עבור לתוכן

שאלה על חלקים של HTPC

Featured Replies

פורסם

יש לי חלום לעשות מחשב HTPC ממארז של ווידיוא מה זה יפה שמצאתי.... הבעיה היא המארז הוא די קטן ומחשב רגיל לא יכול להיכנס שם, אז ראיתי בטלוויזיה שיש כאלה לוחות אם שכוללים בתוכם את הכרטיס קול, רשת וגרפיקה והם והם ממש קטנים, וגם ראיתי שיש ספקי כוח כאלה שטוחים וארוכים, אני לא רוצה מחשב חזק כך שלא חשוב לי הקטע עם הגרפיקה העיקר שהיה קטן, הבעיה שראיתי את זה רק בטלוויזיה. השאלה אם מישהוא מכיר איזה חנות שמוכרת לוחות אם וספקי כוח קטנים?

פורסם

יש לי ספק כזה אם אתה רוצה.... רק שהוא היה שייך לפנטיום 1 אז לא נראה לי שהוא מספיק טוב בשיבלך...

VIA מייצרת את הלוחות הקטנים האלה שהכל מובנה בהם....

ותעיין פה בפרויקט HTPC שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77770.20

פורסם
  • מחבר

ראיתי את התראד אבל הראתה שם רק את התתחלה של הצביעה, אני לא מבין איך אתה מתכוון להכניס למארז לוח אם וספר כוח רגיל, בכל אופן המארז שמצאתי יותר קטן, אני מכיר את הלוחות אם הקטנים רק רציתי לדעת עם מישהוא מכיר חנות שמוכרת אותם בארץ..

פורסם

ככה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בפלונטר יש

אבל זה יקר משהו כמו 1000 עד 2000 שקל

פורסם
  • מחבר

יפה איך שסידרת את המארז! אבל המארז שלי קטן הרבה יותר...

זה שיש לך הוא בגודל וודיאו?? זה נראה ענק...

פלונטר זה לא אלה שאסור לקנות מהם כי משלמים להם והם לא מביאים את המוצר?

פורסם

8)

זה קצת יותר גדול מוידאו, זה בגודל רסיבר.

גם אני ניסיתי בהתחלה עם וידאו אבל זה לא ריאלי מבחינת גודל, לכן לקחתי אחד טיפה יותר גדול.

לפי דעתי, הדרך היחידה להכניס את זה בוידאו, היא להוציא את הספק החוצה.

או אולי אפילו לשים רק את הכוניים בוידאו, ואת כל השאר באיזשהו מארזסתם שהיא נסתר מהעין.

יהיה קצת קשה להעביר כבלים אבל תהיה יצירתי :)

פורסם
  • מחבר

תשלח תמונות של הפרויק שתסיים זה נראה טוב!

רסיבר זה רעיון לא רע, אבל היא לי קשה למצוא אחד, פשוט חשבתי על מחשב דק וקטן שנגדיד אפשר לשים עליו את המסך, לסבא שלי יש 486 אולי אני ישאיל את המארז למסימה הזאת ;D

פורסם

הייתי לפני שבוע בשוק הפשפשים בתל אביב, בשביל לחפס כל מיני מציאות לפרוייקט שלי, בסוף לא מצאתי כלום.

אבל יש שם כמה דברים שיכולים לעניין אותך, היו שם מלא מכשירי וידאו של תחילת שנות ה80 סוף 70, מהמכשירים שהקסטה יוצאת מלמלעה.

הם פי שתיי יותר גדולים מהודיאו הרגילים שיש היום, ואני בטוח שלוח ATX רגיל יכול להכנס לשם+ ספק.

אז כדיי שתחפס כאלו גורטאות שיכולים להתאים לך בול.

פורסם
  • מחבר

נשמע רעיון טוב, בטח יותר טוב מלקנות לוח אם ב2000 שקל...

אני באמת יבדוק את זה....

אבל חוץ מהקטע של המארז אין אף חנות חוף מפלונטר שמוכרת לוחות אם מיניטורים?

פורסם
  • מחבר

נשמע רעיון טוב, בטח יותר טוב מלקנות לוח אם ב2000 שקל...

אני באמת יבדוק את זה....

אבל חוץ מהקטע של המארז אין אף חנות חוף מפלונטר שמוכרת לוחות אם מיניטורים?

פורסם

יש ב KSP מארז קטן!

הוא נקרא מארז סלוני, ולפי מה שראיתי הוא עולה 340 שקל!

שווה מאוד לדעתי ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!! סוף סוף!!! לא חשבתי שי לוחות אם קטנים כאלה בארץ.. שוב תודה

דרך אגב מה ההבדל בין itx ל atx

פורסם

התמונה הבאה תענה לך על השאלה:

compare2.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים