עבור לתוכן

שיר ברוורס עם משמעות שונה

Featured Replies

פורסם

בריטני הרג אותי מצחוק כל השאר חצי שמעתי כבר וחצי לא

בסכ"ה צריך פשוט לקחת את השירים ולבדוק...

למה לא שמישהו יעשה את זה ?!

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עלוב.

פורסם

עלוב? לא הייתי אומר.. מפחיד - כן!!! הלד זפלין מפחיד ברמות.. למרות שזה ידוע..

פורסם

למה לא שמישהו יעשה את זה ?!

כי אין לנו תוכנה לעריכת סאונד

פורסם

אז להחליף את ה-Avatar? ::)

ברצינות עכשיו, נתקלתי בקטע הזה עם לד זפלין מזמן והמסקנה הכוללת היא שהדבר פיקטיבי וגם אם זה אכן ה-playback ברוורס - אז זה כנראה מקרי.

פורסם

אין פה שום דבר מכוון וגם שום דבר מקרי כי פשוט אין פה כלום ::)

וכל מי שטוען שאפשר להבין את זה גם בלי הליריקס פשוט שמע את זה בפעם הראשונה עם הליריקס ואז כשהוא שומע בלי הליריקס הוא חושב שהוא שומע את המילים שהוא זוכר.

תנו את זה לחברים שלכם שמבינים אנגלית לשמוע ברוורס את הקטע של לד זפלין (כאלה שלא מכירים את העניין) ותראו שחוץ מלקלוט את המילה (שנשמעת בהברה לא נכונה) satan הם לא יקלטו מזה כלום, כי אין כלום.

זה סתם בדיחה אנשים...

אפילו מודגש שזה בדיחה בעצם העובדה ששמים עוד קטעים מפגרים להדגים כמה קל להמציא משמעות לג'יבריש.

פורסם

כמו שפורשי אמר

זה משהו בסגנון של דורי מת

הרי אף אחד לא היה חושב על המילים בעברתי לשיר בלטינית...

אבל כשאתה רואה את המילים מולך זה פיתאום ניראה הגיוני

פורסם

דווקא הקטע עם הביטלס נשמע אמיתי.

כנ"ל עם הפינק פלויד.

בקשר לזפ, לא נראה לי...

פורסם

כי אין לנו תוכנה לעריכת סאונד

האמת שבפעם הראשונה שראיתי את העמוד הזה (פעם היה בו רק את לד זפלין) לקחתי את השיר בMP3 שכבר היה לי במחשב ועשיתי לו וזה אותו קטע ששומעים בפלאש הזה. אם זה מכוון או לא אני לא יודע, אבל בקשר לפינק פלויד אני עדיין משוכנע שזה בכוונה

פורסם

ישן...

פורסם

עזבו, סתם נוצרים קטוליים שתמיד היו אומרים שלהקות כמו הביטלס ולד-זפלין משחיטות את הנוער וזאת הדרך שלהם להוכיח את זה (ועכשיו הם גם צרפו את בריטני לציד המכשפות אבל זה דווקא מצחיק). יש להם דמיון נורא מפותח...

פורסם

אין פה שום מיסטיקה

יכול להיות שלד צפלין רצו בכוונה לעשות שיר כזה, ועבדו על מילים שישמעו כמו מילים אחרות אם השיר מושמע לאחור. הליריקים מוזרים ולא כל כך יוצרים קשר כשמשמיעים את השיר רגיל, אולי זו עדות לעניין שקשה לחבר שיר שישמע שונה במהופך.

הליריקים במהופך נשמעים יותר הגיוניים ובעלי משמעות.

אולי לד צפלין הקליטו את השיר בגרסתו השטנית, ואז הפכו אותו ורשמו לאיזה מילים הוא דומה במהופך

ואז הקליטו שוב עם המילים שלהם הוא דומה . זו לא נשמעת כמו משימה בלתי אפשרית

פורסם

מה שמפחיד שיש יותר היגיון לשיר ברוורס מאשר לא ברוורס

פורסם

ישן באמת, ואני הייתי כבר מזמן בדעה שמישהו פשוט ניגן את זה הפוך ושמע משהו שדומה לsatan, ואז איזה הברה שחוזרת 3 פעמים (שלדעתי לא ממש דומה לsix six six), והלביש את זה את כל החרא שכתוב שם.

אני בפעם הראשונה שמישהו סיפר לי על זה שמעתי את זה בלי מילים (עכשיו אני רואה שגם בפלאש הזה יש אפשרות לשמוע קודם בלי מילים) ולא קלטתי כלום חוץ מsatan, little path (גם זה כי התאמצתי לשמוע מילים שם)

ויש המון שטויות שסתם מישהו ממש ממש בכח הלביש עליהם מילים. אני מעריך אותו על המאמץ

הביטלז.. זה הגיוני לגמרי כי זה היה סביב כל השמועות שפול מת, היו עוד הרבה דברים שהם הכניסו בעצמם כדי לקדם את השמועה, למה לא הרי, יותר מכירות, ואני מוצא את זה מאוד מצחיק דווקא. יש עוד המון דברים כאלה שהם הכניסו, בחוברות של התקליטים וכו'

פינק פלויד גם מכוון כמובן.

אני לא מתכוון בכלל להגיב על קווין ובריטני, כי אין שום קשר בין הצליל למילים שהלבישו

פורסם

אני באמת חושב שהשיר של לד זפלין נשפמע יותר טוב ברוורס....

אין מה להשוות

אין קשר למילים כשזה רגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים