עבור לתוכן

WinXP לא עולה.. עזרה בבקשה.. !

Featured Replies

פורסם

אוקיי, פתחתי היום בצהריים את המחשב, וכמו תמיד, בחרתי במסך בחירת ה-OS בדוס, ב-WinXP, אבל הוא לא עולה.. אין לי מושג למה, בכלל לא נגעתי בשום הגדרות או בתיקיית הווינדוס, פתאום אני לא יכול להיכנס.. קיבלתי את ההודעה הזאת בדוס :

Windows could not start because this following file is missing or corrupt:

\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM

You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM.

Select 'r' at the first screen to start repair.

נכנסתי לתיקיית הווינדוס דרך Win98 שגם מותקן על המחשב שלי, והקובץ היה שם, אז כנראה הוא השתנה או משהו, אין לי מושג.. ניסיתי גם לתקן אותו דרך מה שהיה כתוב, אבל אז אתה רק נכנס לדוס, ואתה נמצא בתיקיית ווינדוס, ואין לי מושג מה לעשות כדי לתקן איזשהו קובץ..

למישהו יש איזה רעיון ? אני ממש נואש..

תודה. :'(

פורסם

הוא נתן לך את הפיתרון!

תכניס את הדיסק של התתקנה ויהי לך מסך שיאל אותך מה אתה רוצצה לעשות:

התקנה מחדש

לתקן את הWINDOWS

תבחר בלתקן את הוינדוס

פורסם
  • מחבר

הוא נתן לך את הפיתרון!

תכניס את הדיסק של התתקנה ויהי לך מסך שיאל אותך מה אתה רוצצה לעשות:

התקנה מחדש

לתקן את הWINDOWS

תבחר בלתקן את הוינדוס

נו כן, זה מה שכתבתי, שבחרתי לתקן את ווינדווס, אבל אז זה נכנס לדוס, וכנראה אני אמור לתקן את זה איכשהו משם, ואין לי מושג איך.. ?

:-/

פורסם

אתה מצליח להיכנס למצב בטוח???

פורסם
  • מחבר

לא, אני גם לא יכול להיכנס במצב בטוח.. הוא נותן לי את אותה שגיאה.. ?

:-/

פורסם

זה נראה נשמע ומריח כמו וירוס.

פורסם

היתה לי אותה צרה..

המשמעות של ההודעה הזאת הוא שהרגיסטרי שלך נדפק (יתכן מפעילות של וירוס ואולי אפילו סתם כי זה מיקרוסופט ;))

היתי נותן לך לינק לדיון שהיה בנושא בפורום חומרה אחר רק חבל שהוא נסגר.

בכל אופן לפני שננסה לעזור לך אני יכול לתמצת את העניין בשאלה אחת:

האם ביטלת את התוכנה System Restore במערכת שלך ?

אם אתה לא יודע את התשובה כנראה שלא ביטלת ויש סיכוי לשחזר את רוב הדברים שהיו לך ברגיסטרי.. רק שזה תהליך מסויים שמוסבר פה

האפשרות השניה לתקן את הבעיה היא להתקין את XP מחדש (מצב שיחזור לא זמין במקרה שלך כי הרגסטרי פגום). קח בחשבון שהתקנה מחדש תדרוס את כל הקבצים ותשאיר את המערכת שלך כמו לאחר התקנה נקייה על מחשב חדש.

עריכה:

במידה ועדיין לא פירמטת את הכונן ואתה צריך עזרה או הסבר לגבי הלינק לפתרון הבעיה תודיע.

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים