פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים קוראים הודעה על כל מיני דברים שיש בפורום , חדשות , ביצועים וכו....למשל על הכרטיס מסך של MSI R9800P שאפשרי ב OC להפוך אותו ל 9800XT ..את זה אחד מה גילה היום בזכות הפורום חחחהם נובים אחד מהם שיכנע אותי לקנות מחשב שאני לא רוצה ואמר לי שזה יותר טוב הוא רצה למכור לי פרספוקט עם רידאון של קלאבדי ואמר לי שזה לא שונה מ MSI וכל מיני חירטוטים אז הבנתי שהוא ניסה לסבן אותי.....קיצור שלא יעבדו עליכם....הם קוראם הודעות פה....אל תביאו עליהם שם רע ,כי אין להם כזה, אל תרשמו טריקים ודברים שהם יגלו ויתחמנו אותו LOL
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים חוץ מקירור וממחיר אין באמת הדל בין הרדאון של MSI ו Club3Dובעניין הנציגים OMC (מי אלה בכלל? ???) שרשומים לפורום - זכותם המלאה.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים OMC זו חנות מחשבים. ר"ת של One Man Crew - ככה הם התחילו.אני מכיר אותם עוד מהתקופה שהם היו BBS גדול (משם אח שלי הוריד את כל התוכנות והמשחקים של אז... איי.. WARCRAFT 1).קנינו מהם את המחשב הראשון שלנו.אבל ככה זה כל החנויות. מתחילים בקטן, עם יחס אישי ושירות מעולה. עד שמתרחבים ומתחילים לאבד קשר עם הלקוחות.. (אהם פל*נטר, אהם P*ND*S) (סוגריים אלה נכתבו באישור המשרד להגנה מתביעות דיבה) (וגם אלה).
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים הנציג הזה הוא לא היחיד. יש פה אחד מ-"טכנו" והוא מלכלך עליי, היה גם מציק לי ב-אי.סי.קיו כיוב'. פלייז תרביצו לו. :-\
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים מחבר למי להרביץ תגידי שם ושפחה אני שופך אותו על הרצפה ד"א OMC חנות טובה רק חבל שאין להם הכל באסההההההההההה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.