פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מהי התצורה טובה יותר לחיבור מחשב לרסיבר. הגברת העוצמה של המחשב למקסימלית וויסות הקול בעזרת הרסיבר או שאולי ויסות הקול ע"י המחשב והשארת עוצמת הווליום של הרסיבר במצב סטטי ? האם יש הבדלים באיכות שנקבל ? והאם יש דרך מסוימת שיוצרת יותר עומס על הרמקולים שמחוברים לרסיבר ?
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים לא נראה לי שזה ממש משנה... כל אחד לטעמו.עם ה Sb Live שלי, יש הבדלים בין העוצמות במערכות ההפעלה, בחלונות 2000 ואקס פי, ה Wave Out וכל שאר ההתקנים מפיקים ווליום הרבה יותר חזק מאשר חלונות מילניום ו98 מהדורה שניה.כאשר אני על Xp, אני מעביר את כפתור הווליום במערכת לחצי ומשחק עם הווליום בבקרת הסאונד של חלונות.כאשר אני על Win9x/Me, אני מעביר את כפתור הווליום במערכת למקסימום, ובבקרת הסאונד של חלונות אני מניח את הסלייד על ה 3/4.
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים בד"כ רצוי לחבר לרסיבר את הLINE OUT שזו יציאה לא מוגברת. אם קיימת יציאה אופטית או דיגיטלית עדיף להשתמש בה.ותמיד עדיף להגביר ברסיבר שבו ההספק יותר גבוה של המגבר מאפשר צליל עם פחות עיוותים בהגברה מאשר המגבר של הכרטיס.
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים ללא ספק, הכרטיס מצויד עם מגבר חלש מאוד, שמספק איכות נמוכה מאוד, לכן כדאי שהמגבר שלך יקבל את הסיגמל לא מוגבר, וישתמש במגבר שלו להגברת האות.בחיבור דיגיטלי, אין שום משמעות.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים ואם אני רוצה להשתמש ביצאה דיגיטלית אך אני מתחבר למגבר (יש למגבר כניסות דיגיטליות)
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים אה כן עם חוט לא חשבתי על זה....נו באמת זקן העדה יכול לתת תשובה יותר מקצועית מזאת כשאני מחבר את המחשב למגבר ביצאה דיגיטלית אני שומע את הסאונד בצורה חלשה עם רעשיםדרך אגב יש לי AUDIGY PLATINUM ויד לי אפשרות במגבר לבחור אם היצאה דיגיטלית או אנלוגית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.