פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים ז"א אני משחק עם עוד אנשים ברשת אבל איך זה בדיוק הולך?האמת היא שאף פעם לא ניסיתי.איך זה ועל איזה משחק רשת אתם ממליצים לי (איך America's Army?)
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים כולם מחוברים לROUTER ואז משחקים רגיל זה מאוד כיף שבאים הרבה חברה ומשחקים במשחקים שאי אפשר על האיטרנט(DOOM3 GENERALS)AMericas army SUCKSלדעתי לפחות
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים רז ששששש....AA=AMericas army זה משחק מאוד מציאותי של צבא הרצות הברית. יש כאלה שאוהבים אותו ויש כאלה שלא.משחק רשת זה כמו משחק אינטרנט פחות או יותר רק ברשת ביתית.. זה יכול בעצם להיות כל משחק מולטיפלייר אם תמיכה בLAN (רשת)
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אני שחקן די כבד ברשת ואני חושב שהמשחק הכי טוב זה DESERT COMBAT שזה MOD למשחק BF1942. זה המשחק הכי טוב שיש. לשם ההשוואה יש לי גם את UT2004 המקורי ואני מוצא את עצמי משחק יותר ב BF1942 הרבה יותר מאשר UT. יש גם CS אבל כפי שאתה רואה באווטר שלי אני שונא אותו... יש כאלה שאוהבים אני אישית שונא.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים "צבא הרצות הברית"נכון אסור לך להגיד לי ששששששששששש אור כי זה הדעה שלי מה אתה קומוניסט מאיר לא לימד אותך טוב?ואני מעדיף UT הראשון וגם HL הראשון ברשת מאשר CS (גם FAR CRY זה נחמד)
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים דבר ראשון לא לשנוא, זה לא בריא . דבר שני WTF הקשר בין ההודעה שלך למה שהבחור ביקש לדעת? הוא שאל מה זה משחק רשת והאם AA זה משחק טוב. הוא לא שאל דיעות אישיות על האם אתם אוהבים לשחק AA. (זה לפחות מה שאני הבנתי מהתראד) אז אני אמרתי שזה משחק צבא מאוד מציאותי ויש כאלה שאוהבים אותו ויש כאלה שלא. לא צריך להתנפל עלי בגלל שאמרתי את זה...
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים זה לא שנאה אור זה קרב בריא בין שני אנשים ואני אמרתי אחר כך איזה משחקים אפשר לשחק ברשת כמו שהוא ביקש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.