פורסם 2002 באפריל 2223 שנים אייייייייייייייי! :'(כואב לי לראות את זה שלאיזה ערבי מנ*** **** ****** **** $@#%$%#$!@ הייתה את הזכות לנהוג באוטו הזה...
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים F-50 ואחותה הקטנה F-40... הF-60 כבר בדרך לבתים של כמה מליאנים.אבל לדעתי ה 512TR היא היפה מכולן.
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים אייייייייייייייי! :'(כואב לי לראות את זה שלאיזה ערבי מנ*** **** ****** **** $@#%$%#$!@ הייתה את הזכות לנהוג באוטו הזה...צודק בהחלט ממש צודק אחי!
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים אייייייייייייייי! :'( כואב לי לראות את זה שלאיזה ערבי מנ*** **** ****** **** $@#%$%#$!@ הייתה את הזכות לנהוג באוטו הזה... צודק בהחלט ממש צודק אחי! אנחנו לא גזענים... :
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים אייייייייייייייי! :'( כואב לי לראות את זה שלאיזה ערבי מנ*** **** ****** **** $@#%$%#$!@ הייתה את הזכות לנהוג באוטו הזה... צודק בהחלט ממש צודק אחי! אנחנו לא גזענים... : בכלל לא...! "מה חבל במכונית מרצדס עם 4 ערבים שנופלת לתהום ומתפוצצת?" (נדוש אבל הייתי חייב לרשום)
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים :bash: להזכיר לי את המילה מוסך, ועוד בצירוף של ערבי במובן של תיאור הדרך שמתפלים בו בדברים, זה נושא מאוד כאוב ומעצבן אותי... המבין יבין(בעיקרGhost Dogg). :bash:
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים אם תראו שני מכוניות פרארי אדומות באמצע תל-אביב במיוחד אם הן עומדות לד מסעדה של סבארו - עצה: ת-ת-ר-ח-ק-ו !
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים לפחות אני אמות עם חיוך על הפנים... ;D (בתנאי שהאוטו יתפוצץ לפני שאני אצליח לפרוץ אותו ולטוס לי באיילון על 32781371289 קמ"ש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.