עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמה תקציב 1000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית הדרישות שלי הם לא גבוהות מאוד אני רוצה תמונות באיכות טובה, מצלמה שתיהיה פשוטה לתפעול, שתכלול כרטיס זיכרון בעל נפח שיאפשר לאכסן מספר גדול של תמונות, ושהמחיר יכלול בטריות נטענות שיוכלו להחזיק את המצלמה לזמן שמתקבל על הדעת תודה אופיר.

חשבתי על הA60 ראיתי אותה באיזה אתר מכירות לא זוכר כבר איזה במחיר של 700 שקל מה אתם אומרים? אם נקנה לה סוללות נטענות וכרטיס זיכרון נוסף זה יהיה באיזור ה1000.

פורסם

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית הדרישות שלי הם לא גבוהות מאוד אני רוצה תמונות באיכות טובה, מצלמה שתיהיה פשוטה לתפעול, שתכלול כרטיס זיכרון בעל נפח שיאפשר לאכסן מספר גדול של תמונות, ושהמחיר יכלול בטריות נטענות שיוכלו להחזיק את המצלמה לזמן שמתקבל על הדעת תודה אופיר.

חשבתי על הA60 ראיתי אותה באיזה אתר מכירות לא זוכר כבר איזה במחיר של 700 שקל מה אתם אומרים? אם נקנה לה סוללות נטענות וכרטיס זיכרון נוסף זה יהיה באיזור ה1000.

לדעתי החלטה נבונה בהחלט יצא לי לראות איפה שהו תמונות שלה והם ממש היו איכותיות קנה אותה כמו שאמרת קנה זיכרון איכותי וזהו תתחיל לצלם כעוות נפשך ;)

פורסם

אם תהיה לך הזדמנות להגדיל את התקציב אני ממליץ לך לקנות את הA75 החדשה בכ1300 ש"ח.

פורסם

טוב, אני חושב שזה יענה על הדרישות שלך.

הרכבתי את זה בחנות www.camera4less.co.il

אני קניתי משם את המצלמה שלי, אז אני יכול להגיד לך שהם היו בסדר.

תהנה.

Canon A60 זמין למשלוח מיידי

מצלמה דיגיטלית 2 מגה פיקסל זום אופטי X3 זום דיגיטלי X2.5 מדהימה במידותיה.ב-3 תשלומים שווים ללא ריבית.זמין למשלוח מיידי עד 3 תשלומים

ללא ריבית והצמדה ¤ 729.00 ¤ 729.00

Lexar CompactFlash128MB * 12 זמין למשלוח מיידי

זיכרון CF מהירות * 12 !!! למצלמה דיגיטלית ומכשירי MP3 דגם Compact Flash 128MB, באריזת חיסכון, חמש שנים אחריות. אפשרות רכישה בחנות בבני ברק ללא דמי משלוח עד 1 תשלומים

ללא ריבית והצמדה ¤ 126.00 ¤ 126.00

GP PowerBankQuick 2000mAh

כולל 4 סוללות (2000mAh NiMH (AA זמן טעינה: 3-8 שעות משלוח 18 ש"ח עד 1 תשלומים

ללא ריבית והצמדה ¤ 155.00 ¤ 155.00

סה"כ ההזמנה 1110

פורסם
  • מחבר

Benor נראה ממש טוב תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים