עבור לתוכן

שאלה?

Featured Replies

פורסם

תגידו אחים שלי

איך אני חותך טיפה תמארז שם לו חלון ואז מוסיף אולטרות בלאגנים ציורים זוהרים

ועושה שם מסיבה?

פורסם

חותך קצת שם וקצת פה זורק איזה חתכית פלסטיק דופק איזה מנורה,מביא מערכת מזמין אותי בשבילי הבנות ויאללה יש מסיבה מתי?

פורסם

תעשה טובה, תקרא את חוקי הפורום לגבי כותרת, התנסחות והודעות ענייניות.

וגם לגבי חיפוש לפני ששואלים שאלה.

להכל יש מדריכים פה באתר ואם אין אז יש אינסוף ת'רדים בנושא פה בפורום.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי אני מארגן בנות אבל איך אני בונה תדבר הזה כדי לעשות לנו כמו מועדון הפורום

בתוך המארז?

פורסם
  • מחבר

תעשה טובה, תקרא את חוקי הפורום לגבי כותרת, התנסחות והודעות ענייניות.

וגם לגבי חיפוש לפני ששואלים שאלה.

להכל יש מדריכים פה באתר ואם אין אז יש אינסוף ת'רדים בנושא פה בפורום.

חחחחחחחחחחח אמרו לי באיסיקיו שאתה דומה לתרד מהשכיבה שלי חחחחחח

פורסם

ולי אמרו באייסיקיו שאתה אדיוט.

ד"א, אני נותן לת'רד הזה חצי שעה לחיות....

פורסם

האם אני מריח.... Ban ?

פורסם

חח בקרוב יתחיל לעשות ראין לאנשים חדשים שרוצים להצטרף כדי לסנן את הפסולת שבאה......

מה שעכשיו עלה לי בראש זה

כולם אומרים שהפורום נהיה יבש...... זה בגלל שחרשו מכל הדרכים האפשרויות על רוב הדרבים שאפשר לחרוש עליהם.................

אם אני אנשים שואלים שאלות שנענו להם וזה 90% מהשאלות אין מה לעשות צריך לענות שוב.... אם לא אז אפשר לסגור את פורום ושיהיה רק מדריכים...

אם מישהו שואל שאלה שענו לה באותו דף השתראד נמצא זה באמת חוצפה אבל מה לעשות.... לא בא לאנשים לעשות חיפוש לפני שפותחים תראד.. ובמיוחד לחדשים

פורסם

ולי אמרו באייסיקיו שאתה אדיוט.

ד"א, אני נותן לת'רד הזה חצי שעה לחיות....

חח בקרוב יתחיל לעשות ראין לאנשים חדשים שרוצים להצטרף כדי לסנן את הפסולת שבאה......

פורסם

אם מישהו שואל שאלה שענו לה באותו דף השתראד נמצא זה באמת חוצפה אבל מה לעשות.... לא בא לאנשים לעשות חיפוש לפני שפותחים תראד.. ובמיוחד לחדשים

זהו, שיש מה לעשות-לא לענות ולנעול את הת'רד!

לא בא לאנשים לעשות חיפוש? כמה חבל. גם לי (ולשאר האנשים פה) לא בא לענות על אותן שאלות שענינו עליהן 200 פעם כבר.

הפורום נועד בין השאר כדי לשאול שאלות על דברים שלא מופיעים במדריכים, אם משהו לא הלך טוב, להציג נושאים חדשים וכו'.

בשביל כל השאר יש מדריכים ויש חיפוש.

פורסם

ושכחת גם להראות פרוייקטים.....

איתן

פורסם

עוד מישהו רוצה להוסיף דברים חסרי תועלת?

פותח הת'רד, אתה מוזמן לפתוח ת'רד חדש עם כותרת עניינית שם תקבל תגובות ענייניות במקום מה שאתה רואה פה.

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים