פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים טוב פה תישאלו שאלות לגבי המדריך שלי שפורסם גם בתחרות מדריכים דאבל פרספקס מהבהב שימושים: ליופי ולהשביץ... כללי זהירות: לבישת משקפי מגן נגד רסיסים שעפים מהפרספקס לפנים וכמובן לשמור על הידים שלא יהיו פציעות חומרים: לוח הלחמה 2 סופר לדים 2 לוחות פרספקס באותו גודל 2 נגדים 470 2 נגדים 39K 2 טרנזיסטורים 2N3904 2 קבלים 10UF 16V חוטי חשמל מפסק מלחם+בדיל לעבודה: סרטוט המעגל סירטוט עזר (הטרנזיסטור הימיני אמור להיות הפוך כמו השמאלי פשוט הדבלבלתי) עכשיו בונים את המעגל מאחורה יש טעות בשירטוט הטרנזיסטור הימיני אמור להיות הפוך מאחורה הנה 2 לוחות הפרספקס עכשיו מדביקים אותם ביחד (אני הדבקתי עם דבק דו צדדי) בוחרים ציור שאתם רוצים שיהיה בפרספקס העליון את החלק השני של הציור אתם שמים לפרספקס התחתון חורטים משני הצדדים את הציורים שלכם וזהו מחברים למעגל והנה לכם פרספקס מהבהב לא רואים טוב אבל אני יוסיף מחר סירטון של האיך שזה מהבהב ואגב למעגל צריך 5 וולט זהו תהנו לפניות או להצעות פנו אלי לאיסיקיו 174724290 או בפרטי
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר מדריך נחמד אבל לא הבנתי מה צריך לקלף.......איתןיש מאחורה כאלה ברזלים קווים בלוח הלחמה אז צריך כאילו לשבור אותם כדי שלא יעבור זרם (בשביל שלא יהיה קצר)אפילו אפשר לחתוך עם דרמל אפילו יותר קל
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אם הבנתי נכון אז המטרה היא ליצור אפקט FADE IN FADE OUT? אם כן בהחלט מדריך מעניין.. חיפשתי לא מזמן בעזרת איזה רכיבים עושים את זה, וגם היום מישהו בפורום שאל על זה, ככה שיש ביקוש
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אם הבנתי נכון אז המטרה היא ליצור אפקט FADE IN FADE OUT? אם כן בהחלט מדריך מעניין.. חיפשתי לא מזמן בעזרת איזה רכיבים עושים את זה, וגם היום מישהו בפורום שאל על זה, ככה שיש ביקוש לפי מה שהבנתי זה לא FADE IN FADE OUT אלא ON OFF
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר לפי מה שהבנתי זה לא FADE IN FADE OUT אלא ON OFFפשוט לא רואים את זה בגלל המצלמה כי היא איטית יחסית לאורות אבל זה בעצם עובד על עיקרון כזהלד מס' 1 דלוק לד מס' 2 כבוילד מס' 1 כבוי לד מס' 2 דלוקוככה זה כל הזמן מתחלף אוטומטית
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אבל לא מסומן בכלל הקוטביות של הקבל....?יש סיכוי שאתה מכין שירטוט יותר מקצועי???איתן
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר אבל לא מסומן בכלל הקוטביות של הקבל....?יש סיכוי שאתה מכין שירטוט יותר מקצועי???איתןמשורטט הכל יש שם סימן של +בקבל הצד השחור זה -
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים זה נקרא מעגל RC, על שם המרכיבים החשובים בו והם הנגד והקבל (Resistor Capacitor) על מנת להאריך את הזמן שבו הלד כבויה יש להגדיל את הנגד ועל מנת להגדיל את הזמן שבו הלד דלוקה יש להגדיל את הקבל (אם אני לא טועה) המעגל לא מבצע FADE IN, הוא פשוט מכבה ומדליק. המעגל מחולק למעשה לשני מעגלי RC, שכשהראשון נכבה, השני נדלק וחוזר חלילה. (סתם הסבר כללי על מעגלי RC) נ.ב: מדריך יפה מאוד!! ;D
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים זה לא מעגל RC, זה מתנד לא יציב (Astable Multivibrator) מבוסס על נגדים, קבלים וטרניזסטורים ביפולריים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.