פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים רציתי לשול אם מישהו יודע ויכול להגיד לי איך אני יכול להכין מהשבלונות של המדבקות לקישוט המארז שThe Grey Matter מהפורום פירסם להרודה. אני יכול להכין כמו מדבקה כזאתי שאני ישים אותה על המארז (החלון השקוף של המארז) והיא תיזהר לי כזה... יענו שמהאור שיש למאוורים וביכלל האור שיש לי בתוך המארז יגרום לה ליזהור מישהו יודע איך אפשר להכין את זה .?|נ.ב ערכתי את ההודעה כי היא לא היתה מנוסחת..!סליחה
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים מחבר מה אתם לא יכולים לענות פה לא שאלית אם היא חוקית או לא שאלתי שאלה לג בי המדבקות אם אתם יכולים לענות אז עדיף ש*****
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים דבר ראשון תירגעדבר שני תקרא את חוקי הפורום שכוללים גם סעיף על ניסוח הודעות וגם על גודל החתימהדבר שני, מדבקה שתזהר אני לא חושב שיש, האופציות שלך זה חריטה או טוש UV (חריטה ע"י דרמל או כל כלי חד, ותאורת החלון עם לדים או קטודה, טוש UV לציור הדמות וקטודת אולטרה סגול או לדים..)
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים קודם כל באמת תירגע ותלמד להתנסח. ביטויים כמו "עדיף שתסתמו" תשאיר לעצמך.ושוב: ערוך את החתימה שלך בהתאם לחוקי הפורום או שהיא תוסר.
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר בסדר סליחה לכל "הנפגעים" אני כתבתי לא ברור כי אני כותב הקלדה עיוורת אני מאתמן.. אז סליחה .ועכשיו איזה תוש אמרת יכול ליזהור ????עם האור של הלאד?
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים יש טושים מיוחדים שזורחים באור אולטרה סגול.ויש לדים שמפיצים אור כזה.תשלב את שניהם ואתה יכול ליצור תמונות זוהרות...
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר כן אחי את האלדים אני מכיר יש לי גם לד וגם מאוור עם לד עכשיו אני רוצה לדעת אבל איזה תוש זה בדיוק????????
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים *טושוהלדים שאתה מדבר עליהם זה לדים רגילים (או במקרה הטוב לדים UB-אולטרא ברייט, "סופר לדים").אני מתכוון ללדים שפולטים "אור" אולטרא סגול, וגורמים לדברים שרגישים לאור הזה לזרוח.בקשר לטושים-לך לחנות כלי כתיבה או חנות לאומנות ותשאל אותם על טושים שזוהרים באולטרא...
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר אחי אני יודע מה זה לד יש לי לד אני אומר לך במארז שמפיץ אור סגול! זה מין מנורה כזאת לרוחב דקה שמפיצה אור סגולועל המאוורים יש לי אחדש ירוק ואחד אדוםואיך אמרת קוראים לטוש טוש uv? כמה הוא אמר לעלעות?
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים מחבר לא אחי אני יודע מה זה לאד אני אומר לך יש לי זהמ ין כמו מנורת אולטרה והיא נימצאת בתוך המארז השכבתי אותה למעטה והיא מפיצה אור סגול ויש לי עוד שתי מאווררים אחד אדום ואחד ירוק
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים הנורה הארוכה שהלבשת ל מ ט ה נקראת :קתודה קרה, ניאון, פלורסנט ,PL לד הוא מוליך למחצה שפולט אורואם אתה רוצה לעשות עיצוב זוהר כלשהו הדרך האיכותית ביותר לדעתי היא ע"י חריטה והארה ע"י לדים רצוי ULTRA BRIGHTובבקשה בבקשה תוריד את הזוועה הזו זה ממש מעצבן את העין
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אחותי הקטנה קנתה לי כזה עט. זה עלה לה בערך 40 שקל אני חושב.זה כותב בלתי נראה ובצד השני של העט יש אור אולטרה סגול. כשמאירים על הכתב השקוף אז הוא זוהר.
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אחותי הקטנה קנתה לי כזה עט. זה עלה לה בערך 40 שקל אני חושב.זה כותב בלתי נראה ובצד השני של העט יש אור אולטרה סגול. כשמאירים על הכתב השקוף אז הוא זוהר.חחחחחחחכן זה מגניבאבל זה לא טוב למארזזה יותר כמו עטצריך משהו שמוציא כמות של החומר הזהד"א אתה יכול להשתמש גם באבקה הרגישה לUV כמו שמישהו הראה לפני כמה זמן בפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.