עבור לתוכן

צריך המלצה למדפסת עד סכום של 300 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת HP 815C, והיא די נדפקה ועושה מלא בעיות. אז אבא שלי רוצה לקנות מדפסת חדשה.

המדפסת מיועדת להדפסת עבודות בלבד (עבודות לאוניברסיטה ולתיכון), ואולי מדי פעם (פעם בחודשיים בערך), אני מדפיס תמונת שלמות (אחת או שתיים). אז בעצם אני לא ממש מעוניין שתהיה איכות מצויינת לתמונות (כי אז המדפסת תעלה הרבה יותר), אלא איכות רגילה שאפשר להבין ממנה מה יש בתמונה.

ואם אפשר בבקשה תמליצו לי על מדפסת שיש לה צבעים שנמכרים בזול, ולא כמו מדפסות מסוג HP, שהצבעים שלהם נמכרים ב-400 ש"ח (צבעוני ושחור). וגם מדפסת שלא זוללת הרבה דיו.

וכמו שאמרתי, התקציב, הכי גבוהה, הוא 300 ש"ח, ויהיה אפילו עדיף אם תמליצו לי על משהו זול יותר.

פורסם

אני ממליץ על Z705 של Lexmark

פורסם
  • מחבר

"הזרקת דיו בארבעה צבעים:

כחול, אדום, צהוב, שחור ."

זה מה שהיה כתוב בפרטים על המדפסת. זאת אומרת שהמדפסת יכולה להדפיס תמונות רק עם הצבעים האלה? מה עם שאר הצבעים? או שאני פשוט לא הבנתי נכון???

"מהירות הדפסה:

17 דפים בדקה בשחור

10 דפים בדקה בצבע"

איך זה נחשב מבחינת מהירות? זה נחשב למהיר הכוונה או שיש מדפסות באותו המחיר שמדפיסות יותר מהר? כי אני ממש לא סובל איטיות בהדפסה.

בקשר לדיו למדפסת, כמה עולה מקורי שחור וצבעים? והמדפסת הזאת זוללת דיו???

יש סיכוי למדפסת טובה יותר באותו המחיר?

מצטער על כל השאלות האלה, אבל לאחרונה אני רק נדפק וקונה מוצרים ברמת איכות נמוכה, ואני לא רוצה שזה יקרה לי שוב, אז אני רוצה לוודא שהמדפסת הזאת איכותית ולא סתם זבל.

ועוד משהו: המקום שבו אני הולך להניח את המדפסת הוא מקום די קטן מבחינת הגובה, והמדפת הזאת "עולה לגובה", היא גבוהה מדי אני מתכוון (בגלל הפלסטיק הזה ששמים בו את הדפים). אז יש סיכוי שתוכלו להמליץ לי על מדפסת שלא תהיה כזאת גבוהה? כי ממש לא בא לי עכשיו להתחיל לארגן מקום חדש למדפסת כי המקום הנוכחי הוא מאוד נוח.

פורסם

בקשר לצבעים אז יש שחור

ויש את שלושת הצבעים האחרים שהמדפת מערבבת אותם וכך יוצרת את כל הצבעים שיש

פורסם

הנה קח את זאת. מדפיסה יותר מהר, ויותר קטנה.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל מבחינת מהירות הדפסה היא דווקא יותר איטית מהמדפסת הראשונה שאליה הבאת קישור.

אתה יכול בבקשה להמליץ לי על מדפסת אחרת יותר מהירה, יותר קטנה יותר איכותית (אם אפשר)????

פורסם

השיקול שלך לא צריך להיות מחיר המדפסת אלא מחיר הדיו למדפסת. כשאתה קונה מדפסת בתקציב הזה, אתה למעשה קונה דיו ומקבל מדפסת חינם.

איפה אתה קונה דיו? אם אתה קונה באופיסדיפו וכו, לך לשם ותבדוק מחירי דיו של מדפסות קודם. או שתיכנס ל www.dmo.co.il וותבדוק (שם הרבה יותר זול בברשתות הגדולות...)

אם אני זוכר נכון, יש דגם נחמד וזול של CANON שיש להם גם דיו מאוד מאוד זול

פורסם
  • מחבר

אבא שלי היה תמיד קונה דיו מקורי מאופיס דיפו למדפסת HP815C. אבל זה היה יקר להחריד, אז קנינו לפני 4 חודשים דיו לא מקורי מחנות ספרים וציוד משרדי, והדיו הזה פשוט דפק לנו את המדפסת.

אני ממש לא מבין בדברים האלה, בכלל. אז בבקשה תמליץ לי על מדפסת שהדיו שלה (אני אקנה מDMO דיו) הוא זול וטוב (לא סתם דיו זבל שידפוק לי גם אותה, שזה יכלול צבעוני כמובן).

תודה.

פורסם

שוב אני אומר, מחירי הדיו הם מה שחשוב לך.

כדאי לשקול למשל לקנות מדפסת ב450 שקל אם הראשים שלה זולים ב50 שקל מהרשאים של מדפסת של 300 שקל. זה אומר שתוך 3 ראשים חיסית את ההפרש במדפסת....

אם אני זוכר נכון, DMO נותנים לך אחריות לשנתיים על המדפסת על כל ראש שאתה קונה אצלם. ככה שאם אתה קונה חלופי צלם וזה דופק לך את המדפסת - יש לך אחריות....

הראשים של קנון יחסית זולים לדעתי....

כנס לאתר שלהם ותבדוק ותחזור לכאן עם הדגמים שאתה מתלבט בינהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים