עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

זלילת זכרון ומשאבים - זה רק האנטי וירוס אשם(McAfee) ?

Featured Replies

פורסם

מאז שהתקנתי אותו על חשבון NORTON (עשה בעיות והתנגשויות עם סקריפטים באקספלודר), יש האטה באתחול המחשב ו"טחינת" ההארד-דיסק בעליית המחשב.

כמו כן שאר היישומים עולים טיפה יותר לאט (זכרון? - כנראה שכן), הנה צרפתי לכם תמונה של המשאבים העובדים:

memory.PNG

סימנתי באדום את מה שקשור לדעתי ל-VShield. תקנו אותי אם אני טועה.

כמו שאתם רואים כמעט שום יישום לא עובד ברקע ו/או ב-TRAY.

אני שואל אם יש פתרון למצב, או לחלופין אנטי וירוס שלא בולס כ"כ הרבה זכרון ושכבד פחות, אף עם זאת אמין ? (וכאמור, כבר אמרתי לא לנורטון...)

תודה וביי. ;)

נ.ב.

התלבטתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה : תוכנות (אבל זה משאבי חלונות..), תמיכה טכנית (זו תמיכה אך לא טכנית...).

בקיצור הרגתם אותי- 700 פורומים, עד שהחלטתי איפה לכתוב כבר שכחתי מה רציתי... ::)

(אז מנהל, שים את זה איפה שבא לך...)

פורסם

תראה בגדול תשובה ממש אין לי בשבילך..

אם ממש בא לך פשוט תתפרע וותחיל להתקין את כל תוכנות האנטי וירוס ותבדוק.

מה שכן אני רוצה לציין זה שאת הנקודות שסימנת לא כולם של האנטי וירוס.

לפי מה שראיתי הכמות זיכרון שתופס אצלך האנטי וירוס בזכרון הוא בערך 15 מגה.

ורוב המקומות שסימנת את svchost.exe זה דברים שלא קשורים לאנטי וירוס. אלה דברים שנקראים services שזה בעצם תוכנות ופיצרים מובנים בתוך מערכת הXP שנטענים לזכרון.

לא צינת כמה זכרון יש לך אבל בכל מצב 15 מגה לתוכנת אנטי וירוס נשמע סביר בהתחשב בעובדה שאנטי וירוס זה תוכנה שמעלה לזכון בסיס נתונים שאמור להכיל רשימות גדולות של כל הוירוסים שהאנטי וירוס מכיר.

עוד שתי הערות קטנות:

בקשר לטחינה של הדיסק זה דבר צפוי והגיוני כל תוכנה כבדה שתעלה לזכרון תטחן את הדיסק קשיח ואם זו תוכנת אנטי וירוס שעולה בעת הפעלת המחשב אתה תרגיש את זה מיד כשתפעיל את המערכת הפעלה.

ובקשר לאיטיות, אין קשר בין הכמות זיכרון שהתוכנה תופסת לבין האיטיות (משאבי מערכת) תוכנה כבדה שלוקחת הרבה משאבים יכולה להיות חסכונית בזכרון ולהפך ! אבל במקרה שלך אני די בטוח שמדובר באיטיות בגלל שהתוכנה סורקת קבצים בעת הפתיחה שלהם (זה תלוי איזה מחשב יש לך כי במחשבים מהירים זה בדרך כלל לא מורגש). אם זה כל כך מפריע לך תנסה לבטל באנטי וירוס סריקה של כל קובץ שנפתח.

נ.ב עדין לא הבנתי מה רע בנורטון ??

:bash:

פורסם
  • מחבר

תראה בגדול תשובה ממש אין לי בשבילך..

אם ממש בא לך פשוט תתפרע וותחיל להתקין את כל תוכנות האנטי וירוס ותבדוק.

מה שכן אני רוצה לציין זה שאת הנקודות שסימנת לא כולם של האנטי וירוס.

לפי מה שראיתי הכמות זיכרון שתופס אצלך האנטי וירוס בזכרון הוא בערך 15 מגה.

ורוב המקומות שסימנת את svchost.exe זה דברים שלא קשורים לאנטי וירוס. אלה דברים שנקראים services שזה בעצם תוכנות ופיצרים מובנים בתוך מערכת הXP שנטענים לזכרון.

לא צינת כמה זכרון יש לך אבל בכל מצב 15 מגה לתוכנת אנטי וירוס נשמע סביר בהתחשב בעובדה שאנטי וירוס זה תוכנה שמעלה לזכון בסיס נתונים שאמור להכיל רשימות גדולות של כל הוירוסים שהאנטי וירוס מכיר.

עוד שתי הערות קטנות:

בקשר לטחינה של הדיסק זה דבר צפוי והגיוני כל תוכנה כבדה שתעלה לזכרון תטחן את הדיסק קשיח ואם זו תוכנת אנטי וירוס שעולה בעת הפעלת המחשב אתה תרגיש את זה מיד כשתפעיל את המערכת הפעלה.

ובקשר לאיטיות, אין קשר בין הכמות זיכרון שהתוכנה תופסת לבין האיטיות (משאבי מערכת) תוכנה כבדה שלוקחת הרבה משאבים יכולה להיות חסכונית בזכרון ולהפך ! אבל במקרה שלך אני די בטוח שמדובר באיטיות בגלל שהתוכנה סורקת קבצים בעת הפתיחה שלהם (זה תלוי איזה מחשב יש לך כי במחשבים מהירים זה בדרך כלל לא מורגש). אם זה כל כך מפריע לך תנסה לבטל באנטי וירוס סריקה של כל קובץ שנפתח.

נ.ב עדין לא הבנתי מה רע בנורטון ??

:bash:

יש לי 256MB SDRAM/133.

לגבי ה"טחינה", שהיה לי נורטון ה"טחינה" הייתה הרבה פחות משמעותית.

והכל זרם הרבה יותר מהר בטעינת יישומים/משחקים.

מה רע בנורטון? כמעט שאין, חוץ מזה שהוא עושה לי בעיות עם הסקריפטים באקפלורר, ומדי כמה ימים מחליט שבגלל זה הוא לא יכול לסרוק קבצים במחשב.

(מותקן אצלי J++ וזו כנראה הבעיה).

נסיתי לפתור את זה בדרכים שונות, אך רק הסרה והתקנה מחדש פותרים זאת.

תודה בכל אופן. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.