פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים שיחכה עוד שנה לדבר האמיתי ושלא ימהר ...אין על גלים מהירים ... בין אם זה איזה אמריקאית או איזה סובארו מטורפת שישמור את ה כסף של הטומקאר לשיפורים... ???
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אם אמא שלו לא מסכימה לתת לו אופנוע אבל מסכימה לתת לו טומקאר אז היא ממש מטומטמתהטומקאר ידועים בהתהפכויות שלהםזה אמנם ניראה כמו רכב שטח אבל הוא ממש לא
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים תנו לא לקנות את זה מא אכפת לכם זה לא הכסף שלכםלמרות שאני הייתי מחכה וקונה מכונית נורמליתאבל עם הוא כל כך לנסוע על עגלת גולף בימים החמים שיש בארץ ללא מזגןולנסוע על 50 קמ"שואפשר לנסוע בזה רק בעיר (לפי מה שאני זוכר רכב חקלאי לא יכול לעלות על כביש מהיר)
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים לפי החוק גם אסור לזה ליסוע בתוך העירהחוק קובע שמותר לו לעלות על כביש עירוני רק כאשר הכביש מפריד בין חלקות השדה החקלאי השונותהפירצה המטומטמת הזאת בחוק נותנת למלא ילדים שלא עברו תאוריית כביש ולא עברו טסט לכביש ולא יודעים איך ליסוע בכביש, לנהוג בכביש!!!המכסחות דשא האלה מסכנות את כולנו!!!ראיתי כבר כמה תאונות בגלל מכסחות דשא שלא ממש ידעו מזה תן זכות קדימהכל הכבוד כנסת ישראל שדואג שיהיו 60 שאולת בתאוריה במקום 30 אבל להוריד את המכסחות דשא מהכביש זה הם לא עושים
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים הוא יכול לינסוע איפה שבא לו חברים שלי נוסעים על כביש החוף ואף פעם לא עצרו אותם או אמרו להם משהו המקום היחיד שאסור לינסוע בו הוא כביש 6.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.