עבור לתוכן

לא יודע מה לעשות בקשר למדפסות ודיו חלופי... (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום

יש לי בבית שתי מדפסות אחת משולבת Lexmark X1130

ושניה ישנה יותר HP Deskjet 710c

בקיצור לפני שנה עד כמה שזכור לי נגמר לי הדיו בשתי המדפסות אז לא רצינו לקנות דיו מקור כי זה פשוט לא משתלם 

בקירבת מקום אליי יש חנות שממלאת דיו ישן במחיר זול מאוד אז חשבתי שהוא איכותי והלכתי אליהם ומילאתי את כל הדיו ב280 ש"ח של שתי המדפסות

ומאז כל הדפסה הייתה בעיה אחרת בדיו , הלכנו לחנות פה ושם והם אומרים שהדיו תקין אפילו הבאנו אליהם את המדפסות והם אמרו שהם תקינות

לחלוטין בקיצור עד היום סבלנו עם הדיו הזה אבל זה לא מה שרציתי לשאול

מאז עברה שנה והHP התקלקלה ובLEXMARK נגמר הדיו

אז הלכתי לOFFICE DEPOT והמליצו על מדפסות CANON שהדיו שלהם "זול יותר"

ואני לא קונה סתם אז הלכתי ובדקתי ביקורות באינטרנט וראיתי שלהרבה מאוד אנשים שיש להם מדפסות של CANON אחרי כמה חודשים הולך הראש של המדפסת וכשהם מתקשרים לאחריות אומרים להם שאין אחריות על הראש של המדפסת ושלהחליף אותו עולה 350 ש"ח

ודבר שני הדיו של מדפסות CANON הוא יוצא יותר יקר:

דיו של מדפסת סטנדרטית של CANON עולה כ-50 ש"ח ומכיל 9 מ"ל דיו

ודיו של מדפסת סטנדרטית של HP עולה כ-150 ש"ח ומכיל 40 מ"ל דיו

אז מה אתם מציעים לי לעשות עכשיו ?

לקנות דיו חדש לLEXMARK זה ממש לא משתלם אז ראיתי שיש מדפסת של LEXMARK שעולה 250 ש"ח אבל זה לא מה שאני מחפש לקנות כל פעם שיגמר הדיו מדפסת חדשה וגם היא לא באיכות שאני מחפש...

אז מה אתם מציעים לי לעשות עכשיו?

פורסם

תמכור את הלקסמרק, ותקנה משהו חדש וטוב.

לגבי דיו, אני קונה ל-HP (מדפסת) שלי ב-DMO....

פורסם
  • מחבר

אני לא אמכור את הלקסמרק

אני מוכן להשקיע קצת ולקנות משהו חדש וטוב

אכפת לך לתת המלצה על מדפסת (עדיף משולבת) איכותית ולא יקרה

לגבי DMO מה אתה בדיוק קונה ערכות מילוי , ראשי דיו חדשים או ממולאים

איך האיכות של ההדפסה? כמו עם דיו מקורי?

פורסם

חפש ב-ZAP, תקרא ביקורות....תבחר מספר דגמים שאתה חושב שמוצאים חן בעיניך ותחזור להתייעץ עימנו :)

אני קונה שם דיו חדש למדפסת, 1 צבעוני + 1 שחור עולה לי כמו 1 צבעוני מקורי, כך שזה יוצא 2 ב-1.....בערך :P

איכות ההדפסה דיי טובה, דומה לדיו המקורי.

המדפסת שלי היא HP815c.

פורסם

קניתי ב DMO ללקסמרק ראש דיו מקורי אבל שם הוא היה מאוד זול משהו כמו 100 שח לכל ראש.

כמובן האיכות הייתה מעולה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי בסדר אז מעכשיו אני יקנה בDMO דיו

ואיך הערכות מילוי שם?

אני ילך לזאפ ויקרא ביקורות ואח"כ יבוא להיוועץ עימכם.

בכל מקרה אם יש למישהו עוד המלצה על איזושהי מדפסת

אז שיכתוב פה...

פורסם

אני גם אכלתי חצץ עם דיו "לא מקורי" (לא זוכר מאיפה קנינו), עבור ה-Canon3000 (או משהו כזה).

אבל עכשיו המשפחה החליטה לרכוש מכשיר משולב , אז אני לא מודאג. :)

נ.ב. - Hack:

ערוך את הכותרת כך שתהיה עניינית וממצה בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם

גם לי יצא לקנות דיו תחליפי מ dmo וגם הדיו התחליפי שלהם עשה לי בעיות זה היה דיו למדפסת epson rx500

פורסם

יש לי Canon BJC 3000 (כבר איזה 2-3 שנים). אני קונה כבר המון זמן דיו חלופי ואין שום בעיות........... במדפסת הזאת פשוט אין סיכוי לבעיות מכיוון שמיכל הדיו נפרד מראש ההדפסה. והנה, יש פה מישהו שאומר שדיו חלופי עשה לו בעיה במדפסת הזאת. זה מראה בדיוק שזה בולשיט. ראשי דיו חלופים לא עושים שום בעיות.

קניתי גם כמה ל HP והם היו מעולים.

אני גם קונה ב DMO (פעם הייתי קונה אפיק באופיס דיפו).

פורסם

איפה החנות הזאת DMO? גם לי יש מדפסת HP815, והיא די נדפקה בגלל שקניתי לה דיו לא מקורי מחנות לא ידועה.

ד"א: שווה לי לקנות לה דיו או שעדיף שאני אזרוק אותה? כי היא עושה מלא בעיות בגלל ששמתי בה לא מקורי, אז הבעיות ימשיכו גם אחרי שאני אקנה מDMO?

מצטער שהתפרצתי כך לתרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים