פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים עשיתי חור למאוור בגג המארז שלי... הבעייה היא שעשיתי את החור עם ג'קסון :-\ (מה לעשות כשאין דרמל ???)בכל מקרה הצלחתי גם לשרוט קצת את המארז... המארז בצבע שחור מבריק ולי יש ספרי שחור רגיל נראה לי.בכל מקרה אני לא מבין בגרוש בצביעה אז אני צריך את העזרה שלכם...האם אני צריך ישר לרסס על המארז או שאני צריך לשייף את כל האזור של השריטה ואז לשייף?איך השחור הרגיל הזה יראה ביחד עם המבריק?ומה בעצם אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה סופית מוצלחת?תודההה
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אני לא בטוח אבל אם נשארה לך חתיכה מהמארז (סתם שאתה לא צריך) אז תצבע את החתיכה ואז תשים ליד המארז שלך ותראה איך זה נראה
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים ההמלצה שלי היא לצבוע את המארז כולו או לא לצבוע בכלל... פשוט מכיוון שאתה לא יודע כיצד הצבע ישתלב...כיצד לצבוע את המארז? לשייף את המארז ולקלף את הצבע הישן, לצבוע עם פרייר ולצבוע בצבע שיש לך, זו הדרך האידיאלית לטעמי.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר לא יודע... נראה לי ממש חבל לשייף את הצבע מכל המארז וצבוא מחדש הכל רק בגלל כמה שריטות קנטות...
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אם היה לי כמה שריטות קטנות אפילו אם רואים את זה, לא הייתי צובע את המארז! אני אומר לך, אתה עוד תתחרט על כל העבודה הקשה בגלל כמה שריטות. אם ממש רואים את זה אז תצבע. אם לא אז תשאיר ככה.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים גם לי זה קרה. זה מבאסצבעתי את המארז של המחשב הישן בצבע שחור מבריקואז קיבלתי את החדש אם המארז של chenbro xpider שהוא שחורבהרכבה הוא נשרט לי קצת ואני לא יכול לצבוע אותו אם השחור המבריק כי רואים הבדל גדולהמלצה שלי תתרגל לשריטות ואל תתצבע בשחור הרגיל. אני התרגלתי וזה כבר לא מפריע לי.או שתקנה את אותו צבע שחור מבריק ותצבע את השריטות. אבל זה סתם מבזבז כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.