עבור לתוכן

בעיה בדום 3

Featured Replies

פורסם

ממ לחבר שלי יש בעיה בדום 3, והוא ממש משתגע:

"בזמן המשחק יש הרבה נקודות לבנות כאלה שמפוזרות... לפעמים בקושי מבחינים בהן ולפעמים הן בלתי נסבלות.... רוב הזמן הן ממש מפריעות.... לפעמים הן גם משנות צבע אם נגיד יש שינוי צבע פתאומי ברקע.... יש לי רדאון 9800 פרו של ג'יגהבייט, וחוץ מהבעיה הזאת המשחק פועל מצויין... מה אני אמור לעשות?! ניסיתי לעדכן דרייברים ודירקט אקס... לא עבד... והבעיה הזאת קורה רק בדום 3."

מישהו נתקל בבעיה הזאת? הצעות לפתרון הבעיה יתקבלו בברכה.

אם הדיון צריך להיות בתמיכה טכנית או בתצוגה וגרפיקה, תסלחו לי ותעבירו.

פורסם

הכרטיס מסך ב OC ?

פורסם

להחליף קירור לכרטיס מסך ומהר!!!

אין לך מושג איזה קירור מגוחך יש לכרטיס הזה!

תחליפו ואני אומר שזה יעבוד טוב.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס לא בOC, ויש את הבעיה הזאת רק בדום 3. בכל משחק אחר אין שום בעיה

פורסם

תגיד לחבר שלך שלא ישחק ברמת פרטים "ULTRA", אלא ב High.

פורסם
  • מחבר

הוא משחק על HIGH, ויש את אותה בעיה גם כשהוא מנסה MEDIUM

פורסם

אם כך, כרטיס ב O/C (להרגיע עם זה) או שהקירור של הכרטיס לוקה בחסר.

פורסם
  • מחבר

שוב, הכרטיס לא בOC וזה קורה רק בדום 3. אז לא מובן איך זאת בעית קירור אם זה קורה רק במשחק אחד

פורסם

מצטער לבשר לכם זאת, אך לדום 3 יש כמו בעיות של גרסת אלפא.

נתחיל בזאת שהסאונד ממש מחור*ן שברשותכם כרטיס סראונד מהדור החדש וסדרת ה- Audigy למיניהן. ברגע שאתם מבטלים את הסאונד אונבורד ומתקינים את הדרייברים לכרטיס - הסאונד נהיה חלש, צרוד ומוזר. זו אחת הבעיות הרציניות.

עכשיו לפותח הדיון - גם הבעיה שלך מופיעה ה-מ-ו-ן, כנראה רק ב- R360 / R350 / R300. לנקודות הלבנות אין שום קשר לחימום.

מה שאתה צריך לעשות - לפנות לדרייברים - ללכת לחלון SMARTGAT, ולבטל את ה- AGP FastWrites, אם זה לא עובד, נסה להוריד את מהירות ה- AGP ל- 4x.

אני מקווה ש- Creative, ATI, ו- ID יוציאו פיקסים בקרוב מאוד!

מקווה שעזרתי ;D

פורסם

אני הייתי מוריד איזה תוכנה שמשנה את התדרים של הכרטיס מסך (בעצם תוכנה בשביל אוברקלוק) ומוריד את התדר של הליבה לבערך חצי ובודק אם זה פותר את הבעייה. אם כן, אז באמת הקירור לא מספיק/הליבה לא יכולה לעמוד במהירות שלה בלי יותר מתח ואפשר להחזיר את הכרטיס אם הוא באחריות. יכול להיות מצב שקורה משהו כזה רק במשחק מסויים אם נגיד המשחק משתמש בDX9/איזהשהו Shader מסויים וזה מעמיס על הכרטיס.

פורסם

גם לי יש את הבעיה הנ"ל... חשבתי שזה בגלל OC ואחרי שהורדתי תOC לליבה הנקודות ירדו קצת.. אבל עכשיו כאילו יש נקודות אדומות ולבנות קטנות, קיצר יוציאו פאץ' והכל יסתדר.

שמתם לב שאם אתה מאיר על מראה עם פנס, הוא לא חוזר אליך, המראה לא מחזירה את האור.. מוזר שהם לא חשבו לעשות את זה... זה היה מדהים.

עכשיו שאין הרבה נקודות המשחק פשוט מדהים אני משחק אותו על 4XAA 8XAF 1024X1280 על HIGH 27-60 FPS משחק מדהים.. חבל שהמשחק לא עולה על 60FPS אני על 120HZ במסך ויש אי סינכרון זה מגעיל.

פורסם

אתם לא מבינים? אין לזה שום קשר לאוברקלוק \ התחממות..

פורסם

אתה לא מבין שאחרי שהורדתי את מהירות הליבה הארטיפקטים פחתו?

ומי אמר שזה לא קשור להתחממות? לא חשבת שהמשחק מעמיס כל כך על הכרטיס מסך, ומפעילו את כל מה שיש בו? אולי.?

אל תדבר סתם, אני מחכה לפטץ' של דום שיעזור במה שזה לא יהיה.

פורסם

אז מה הקשר? אולי הייתה לך התחממות בכל מקרה, מה זה קשור לאחרים?

עובדה שיש לך עדיין נקודות...

פורסם
  • מחבר

אז... מסתבר שזה אכן  הקירור:

"הפעלתי תמזגן בחדר על הכי קר, פתחתי את הדלת של המארז ולקחתי מאורר שולחן וכיוונתי על הכרטיס מסך והתחלתי לשחק דום... בהתחלה הייתה את הבעיה אבל לאט לאט היא הלכה והסתדרה, בהתחלה ראו פחות נקודות ולאט לאט לא ראו בכלל...."

כנראה שהמשחק כזה חיה שהקירור סטוק לא מספיק בשבילו למרות שבשביל משחקים אחרים כן  :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים