עבור לתוכן

עזרה עם Windows 98SE ו PCI Card

Featured Replies

פורסם

אוקי היום הלכתי לסדר מחשב,הבעיה היא שכרטיס מסך מתנגש באולי 7-8 דברים. שאי אפשר להגדיר אותם ידינית.

שמתי לב שגם משהו בשם PCI Memory controller גם לא מותקן טוב. ניסיתי בביוס של המחשב להגדיר הכל לdefault לא עזר.

כנ"ל גם בווינדוס,ניסיתי כמה דריברים לכרטיס מסך שהוא voodoo3 3000 pci לא עזר גם כן.

ניסיתי לשחק עם ה PCI Memory controller כל הגדרה אפשרית,בווינדוס שום דבר לא עלה טוב.

מה זה יכול להיות????

הבנאדם טוען שזה קרה לאחר שהוא ניסה לחבר אוזניות למחשב,מה הקשר אני שואל????? (יכול להיות שזאת בעיית חומרה)

אני המלצתי להתקין windows xp שמסתדר עם בעיות כאלו טוב יותר,ובכלל יש לו יותר דריברים בארכיון...

מה שכן המחשב הוא PIII 600Mhz עם 192MB RAM וה winxp בטח יזחל עליו,אבל זה לא למטרת משחקים,המחשב,רק אינטרנט.

יש למישהו פיתרון לדבר כזה??? (אני שונא ווינדוס 98!!! ו95!!!!) >:(

פורסם

שמע אם אתה לא צריך משחקים אז WIN2000 יהיה מצויין...

אתה לא חייב XP.

ונכון שאנשים אומרים שהיא לא טובה אבל יש גם את ME. (יש הרבה מחשבים שהיא עובדת מצויין)

בקשר לפתרון... נסה לשחק עם הכרטיס... הכוונה לשים אותו בחריצי PCI שונים כל הזמן עד שזה פותר את הבעיה.

נסה לבטל USB ו PARRALEL ב BIOS זה יכול לעזור... וגם יציאות COM.

אם יש דברים ONBOARD ואתה לא צריך בטל אותם גם כן

יניב

פורסם

תתקין את הדרייבר של הציפסט

שמע אם אתה לא צריך משחקים אז WIN2000 יהיה מצויין..

ממש לא נכון WIN2000 אחלה למשחקים

פורסם

לפעמים התקנים של הצ'יפסט משום מה מזוהים פעמיים תחת ה"התקני מערכת" במנהל ההתקנים. פעם אחת שפועלת ופעם אחת עם סימן קריאה.

צריך למחוק את שתי ההופעות של ההתקן ולתת לוינדוס לזהות הכל מחדש, הוא ימצא אותם רק פעם אחת והם יעבדו כמו שצריך.

כל זה לבצע אחרי שמתקינים את הדרייבר של הצ'יפסט ומאתחלים את המחשב במקרה שעדיין יש בעיה.

פורסם
  • מחבר

לפעמים התקנים של הצ'יפסט משום מה מזוהים פעמיים תחת ה"התקני מערכת" במנהל ההתקנים. פעם אחת שפועלת ופעם אחת עם סימן קריאה.

צריך למחוק את שתי ההופעות של ההתקן ולתת לוינדוס לזהות הכל מחדש, הוא ימצא אותם רק פעם אחת והם יעבדו כמו שצריך.

כל זה לבצע אחרי שמתקינים את הדרייבר של הצ'יפסט ומאתחלים את המחשב במקרה שעדיין יש בעיה.

ניסיתי למחוק את ההתקנים שהווינדוס מזהה כ ? (יש עליהם סימן שאלה. שהם ה PCI Memory controlelr והכרטיס מסך....) עשיתי ריסט לא עזר.

קשר לדברים האחרים שנאמרו פה,אני יבדוק שאני יהיה אצלו שוב.

בכל מקרה אני חושב שאם אני יפתור את הבעיה של ה PCI Memory controller הזאת,אז הבעיה של כרטיס מסך תיפתר..אני חושב שזה נגרם מזה. :-[

פורסם

בקשר לכ.מסך, פשוט תתקין לו דרייבר.

כל השאר, באיזה סעיף הם מופיעים במנהל ההתקנים והאם יש עליהם סימן קריאה או שאלה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים