עבור לתוכן

נורות לד, נגדים, ולוחות פרספקס איפה אני יכול להשיג את כל זה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני חדש באתר ואני אוהב אמנות(מגמת עיצוב גרפי) לאחרונה התחלתי להתעסק עם איזה מארז ישן שיש ברשותי ומצאתי את האתר שלכם

מפה לשם התחלתי להשקיע בו, צבעתי אותו בשחור מבריק, את הכפתורים בכחול, פתחתי לו חלון 20*20 ס"מ בצד שמאל של המארז

בפאנל הקידמי עשיתי לו חלון של 5*5 ס"מ בצבע כחול/סגול שקוף כמו אולטרה...

השאלות שלי הן:(מצטער לא מצאתי שום הודעה או מאמר לגבי השאלות שלי)

1. איפה אני יכול להשיג נורות לד כחולות! ונגדים שמתאימים למתח של 12V?

2. איפה אני יכול להשיג לוחות פרספקס שקופות לגמרי או אם אפשר להשיג לוחות בצבע כחול/סגול שקוף?

3. כל הנורות ניאון, כמו אולטרות קצרות כאלו באורך של 20*20 ס"מ בערך כמו שכולם פה שמים במארז שלהם איפה אני יכול להשיג את זה?

4. איפה אני יכול להשיג מדבקות שקופות לגמרי לא שקוף חלבי אלא שקוף לגמרי שאני מדביק בצד הפנימי של הפרספקס, ושאחרי זה הנורות יאירו לי את המדבקות מבפנים, כי ראיתי שהרוב פה חורטים את הציור על הפרספקס אבל אין לי את הכלים המתאימים.

אודה לכל מי שיענה לי, אם אפשר לקבל שמות של חנויות באיזור המרכז? או בכללי למשל כמו ACE , הום סנטר וכל מיני

תודה. בקרוב אעלה את התמונות של המארז שלי אחרי שאסיים

פורסם

לדים של 12וולט? i dont know... רוב הלדים מתחברים ל5V..

פרספקט אצל זגג וחנויות בניין, הרוב תמצא שקוף לגמרי ולא בגוונים, יש חנות בקריות (ראיתי פרסומת על טנדר..) אני יעשה אצלהם ביקור השבוע נראה מה יש להם..

ניאונים בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה כמו נועה פנדה זיגזג וכו, פנדה מוכרים גם קטודות קצרות (חצי מהקטודה רגילה) למקומות קטנים...

מדבקה לא תזהר טוב כל כך עם קטודה לא יראו את זה כמו שצריך (מניסיון) עדיף להשתמש כמו שאמרת בחריטה או שתעשה דוגמא עם אקדח דבק חם, אם תעבוד מדוייק זה יצא יפה

בהצלחה במוד.

פורסם

הוא התכוון ללדים ונגדים ללדים אולטרא ברייט

לדים:http://www.lsdiodes.com/

זה החנות הכי טובה שאני מכיר לדים עולים 0.45-0.60$ משלוח 2$ לארץ.....ויש להם גם נגדים.....

אם אתה חייב בארץ לך ל http://www.arihav.com/

ויש את כל האלקטרוניקה הזאת גם בתחנה המרכזית הישנה......

איתן

פורסם

אהם.. ואל תדלג על החלק של הנגדים ::) משום מה חיבור ישיר למקור מתח גורם להם להתחממות אדירה תוך שניות אחדות :-X

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שהגיב לי

באמת נוח בפורום שלכם תודה

בקשר ללדים ונגדים

אני לא מתמצא באלקטרוניקה בדיוק אני לומד קצת ברשת על חיבורים של לדים וכל זה

למשל להרכיב מחשבים וכל זה אין לי בעיה אבל בקשר לאלקטרוניקה זאת כבר בעיה בשבילי קצת

איך אני אמור להתאים לד+נגדים לספק כוח?

קראתי את המאמר איך לבנות עם לדים במארז (במארז של הספיידרמן) ולא ממש הבנתי את הקטע של הנגדים

אשמח אם מישהו יכוון אותי במדויק

ואם אפשר להוציא נגדים מכל מיני כרטיסים? כמו כרטיסי קול כרטיסי מסך או סתם טלויזיה או טייפ ישן?

תודה רבה.

פורסם

מזתומרת לא הבנת? לא הבנת למה צריך נגדים, איך לחבר אותם או איזה לשים?

וכן, אפשר להוציא נגדים מכל מה שהזכרת, רק שים לב שהם כבר לא בשימוש, אחרת עלול להגרם נזק למכשיר ממנו את מוציא את הרכיב.

כמו כן שים לב לערך של הנגד שאתה מוציא.

פורסם
  • מחבר

אני לא הבנתי איך אני מתאים את הנגד ללד

למשל קראתי את המאמר איך להרכיב את הלדים לנגדים אין לי בעיה הלחמות והכל מעגלים בסדר

אבל לא הבנתי איך אני מתאים את עוצמת הנגד או איך שקוראים לזה

OHM של כל נגד

זאת אומרת כל נגד מתאים לנורות לד נכון?

השאלה איזה נגד אני צריך לחבר לנורות ובסופו של דבר לספק כוח ? (לחיבור של ה12 או של ה5V אני אמור לחבר את זה?

בבקשה אם מישהו מבין בזה טוב או מנסיון אישי שלו שיצור איתי קשר בבקשה (איסיקיו או מייל)

תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם באמת התמכרתי לאתר הזה

ובכן, בקשר ללדים והנגדים מצאתי את השיטה הכי טובה בשבילי כדי להאיר את תוכן המארז שלי

אז ככה: מצאתי היום את הנורות חרום האלו של פעם? שמחברים לחשמל וברגע שהחשמל מפסיק הן נדלקות

המכשיר לא עבד אז מה שעשיתי פתחתי אותו ולקחתי מתוכו את הלוח של שתי הנורות :===: נראה משהו כזה

ואת כל הכרטיס אלקטרוני שלו

ניתקתי ממנו את הסוללות שלו מפני שהייתה עליהן כבר קורוזיה וחיברתי אותן למחבר מולוקס 12V כמו שכתוב על המכשיר עצמו

בכל אופן הנורה עובדת בצורה מדהימה! האור חזק! מה שאני מחפש עכשיו זה נורה כזאת בצבע כחול אם יש.... אורך 20 ס"מ

בקרוב אני אעלה תמונות של כל מה שעשיתי

יצא לי ממש יפה, חיברתי את הלוח של המנורות עם ברגים קבוע לתחתית המארז קרוב לדלת הצדדית השמאלית

ואת כל הכרטיס האלקטרוני של המכשיר (שכולל נגדים וכל השאר) בניתי לו קופסא מפלסטיק שלא יגרום לקצר

מה שטוב במכשיר הזה של הנורת חירום זה שיש שתי נורות ביקורת לדעת שהכל תקין והחוטים מחוברים, ודבר שני יש אפשרות להפעלה של נורה אחת או שתי נורות הפלורסנט (נורות חסכוניות ולא נשרפות כל כך מהר)

ולסיום את המתג של הנורות הארכתי את החוט שלו עד לקידמת המארז ובמקום כפתור הSLEEP החלפתי אותו במתג ההדלקה

תמונות? בקרוב......

את האמת זאת הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה.....

ובאמת באמת יוצא לי ממש יפה בלי עין הרע!!! טפו טפו טפו!!!

פורסם

יפה מאוד!

אני מצטרף לשאלה שלו מאיפה משיגים מנורות[אולטרה או צבעים?]אם הולכות הישנות?

מה סתם קניתי קתודה חד פעמית?

פורסם
  • מחבר

אחי מה זה קטודה? זה הנורת פלורסנט הקצרה הזאת? או שזה משהו אחר?

סליחה יש דברים שאני מבין בהם ויש כאלו שלא.... אשמח לקבל תשובה לעניין

תודה.

פורסם

כן זה הקצרות האלה.

סתכל בזיג זאג נגיד חפש שמה קתודות.

www.zigzag2000.co.il

פורסם
  • מחבר

הבנתי אחי תודה

אממ חיפשתי אין להם באתר

אחי עבד בתאורה עד לא מזמן.... והוא היה מארגן לי כל הזמן דברים כאלה

אבל עכשיו זאת קצת בעיה... אני אנסה לארגן איכשהו דרך המקום עבודה שלו

בכל אופן, אולי יש את זה באייס? או בהום סנטר? או שרק בחנויות לנורות מיוחדות?

אני אערוך חיפוש ברשת וגם בעיר ...

הכי מחרפן אותי זה שעכשיו באמצע הלילה אין לי מה לעשות אני מת ללכת לעבוד על המחשב עוד קצת לשפר אותו!

אבל זה עושה הרבה רעש...

פורסם

אל תקנה נורה שמחממת או משהו......

איתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים