עבור לתוכן

נבחרת ישראל בביסבול עלתה לראשות הבית באליפות אירופה בגרמניה

Featured Replies

פורסם

נבחרת ישראל בביסבול (כן יש כזאת נבחרת) עלתה לראשות הבית עם מעזן של שתי ניצחונות ואפסד אחד לגרמניה (הקבוצה החזקה באירופה).

אין לזה שום הזכור לזה כלי תקשורת בארץ, וזה ממש מרתיח אותי.

חבר שלי היה אמור לסוע לאליפות הזה, אבל הוא נופה מהנבחרת בגלל שהוא בצבא (הוא פיצ'ר).

הספורט הזה בארץ לאט לאט מתפתח למגיע לרמות גבוהות, ועדיין אין שום היזכר לזה באף כלי תקשורת, אני מכיר אפילו שחקן ישראלי ששיחק באחד הקולג'ים הטובים בג'ורגיה.

אבל לסקר את ליגת ההוקי גלגיליות (How give a F#ck) ערוץ חמש יכול לסקר, או עוד כמה ענפים מטומטמים.

פורסם

וואלה יש לישראל נבחרת ביסבול באמת שלא ידעתי וזה חתיכת הישג אני בטוח שמתי שהוא ידברו על זה בחדשות הספורט.

ואתה צודק באמת מה מעניין ליגת גלגיליות בחיי לא צפיתי בזה שיסימו ליגת בייסבול

פורסם

משחקים בייסבול בארץ? :o

פורסם
  • מחבר

כן, ויש אפילו ליגה מסודרת..

ומגרשים נורמלים (ועם דגש על נורמלים), רק לא מזמן עריית תל אביב התחילה לשפץ את המגרש בייסבול בספורטק. אבל יש עוד כמה מגרשים בארץ.

פורסם

וואלה יפה מאד! חבר טוב שלי בנבחרת והוא שם ....יאללה שיביאו תגביע מהנאצים האלה :P

פורסם
  • מחבר

כן בטח..

ניראה לך שישראל יכולה לקחת את האליפות אחרי הפסד 32-0 לגרמניה, אגב המשחק לא שוחק עד הסוף, הוא הופסק באינינג השביעי, מחוסר טעם.

אבל עדיין עם הנבחרת תנצח את המשחק הבא(נגד סלובניה), רוב הסיכויים שהיא עולה לחצי גמר.

פורסם

32-0 ז*ן למה הם שיחקו בכלל, בכול מקרה מקום שלישי נראה לך בהישג יד?

פורסם
  • מחבר

ישראל ניצחה היום את פינלנד 12-2.

ועלו למאזן של 3 נצחונות ושתי הפסדים.

אבל רוב הסכויים שהיא לא עולה לחצי הגמר, בגלל שסלובניה במקום השני במאזן של 3-1, וכרגע היא מוביילה על אירלנד 7-1 בתחילת האיניג השמיני.

בכל זאת, זאת הייתה הצגה יפה של הנבחרת הישראלית, שלהזכירכם היא התגבשה רק בתחילת מאי. ולא עשו אימונים סדירים, כיוון שרוב השחקנים המובילים שעו בחו"ל ימים ספורים לפני האליפות, אבל אלו סתם תירוצים ישראלים אופיניים.

מקווה ששנה הבאה ישראל תחזור עם מדלית כסף.

כי את הגרמנים אין סיכווי לנצח, יש להם עשרות שחקנים שמשחקים בקולגים הטובים בארצות הברית, יש לך גם כמה שחקנים שמשחקים בMLB (מייג'ר ליג בייסבול), ושתי ליגות סדירות בגרמניה.

וקרוב ל40000 בניי נוער משחקים בענף הזה.

אגב מעניין שאיפה שהיה כיבוש אמריקאי, ענף הביסבול נכנס חזק באותה מדינה, בגרמניה, יפן(הענף הכי פופולרי לפני הכדורגל).

אתר של האליפות:

http://www.baseball-em.de/scoreboard/

פורסם

ETB

what the fuck? :|

אני בעצמי שחקתי בנבחרת עד לפני חצי שנה , ויש לי חברים שעדיין שם.

מי אתה ?!

אתה מכיר את ירמי שי? יניב גוהר'י? יואב אליהו?

כל אלה משחקים שם... חברים שלי מרחובות.

פורסם
  • מחבר

לא אני מכיר את התל אביב בחבורה.

את אור גוטליב, והאחים דן ואסף רותם שמשחקים עכשיו בגרמניה.

פורסם

מה עכשיו ?!

חברים שלי חזרו מאליפות אירופה , שהיתה בצרפת לפני חודש בערך...

מה קורה כאן?

:\

פורסם

גם אח שלי משחק בייסבול פה ברחובות בקבוצה...

פורסם

רגע... יש בייסבול בארץ??? ::) ::)

פורסם

אין בייסבול בארץ זאת סתם אשלייה... בארץ יש רק גמדים כחולים, פרוטקציות וכל הדברים הרעים שאת אוהבת להגיד על ישראל  :P (אולי גם בייסבול זה רע)

פורסם

וואלה נשמע נחמד..

אני בילדות היתי משחק עם חברים בשכונה כל הזמן ...

תמיד רציתי להיות באיזה קבוצה

לא ידעתי שיש..

משהו שמע על קבוצה באיזור ירושלים במקרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים