עבור לתוכן

מי היבואנים בארץ של GIGABYTE ?

Featured Replies

פורסם

תודה

פורסם

נראה לי שהיבואנים הם אזטק

www.aztek.co.il

פורסם

כן

זה CDLOG

אבל נראה לי שאתה צריך להיות DEALER כדי לקנות

פורסם

lipa, קצת פחות עצלנות והיית מגלה בקלות דרך האתר של גיגהבייט כי היבואנים הרשמיים שלה בארץ מופיעים פה:

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/WhereToBuy/WhereToBuy_Distributor.htm#Israel

נראה לי שהיבואנים הם אזטק

www.aztek.co.il

למרות שאזטק עדיין מופיעים בתאר של גיגהבייט כאחד היבואנים הרשמיים שלהם (עיין בלינק למעלה) למיטב ידיעתי אזטק מפסיקה כנראה לייבא מוצרים (ידוע לי על AMD וכנראה גם על גיגהבייט). כמובן שזו לא ידיעה מבוססת לחלוטין.

פורסם

למרות שאזטק עדיין מופיעים בתאר של גיגהבייט כאחד היבואנים הרשמיים שלהם (עיין בלינק למעלה) למיטב ידיעתי אזטק מפסיקה כנראה לייבא מוצרים (ידוע לי על AMD וכנראה גם על גיגהבייט). כמובן שזו לא ידיעה מבוססת לחלוטין.

כשהחליפו לי את הלוח של Gigabyte לפני כשבועיים-שלושה (מ 7VAX ל 7VA), אמרו לי בחנות שאזטק פשטה את הרגל והיא לא מייבאת יותר ציוד של Gigabyte.

פורסם

למה החליפו לך?

יש לי את ה- 7vax .

היו לך בעיות ? מתי קנית?

פורסם

כשהחליפו לי את הלוח של Gigabyte לפני כשבועיים-שלושה (מ 7VAX ל 7VA), אמרו לי בחנות שאזטק פשטה את הרגל והיא לא מייבאת יותר ציוד של Gigabyte.

בהחלט משהו מאוד מוזר קורה עם אזטק, הרבה שמועות רצות אבל אין ממש ביסוס לאף אחת מהן. כנראה שנצטרך לחכות ולראות מה יקרה איתם.

בכל מקרה, אם אתה מתכוון לרכוש מוצר של גיגהבייט אני מציע לך לבדוק כי האחריות היא של מור-לוי או סי-די-לוג, רק ליתר ביטחון.

פורסם

למה החליפו לך?

יש לי את ה- 7vax .

היו לך בעיות ? מתי קנית?

זה לא ממש קשור לפה, אבל בקיצור - הלוח נקנה ב 12/02, הייתה בעיה (כנראה התנגש עם ה MX440 שהיה לי) והחליפו לי אותו באותו דגם (הבעיה לא נפתרה). אחרי חודשיים ראיתי שאחד הקבלים שלו התנפח, הולחף באחריות, בלוח הבא - קבלים התנפחו אחרי שבועיים, בקיצור החליפו לי איזה 4 לוחות מהדגם הזה, עד שבסוף בחנות ביררו עם החברה ואמרו להם שיש בעיה עם הקבלים בסידרה של ה 7VAX ושלחו את ה 7VA, שלטענתם אין בו את הבעיה הזו. לא הייתי מרוצה (אין ביוס כפול, אין אפשרות לשינוי מכפלה, אין כרטיס רשת, אבל חוץ מזה - אותו לוח עם אותם ביצועים) ואז אמרו לי שאזטק פושטת את הרגל (או שרק מפסיקה לעבוד עם Gigabyte) ותהיה קצת בעיה להחליף את הלוח. אז נשארתי עם הלוח הזה (וכמובן שנתנו לי כרטיס רשת חיצוני) ואני לא מרגיש בהבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים