פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים קניתי מחשב חדשיש לי כרטיס מסך ati radeon 9200seיש לו יצאת TVרצית לדעת איך אפשר לראות טלווזיה במחשב???אשמח לקבל תשובה בהקדם!
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים דבר ראשון תשנה כותרת לאינפורמטיבית יותר.דבר שלי יש לך יציאת S-VEDIO בכרטיס מסך (שאתה גם אמור לקבל כבל S ווידאו אם קנית RETAIL) אז תראה אם יש לך כניסת S ווידאו בטלוויזיה ואם כן אז פשוט תחבר
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר תודה לךאבל הכוונה שלי הייתה לראות דרך כרטיס המסך (לחבר כבלים(HOTמבלי לחברת את הטלוויזה
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים פאקינג תחבר את השקע של הכלבים לכרטיס מסך ואז בטח קיבלת עם הדריבר תוכנהולמה לקנות 9200SE?!?!
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים לא לכולם יש כסף ל6800GT או שפשוט אין לו צורך במפלצת(כמו שרוב העולם לא צריך משהו מעל 9500PRO)
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים לכרטיס טלויזיה בדרך כלל יש כניסת SVIDEOVIVO = VIDEO IN VIDEO OUTאם אין לך כרטיס טלויזיה או VIVO בכרטיס מסך אז אין דרך
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים קרא את חוקי הפורום בהקדם.-אין לרשום הודעות פעמיים, בחר בפורום המתאים ותכתוב בו את ההודעה.-יש לרשום כותרת אינפורמטיבית שמתארת את הנושא.הדיון הזה ננעל.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אם לכרטיס מסך אין VIVO זאת אומרת שיש לו רק יציאה ולא כניסהאתה יכול להשתמש בהגדרות של הדרייבר להגדיר תיציאת טלויזיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.