אני יכול לעשות? לא נראה לי שזה בגלל הספק הדפוק, כי הייתי במשך שנה שלמה עם אותו הספק רק ב-ADSL, והפינגים אף פעם לא עלו על 160.

פורסם

איזה וירוסים היו לך

יש מצב שהם חזרו שוב פעם?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה היו שני הווירוסים, אבל אני עכשיו אבצע סריקה חוזרת עם תוכנת האנטי ווירוס וS&D/ADAWARE כדי לראות אם שוב יש ווירוסים או תוכנות ריגול.

פורסם
  • מחבר

עשיתי שוב סריקת ווירוסים עם תוכנת אנטי ווירוס, וסריקת תוכנות ריגול עם ADAWARE וA&D, הם לא מצאו שום ווירוס.

ניקיתי גם את ה-COOKIES וכל הדברים שנשמרים ע"י האינטרנט, אבל זה גם לא עזר. הפינג במשחק עכשיו נהיה על 270 ואי אפשר לשחק כך.

מה עוד אני יכול לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים