פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אני בטוח שכמה ממכם כבר ראו את הסרט למרות שהוא עדיין לא הגיע לקולנוע בארץ ספרו איך היה הסרט טוב לא טוב? כי הוא נראה ממש נחמד בטריילר אבל מאז מטריקס 2 ו3 טריילרים הם לא מדד בשבילי אז שווה ללכת?
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אני דווקא די נהניתי מהסרט, שהוא בסך הכל סרט קיץ טוב. התרשמתי במיוחד מעיצוב הסרט שמזכיר לי את הסרט Dune של דייויד לינץ', ובכלל נראה שבמשך כל הסרט הם מנסים לעשות עוד סרט Dune..
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים כי זה יבסס לך רקע כלשהו על הסרט הנוכחי .ראיתי את רידיק , דיי אהבתי אותו , הסוף הפתיע אותי , למרות שהוא אמור להיות דיי צפוי , מאוד הפתיע אותי .סרט דיי טוב .
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר אז מה אתה אומר שאם לא ראיתי את Pitch Black לא שווה לי ללכת לרידיק?ונראה לי שראיתי חלק מPitch Black זה היה כמה פעמים ביס אבל תמיד ראיתי את הסוף מה שאני יודע שהם נחתו באיזה כוככב ויצורים כאלה מפחידים התחילו לחסל אותם ווין דיזל יכול לראות בלילה זה כול מה שאני זוכר מהסרט הזה.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר אחחח חזרתי מהסרט במילה אחת מדהים סרט פשוט טוב כבר הרבה זמן לא ראיתי סרט טוב והייתי בכול הסרטים שיצאו בזמן האחרון סרט פשוט חזק הומור טוב וחזק מלא אקשן אפקטים טובים פשוט לרוץ לראות!ולא חייבים לראות את Pitch Black.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אני רוצה להבין משהו,יצא סרט לפני כן וזה ההמשך? השם שלו זה pitch black? וין דיזל מופיע שם?ובקטע של דיון (dune) אתם מדברים על הסרט מ 82? סרט גדול! long live the fighters!...
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר הקשר היחיד שאני ראיתי בין הסרט הזה לסרט שיצא לפני הוא באיזה בחורה אחת שווין דיזל המציל על פי הבנתי בסרט הקודם אז היא הייתה ילדה אבל זה באמת לא משהו חשוב התסריט שונה לחלוטין לא צריך לראות את הסרט הקודם.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים ראיתי את הסרט בסופ"ש - חייב לומר, מאוד התאכזבתי.סרט פעולה בלי עלילה ממש ובלי שום ניסיון להציג אמינות מינימלית לאורך הסרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.