עבור לתוכן

זה רק אני או שדום 3 לא מחדש כל כך הרבה? זאת אומרת שכבר ראינו את זה בעבר(far cry)

Featured Replies

פורסם

למורות שהגרפיקה הכללית של דום הרבה יותר יפה, אבל כבר ראינו את כל האפקטים וכל הפוליגונים של הדמויות ב

far cry

הרי המפלצות והאנשים ב doom ו far cry מבחינה גרפית מאוד מאוד דומים .

פורסם

אז מה בעצם אתה בא להגיד?

שהכל שם דומה?

שני המנועים האלה עשו צעד די גדול יחסית ממה שראינו עד עכשיו בתלת מימד... אבל להגיד שאופן העיצוב דומה, זה די רחוק

פורסם

יש מנוע גרפי... ויש גרפיקה בכללי.

יכול להיות משחק עם מנוע גרפי מדהים אבל הוא יראה לא הרבה יותר מHL1, למה ? כי המפתחים של המשחק ישתמשו בטקסטורות של 64x64, מודלים עם ממש קצת פוליגונים, לא ישתמשו בכל האפקטים של המנוע וכו'.

יכולים להיות משחקים עם טקסטורות מאוד דומות ובאותו איכות וגודל וגם מודלים דומים אבל למשחק אחד יהיה מנוע שיאפשר אפקטים שיהפכו הכל ליפה יותר וחי יותר ופתאום זה יראה אחרת.

וגם יכולים להיות שני מחשקים עם מנוע גרפי מאוד מאוד דומה רק שאחד יראה כמו תחת כי פשוט הטקסטורות לא יהיו יפות, צמחיה לא תראה כמו צמחיה, הארכיטקטורה במפות תהיה מגעילה, אנימציות ברמה נמוכה ועוד.

עד כמה שאני יודע, דום 3 הוא בעיקר בסביבה סגורה, כל מיני מבוכים היי טקים הרוסים... מסדרונות צפופים וכו', ולעומתו FC - המפות שלו בסביבה פתוחה מאוד, שטחים ענקים, מלא עצים וצמחים, הרים וגבעות, מים ועוד, כשיש לך כל כך הרבה פרטים בFRAME אחד ועוד בתנועה + פילטרים ואפקטים, זה צורך הרבה כוח עיבוד וכנראה שבגלל זה FC נראה קצת פחות טוב, D3 יכול להיות שמשתמש במנוע גרפי דיי דומה אבל בגלל שהסביבה שלו סגורה ויש הרבה פחות דברים לעבד, את מה שאתה רואה אתה תראה הרבה יותר חד וחלק כי הטקסטורות יהיו הרבה יותר גבוהות, המודלים עם המון פוליגונים וכל זה בגלל שיש לך הרבה הרבה פחות פרטים בפריים.

אני לא ראיתי את FC או את D3 על המחשב שלי וגם לא שחקתי בהם, מה שאמרתי זה רק על פי קריאה באתרים וידע מתמונות ובידע שלי מהעיסוק בגרפיקה.

פורסם

כל המגזינים,העיתונים,האתרים,והמקצועיים בתחום אומרים בפירוש שדום3 המשחק עם הגראפיקה הטובה ביותר אי פעם. הם לא סתם יגידו דברים כאלה.

חוץ מזה כולם מדברים על הגראפיקה של המשחק, זה ברור שזה בין 3 המשחקים הטובים ביותר מבחינה ויזואלית(FC,DOOM3.HL2) אם לא הטוב ביותר. וחוץ מהגראפיקה ,המשחקיות מדהימה לא ראיתי שום משחק כזה מציאותי ומפחיד,עם אפקטים מעולים,סאונד כ"כ טוב,והסרטים אוווווו הסרטיםםם פשוט תענוג....

לפי דעתי FC משעמם, כל הזמן על איים מסריחים יורים בסוחרי סמים או מה שזה לא יהיה. אח"כ יש 2 סוגים של מפלצות. ושלא תבינו נכון, זה משחק מעולה אבל עדיין אין לו את מה שיש לדום3 להציע....

פורסם

DOOM3 העלילה = להאלף לייף הראשון!!!! אני אסביר:

ספוילר

15 דקות אתה מסתובב אז ניסוי משתבש חייזרים מגיעים אז אתה מגיע לעולם של החייזרים(גיהנום במקרה זה) ואז אתה מציל את העולם....

נגמר ספויילר

למרות שHL עשה את זה ממש טוב כי הוא היה מהפכני DOOM3 משחק חדש שלדעתי היה לו הרבה יותר להציע

פורסם

אני חושב דווקא ששני המשחקים שונים. גם מבחינת המנוע והגראפיקה(שניהם מצוינים אבל שונים). בדום 3 שמו יותר דגש על פחד אימה ורוע. ולכן רוב הדברים בצבע אדום וכסף מטאלי כזה-סגנון שונה מהאלף לייף לגמרי שבו אתה נמצא בסביבה עירונית פורחת(רוב המשחק).

בדום3 יש יותר אימה ואקשן מהיר ללא הרבה מחשבות מיוחדות-אקשן טהור .

בהאלף לייף2 יש יותר דגש על העלילה ועל ההסברים,פוגשים אנשים מסוימים שבאים איתך,משימות שונות יותר מורכבות מאשר בדום3(להגיע למקום מסוים).

אין ספק ששניהם משחקים אדירים,אך שונים ולכן קשה מאוד להשוות ביניהם. אני חשבתי שאני אוהב יותר את האלף לייף2 בגלל שיש יותר סיפור ועלילה מענינים, אבל טעיתי. דום3 גם עושה את זה מצוין, אמנם אין עלילה ארוכה אבל המפתחים יודעים להכניס אותך לתוך הסיפור. רק האלף ליף יותר מורכב-ממש כמו ספר.

צריך רק לחכות לראות. 94% ב- pcgamer זה ציון שקשה מאוד לעקוף. FC קיבל 90 אם אני לא טועה.

פורסם

אני מעדיף את HL כי מרחבים פתוחים זה הקטע אבל HL הראשון העלילה היא בדיוק אותו דבר כמו דום3

פורסם
  • מחבר

דווקה אהבתי את המשחקיות של far cry רק הם לא עשו את השמחק טוב

עם הם היו עושים את זה בסבגנון sof2 זה היה הרבה יותר כייף ,

דבר שחשוב זה אופציה ה lean (השענות) למי שמכיר ממשחקים כמו sof , FC

ועוד כמה , אני כל כך מקווה שזה יהיה ב hl2 כי בלי זה ב hl2 או counter strike

לדעתי המשחק לא שווה הרבה , זה מוריד את רמת הטקטיקות של המשחקיות כולה.

דום 3 הוא משחק כזה אפל לעומת המשחקים האחרים...ולא אהבתי את הקטע שאתה כל הזמן בחושך...

וגם ב דום3 חסר את אופציית ה השענות :\

אני כבר מת לקנות כרטיס סמך נורמלי כדי לשחק במשחק כמו שרציך.

פורסם

דום 3 ניראה כל כך הרבה יותר טוב מFARCRY, בכל צורה אפשרית (חוץ מהצלליפ על הנשק).

שני המנועים שונים לגמרי, CRYENGINE הוא מנוע שמציג לך צורה שניראת לך כאילו מילאו אותה במספר פוליגונים זהה לדום 3, אבל הם פשוט פיתחו דרך להשיג צורה יפה בעזרת פחות פוליגונים שתיראה בדיוק כמו הצורה כמו עם ההרבה פוליגונים.

זאת הסיבה שיש סביבה כל כך גדולה והכרטיסים שלנו סוחבים הכל.

ואם תסתכל על שני מודלים דומים כמו בני אדם בFC ובD3 אתה תשים לב שרואים בD3 את התכחים ואת הקמטים על הפנים של המודל, וזה מדהים.

אני מקבל אותו FPS שאני בתוך חדר 10X10 בD3 ושאני על פסגת אי בFC.

תבין למה.

פורסם

תראה אני אהבתי רק את ההתחלה של FARCRY משחק יריות על אי טרופי ואז ליכלכו ושמו את המפלצות

פורסם

נכון. בפאר קרי הם מזה הרסו אם המפלצות. אבל עדיין פאר קרי משחק מצויין, כיף וגרפיקה נהדרת.

גם דום 3 משחק מצויין

פורסם

ה+ים היחידים שאני רואה הם ההבהלות והסאונד והגרפיקה חוץ מזה ממשק רגיל ורמת קושי קלה לא הכי טוב ....

פורסם

ה+ים היחידים שאני רואה הם ההבהלות והסאונד והגרפיקה

זה מה שיש למשחקים להציע בימינו... משחקיות טובה זה כבר מזמן לא הקטע :-\ למרות שאני חושב שהמשחקיות בדום היא לא רעה בכלל

פורסם

המשחקיות נחמדה עד שלב מסוים זה הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים