פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים יש לי חלום לעשות מחשב HTPC ממארז של ווידיוא מה זה יפה שמצאתי.... הבעיה היא המארז הוא די קטן ומחשב רגיל לא יכול להיכנס שם, אז ראיתי בטלוויזיה שיש כאלה לוחות אם שכוללים בתוכם את הכרטיס קול, רשת וגרפיקה והם והם ממש קטנים, וגם ראיתי שיש ספקי כוח כאלה שטוחים וארוכים, אני לא רוצה מחשב חזק כך שלא חשוב לי הקטע עם הגרפיקה העיקר שהיה קטן, הבעיה שראיתי את זה רק בטלוויזיה. השאלה אם מישהוא מכיר איזה חנות שמוכרת לוחות אם וספקי כוח קטנים?
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים יש לי ספק כזה אם אתה רוצה.... רק שהוא היה שייך לפנטיום 1 אז לא נראה לי שהוא מספיק טוב בשיבלך...VIA מייצרת את הלוחות הקטנים האלה שהכל מובנה בהם....ותעיין פה בפרויקט HTPC שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77770.20
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר ראיתי את התראד אבל הראתה שם רק את התתחלה של הצביעה, אני לא מבין איך אתה מתכוון להכניס למארז לוח אם וספר כוח רגיל, בכל אופן המארז שמצאתי יותר קטן, אני מכיר את הלוחות אם הקטנים רק רציתי לדעת עם מישהוא מכיר חנות שמוכרת אותם בארץ..
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר יפה איך שסידרת את המארז! אבל המארז שלי קטן הרבה יותר... זה שיש לך הוא בגודל וודיאו?? זה נראה ענק...פלונטר זה לא אלה שאסור לקנות מהם כי משלמים להם והם לא מביאים את המוצר?
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים 8) זה קצת יותר גדול מוידאו, זה בגודל רסיבר. גם אני ניסיתי בהתחלה עם וידאו אבל זה לא ריאלי מבחינת גודל, לכן לקחתי אחד טיפה יותר גדול. לפי דעתי, הדרך היחידה להכניס את זה בוידאו, היא להוציא את הספק החוצה. או אולי אפילו לשים רק את הכוניים בוידאו, ואת כל השאר באיזשהו מארזסתם שהיא נסתר מהעין. יהיה קצת קשה להעביר כבלים אבל תהיה יצירתי
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים מחבר תשלח תמונות של הפרויק שתסיים זה נראה טוב!רסיבר זה רעיון לא רע, אבל היא לי קשה למצוא אחד, פשוט חשבתי על מחשב דק וקטן שנגדיד אפשר לשים עליו את המסך, לסבא שלי יש 486 אולי אני ישאיל את המארז למסימה הזאת ;D
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים הייתי לפני שבוע בשוק הפשפשים בתל אביב, בשביל לחפס כל מיני מציאות לפרוייקט שלי, בסוף לא מצאתי כלום.אבל יש שם כמה דברים שיכולים לעניין אותך, היו שם מלא מכשירי וידאו של תחילת שנות ה80 סוף 70, מהמכשירים שהקסטה יוצאת מלמלעה.הם פי שתיי יותר גדולים מהודיאו הרגילים שיש היום, ואני בטוח שלוח ATX רגיל יכול להכנס לשם+ ספק.אז כדיי שתחפס כאלו גורטאות שיכולים להתאים לך בול.
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים מחבר נשמע רעיון טוב, בטח יותר טוב מלקנות לוח אם ב2000 שקל...אני באמת יבדוק את זה....אבל חוץ מהקטע של המארז אין אף חנות חוף מפלונטר שמוכרת לוחות אם מיניטורים?
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים מחבר נשמע רעיון טוב, בטח יותר טוב מלקנות לוח אם ב2000 שקל...אני באמת יבדוק את זה....אבל חוץ מהקטע של המארז אין אף חנות חוף מפלונטר שמוכרת לוחות אם מיניטורים?
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים תבדוק את זהhttp://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MotherBoard&Manufacturer=&keyword=micro+atx&minprice=&maxprice=&Param1=&Param2=&OrderBy=Prod&x=0&y=0ואת זהhttp://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MotherBoard&Manufacturer=&keyword=mini+itx&minprice=&maxprice=&Param1=&Param2=&OrderBy=Prod&x=0&y=0
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים יש ב KSP מארז קטן! הוא נקרא מארז סלוני, ולפי מה שראיתי הוא עולה 340 שקל! שווה מאוד לדעתי
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים מחבר תודה רבה!!! סוף סוף!!! לא חשבתי שי לוחות אם קטנים כאלה בארץ.. שוב תודהדרך אגב מה ההבדל בין itx ל atx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.