פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים i saw in NJ this movie and my freind says the movie isnt in israel yet!some info about the movie:http://www.irobotmovie.com/
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים יאללהחודש לא הולכים לקולנועלא משנה שהוא יתחיל מה12 באוגוסט.אתה לא רוצה באמת לשלם 35 שקל על כרטיס לסרט, נכון? ועוד בלי שתיה ובלי כלום.
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים לא הולכים לקולנוע!!! ואללה גם אני לא.. עוד מעט יצא התרגום של ליונטוורק אם מאוד תרצו לראות את הסרט... אני חושב שכבר יצא הסרט במסך רחב עם תרגום... *אני לא הורדתי את הסרט!!! אני בן אדם שומר חוק תמים*
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים חחחחחחחחחחח עלק לא הולכים לקלונווע אתמול הייתי ברידיק היה שווה תכרטיס ואני גם הילך לI Robot הוא יתחיל בארץ בעוד שבועיים.
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים חחחחחחחחחחח עלק לא הולכים לקלונווע אתמול הייתי ברידיק היה שווה תכרטיס ואני גם הילך לI Robot הוא יתחיל בארץ בעוד שבועיים.בוגד...
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים בסבבה שלכם אני בוגד אבל אני בוגד שנהנה סרט ענק אני ימריד אותכם כדי לראות אותו בקולנוע חכו תראו סרט גדול!!!! שווה את הכרטיס!!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים לא אני לא אבל יצא לי כמה פעמים לקחת מהכסף שלי(שעבדתי בשבילו) ולשלם על כרטיס לקולנוע במקרה הזה לא.
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים הרגע חזרתי מהטרום בכורה של הסרט ! הגיעו איזה 60 איש לראות ;D סרט נחמד מאד, רעיון טוב - כאמור מבוסס על הספר....יש עוד ספר שעוסק באותו נושא, לא זוכר איך קוראים לו. סיפור טוב, אקשן חביב, הומור קצת נהנתי.... והעיקר לא שילמתי כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.