עבור לתוכן

בעיה בהוצאת קירור סטוק של מעבד פנטיום4 סוקט478

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח להוציא ת'קירור סטוק של מעבד פנטיום 4 זה נראה מסובך רצח , ניסתי להעזר בuser manual זה לא עזר לי בגרוש , שיחררתי ת'קליפסים ומשכתי כלפי חוץ וזה לא יצא

לוח- p4s533-vm

פורסם

כנראה שהמשחה טרמית נדבקה

אתה יכול:

1. למשוך בכוח - רוב הסיכויים שהסינק יצא ביחד עם המעבד, לא בטוח יגרם נזק אבל לא כדאי ללכת על זה

2. להוציא את המחשב מהחשמל (פיזית מאחורה להוציא את הכבל) לחכות כמה דקות שכל המחשב יתקרר, ועם מיבש שיער לחמם את הסינק שהמשחה תיהיה רכה יותר.. לא יותר מידי חום כי אז המעבד סתם יתחמם על ריק.. בקיצור שהמשחה תיהיה יותר רכה זה אמור להתנתק יותר בקלות

פורסם

מוזר יש לנו את אותם נתונים ואת אותה הבעייה...

תשים לב שלפלסטיק שתופס ת'מאוורר יש מין קליפסון כזה מאחורי ההיטסינק שמפריע להוציא...ועזוב בmanual יש רק הסבר איך להרכיב אותו...

תגיד הצלחת לשנות ת'cpu frenqurey לMANUAL??אם כן אני יודה לך עד השמיים אם תסביר לי איך אם לא ברוך הבא למועדון...

מקווה שעזרתי

פורסם

כנראה שאני לא כל כך בר מזל...

יש לך תשובה?זה מאוד חשוב.

פורסם

יש לי גם את אותה הבעיה , החרא הזה לא רוצה לצאת !!! עיקמתי את הידייות ונשברו לי כבר כל האצבעות וזה לא רצה לצאת , בסוף הבנתי שעדיף מעבד על 80c+ מאשר לוח אם ומעבד שבורים + כמה אצבעות

פורסם

ממממממממממממממהההההההההההההההההההההההההה 80c השתגעת?????????????????

דחוף תחפש פתרון קירור!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב כשה939 יגיע לאזור השפוי יותר ככה שאני לא יבזבז עכשיו כבר על קרור מה גם שגם אם אני ירצה אני לא יוכל לנתק את המעבד

אחרי הכל הוא עובד ככה מלא זמן אז אם הוא יחזיק עד עכשיו הוא יחזיק עוד ;D

פורסם

אני ניסיתי להפעיל את המעבד שלי פנטיום4 1800 באובקלוק ל2519 מגה הרץ בלי מאוורר 79 מעלות חחח בטעות מזל שלא קרה לו כלום הוא נמצא במנוחה על 37~40 מאמץ מקסימום 49

מזל שלא נשרף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים