עבור לתוכן

מה אתם אומרים רידיק סרט טוב?

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שכמה ממכם כבר ראו את הסרט למרות שהוא עדיין לא הגיע לקולנוע בארץ ספרו איך היה הסרט טוב לא טוב? כי הוא נראה ממש נחמד בטריילר אבל מאז מטריקס 2 ו3 טריילרים הם לא מדד בשבילי אז שווה ללכת?

פורסם

ראית את Pitch Black?

פורסם

אני דווקא די נהניתי מהסרט, שהוא בסך הכל סרט קיץ טוב.

התרשמתי במיוחד מעיצוב הסרט שמזכיר לי את הסרט Dune של דייויד לינץ', ובכלל נראה שבמשך כל הסרט הם מנסים לעשות עוד סרט Dune..

פורסם
  • מחבר

ראית את Pitch Black?

לא לא ראיתי למה זה כול כך חשוב ?

פורסם

כי זה יבסס לך רקע כלשהו על הסרט הנוכחי .

ראיתי את רידיק , דיי אהבתי אותו , הסוף הפתיע אותי , למרות שהוא אמור להיות דיי צפוי , מאוד הפתיע אותי .

סרט דיי טוב .

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר שאם לא ראיתי את Pitch Black לא שווה לי ללכת לרידיק?

ונראה לי שראיתי חלק מPitch Black זה היה כמה פעמים ביס אבל תמיד ראיתי את הסוף מה שאני יודע שהם נחתו באיזה כוככב ויצורים כאלה מפחידים התחילו לחסל אותם ווין דיזל יכול לראות בלילה זה כול מה שאני זוכר מהסרט הזה.

פורסם

אני כבר רץ!!!!

אחד הסרטים האהובים עלי ביותר זה דיון!!!!(DUNE).....

איתן

פורסם
  • מחבר

אחחח חזרתי מהסרט במילה אחת מדהים סרט פשוט טוב כבר הרבה זמן לא ראיתי סרט טוב והייתי בכול הסרטים שיצאו בזמן האחרון סרט פשוט חזק הומור טוב וחזק מלא אקשן אפקטים טובים פשוט לרוץ לראות!

ולא חייבים לראות את Pitch Black.

פורסם

אני רוצה להבין משהו,יצא סרט לפני כן וזה ההמשך? השם שלו זה pitch black? וין דיזל מופיע שם?

ובקטע של דיון (dune) אתם מדברים על הסרט מ 82? סרט גדול! long live the fighters!...

פורסם
  • מחבר

הקשר היחיד שאני ראיתי בין הסרט הזה לסרט שיצא לפני הוא באיזה בחורה אחת שווין דיזל המציל על פי הבנתי בסרט הקודם אז היא הייתה ילדה אבל זה באמת לא משהו חשוב התסריט שונה לחלוטין לא צריך לראות את הסרט הקודם.

פורסם

ראיתי את הסרט בסופ"ש - חייב לומר, מאוד התאכזבתי.

סרט פעולה בלי עלילה ממש ובלי שום ניסיון להציג אמינות מינימלית לאורך הסרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים