פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים האם אני צריך לחתוך את הצינור לרוחבו וככה להכניס את הקבל? ואם כן אז איך אני דואג ששהקבל לא יצא מהצינור? או שאני צריך איכשהו לפרק את הראש של הקבל IDE, להכניס לצינור ולהרכיב בחזרה? תודה מראש לעונים
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אתה מתכוון לכבל... קבל זה העיגולים הגבוהים האלה שיש לך על הלוחמבחינת כבלים בספק אני ממליץ לפרק את הראשים ולא לחתוך את הצינורIDE זה סיפור אחר ותיהיה חייב לחתוך את הצינור.....
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר מצטער התבלבלתי קבלים\כבלים בכל מקרה התכוונתי לכבלים של IDEאז תסביר לי בבקשה אם אני חותך את הצינור ומכניס תכבלים, איך אני יכול לדאוג שהם ישבו שם טוב ושלא יצאו מהצינור?
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אתה יכול לחתוך את הצינור כמו ברלה כזה, מה שנקרא לפלף, אמנם קצת יותר השקעה, אבל זה הרבה יותר גמיש וגם הכבל לא יכול לצאת מהצינור...
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים קח את הצינור הזה שאמרת של המזגן... צינור שרשורי גמיש זה נקראבד"כ עובדים עם זה חשמלאים להעביר את כל החוטים בבית וזה בצבע ירוק, שלך זה בטח לבן של המזגןקח את הצינור באורך שאתה צריך (אורך כבל ה-IDE) ותחתוך אותו לכל האורך שלו.... כמו שאתה פורס לחמניהלאחר מכן הכנס בזהירות את הכבל IDE לתוכו וסגור את הצינור, כרגע יש לך חריץ שהכבל יכול לברוח כל הזמןפשוט מאוד, קח איזולירבנד (עדיף לבן לגימור יפה) ועטוף את הצינור ב3 נקודותבתחילת הצינור באמצע הצינו ובסוף הצינור שיראה כך: ) || || || ( זה אמור להיות הצינור לא יצא משהו..... בהצלחה, אם יש בעיות צור קשרתמיד שמח לעזור.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים זה בתנאי שיש לך צינור גמיש מפלסטיק. צינור סיליקון שקוף לא יהיה מספיק גמיש באופציה ה"לחמניה" מומלץ בצינור סיליקון ללכת על רעיון הספירלה. תחתוך אותו בזהירות כמו כבל של טלפון ישן ואז תלפף אותו על הכבלים. יש מדריך באתר שלנו ששם מכסים את כל הכבל בסלוטייפ: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=round אבל אני מעדיף את המדריך הזה עם השיטה שאמרתי לך כאן: http://www.pc-spot.co.il/guides/cable.php תמונות משם: זה נראה לי מספיק ברור
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר יש לי צינור סיליקון שקוף... ננסה לחתוך אותו בצורת ספירלה.. אם זה לא יצא אז נחתוך לרוחב. תודה רבה לעוזרים, עכשיו למלאכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.