עבור לתוכן

עומד בפני חיבור 2 מחשבים דרך נתב לאינטרנט בכבלים בפעם הראשונה: שאלות.

Featured Replies

פורסם

שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם מודם רגיל. כשהייתי עובר ממחשב למחשב הייתי מחבר את המודם למחשב שאיתו עבדתי.

בקרוב (מאוד) אני מתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בעזרת נתב. ברשותי לאפטופ של IBM עם XP, מחשב קבוע עם XP ונתב אלחוטי D-LINK 614+ חדש.אני מתכוון לחבר את המחשב הקבוע לאינטרנט בחיבור חוטי ואת הנייד בחיבור אלחוטי. שאלותיי :

1. האם אני חייב ליצור רשת בין 2 המחשבים או שאפשר לחבר כל אחד מהם לאינטרנט ללא רשת ביניהם? אין לי צורך ברשת, אך אם זה עדיף אז אעשה זאת.

2. האם עדיף להתחבר לאינטרנט בחיבור קבוע או בעזרת חייגן? מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה?

3. לאיזה כבלים אני צריך לדאוג מראש? או שהמתקין ייתן לי את כל מה שאני צריך?

4. האם המתקינים מקצועיים? כשיש בעיות הם יודעים לטפל בהן?ש

4. האם לא תהיה בעייה לגלוש בשני המחשבים בו זמנית?

5. מיהי לדעתכם הספקית הטובה ביותר?

6. אשמח לקבל עוד הצעות ושיפורים בנושאים אחרים רלוונטיים לחיבור.

תודה מראש ועל הסבלנות,

רועי

פורסם

2) עדיף חיבור קבוע בלי חייגן, חייגן עושה בעיות בכבלים (מנסיון).

5) אינטרנט זהב ונטוויז'ן לא תומכים בחיבור קבוע (מסכימים רק עם חייגן לא משנה מה), אז תוציא אותם מהרשימה (הם גם לא משהו). אז נשאר לך 012 או ברק 013, שניהם טובים, אני אישית הייתי הולך על 012.

פורסם

1. בכל מקרה תהיה לך רשת בין המחשבים, בין אם תשתמש בנתב ובין אם תחבר מחשב אחד דרך השני

2. זה לא ממש משנה. עם נתב אתה בכלל לא תראה את החייגן ולא תרגיש אותו

3 + 4א - המתקינים של הכבלים נותנים כבל רשת ישר אחד וכבל USB אחד. אתה מחבר את הכבל רשת בין המודם לנתב, ואתה מחבר את המחשב הנייח בעזרת כבל ישר לנתב (לא מכיר את הנתב, אולי בא איתו אחד כזה או שתצטרך לקנות. בכל מקרה זה נורא זול, פחות משקל למטר בד"כ). חוץ מזה, לא יודע כמה תוכל לפנות לכבלים במקרה של בעיה עם חיבור של נתב. בכל מקרה, יש את הפורום כאן, ואתה יכול לשאול חופשי.

4ב - הנתב יאפשר לך לגלוש בשני המחשבים בו זמנית, בשביל זה אתה קונה אותו

5 - כמו שנאמר פה, יותר קל להגדיר את הנתב עם חיבור קבוע, ואינטרנט זהב ונטוויז'ן כלל לא תומכות בחיבור קבוע (הם לא יסכימו לכך בשום אופן) אז עדיף לכל ספק אחר

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים