פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים בריטני הרג אותי מצחוק כל השאר חצי שמעתי כבר וחצי לאבסכ"ה צריך פשוט לקחת את השירים ולבדוק...למה לא שמישהו יעשה את זה ?!
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים עלוב? לא הייתי אומר.. מפחיד - כן!!! הלד זפלין מפחיד ברמות.. למרות שזה ידוע..
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים אז להחליף את ה-Avatar? : ברצינות עכשיו, נתקלתי בקטע הזה עם לד זפלין מזמן והמסקנה הכוללת היא שהדבר פיקטיבי וגם אם זה אכן ה-playback ברוורס - אז זה כנראה מקרי.
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים אין פה שום דבר מכוון וגם שום דבר מקרי כי פשוט אין פה כלום : וכל מי שטוען שאפשר להבין את זה גם בלי הליריקס פשוט שמע את זה בפעם הראשונה עם הליריקס ואז כשהוא שומע בלי הליריקס הוא חושב שהוא שומע את המילים שהוא זוכר. תנו את זה לחברים שלכם שמבינים אנגלית לשמוע ברוורס את הקטע של לד זפלין (כאלה שלא מכירים את העניין) ותראו שחוץ מלקלוט את המילה (שנשמעת בהברה לא נכונה) satan הם לא יקלטו מזה כלום, כי אין כלום. זה סתם בדיחה אנשים... אפילו מודגש שזה בדיחה בעצם העובדה ששמים עוד קטעים מפגרים להדגים כמה קל להמציא משמעות לג'יבריש.
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים כמו שפורשי אמרזה משהו בסגנון של דורי מתהרי אף אחד לא היה חושב על המילים בעברתי לשיר בלטינית...אבל כשאתה רואה את המילים מולך זה פיתאום ניראה הגיוני
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים דווקא הקטע עם הביטלס נשמע אמיתי.כנ"ל עם הפינק פלויד.בקשר לזפ, לא נראה לי...
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים כי אין לנו תוכנה לעריכת סאונדהאמת שבפעם הראשונה שראיתי את העמוד הזה (פעם היה בו רק את לד זפלין) לקחתי את השיר בMP3 שכבר היה לי במחשב ועשיתי לו וזה אותו קטע ששומעים בפלאש הזה. אם זה מכוון או לא אני לא יודע, אבל בקשר לפינק פלויד אני עדיין משוכנע שזה בכוונה
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים עזבו, סתם נוצרים קטוליים שתמיד היו אומרים שלהקות כמו הביטלס ולד-זפלין משחיטות את הנוער וזאת הדרך שלהם להוכיח את זה (ועכשיו הם גם צרפו את בריטני לציד המכשפות אבל זה דווקא מצחיק). יש להם דמיון נורא מפותח...
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים אין פה שום מיסטיקהיכול להיות שלד צפלין רצו בכוונה לעשות שיר כזה, ועבדו על מילים שישמעו כמו מילים אחרות אם השיר מושמע לאחור. הליריקים מוזרים ולא כל כך יוצרים קשר כשמשמיעים את השיר רגיל, אולי זו עדות לעניין שקשה לחבר שיר שישמע שונה במהופך.הליריקים במהופך נשמעים יותר הגיוניים ובעלי משמעות.אולי לד צפלין הקליטו את השיר בגרסתו השטנית, ואז הפכו אותו ורשמו לאיזה מילים הוא דומה במהופךואז הקליטו שוב עם המילים שלהם הוא דומה . זו לא נשמעת כמו משימה בלתי אפשרית
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים ישן באמת, ואני הייתי כבר מזמן בדעה שמישהו פשוט ניגן את זה הפוך ושמע משהו שדומה לsatan, ואז איזה הברה שחוזרת 3 פעמים (שלדעתי לא ממש דומה לsix six six), והלביש את זה את כל החרא שכתוב שם.אני בפעם הראשונה שמישהו סיפר לי על זה שמעתי את זה בלי מילים (עכשיו אני רואה שגם בפלאש הזה יש אפשרות לשמוע קודם בלי מילים) ולא קלטתי כלום חוץ מsatan, little path (גם זה כי התאמצתי לשמוע מילים שם)ויש המון שטויות שסתם מישהו ממש ממש בכח הלביש עליהם מילים. אני מעריך אותו על המאמץהביטלז.. זה הגיוני לגמרי כי זה היה סביב כל השמועות שפול מת, היו עוד הרבה דברים שהם הכניסו בעצמם כדי לקדם את השמועה, למה לא הרי, יותר מכירות, ואני מוצא את זה מאוד מצחיק דווקא. יש עוד המון דברים כאלה שהם הכניסו, בחוברות של התקליטים וכו'פינק פלויד גם מכוון כמובן.אני לא מתכוון בכלל להגיב על קווין ובריטני, כי אין שום קשר בין הצליל למילים שהלבישו
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים אני באמת חושב שהשיר של לד זפלין נשפמע יותר טוב ברוורס....אין מה להשוותאין קשר למילים כשזה רגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.