עבור לתוכן

אחרי שעברתי לכבלים המחשב נהיה יותר איטי

Featured Replies

פורסם

היה לי אינטרנט ב-ADSL עם מודם ALE 070, שכבר כולכם מכירים בטח את הבעיות שהוא עושה.

אתמול, בא טכנאי והתקין לי אינטרנט בכבלים והביא לי איתו מודם TERAYON TJ715X.

משום מה, המחשב נהיה יותר איטי מרגע שהתקנתי את המודם רשת (לא ממש התקנתי, רק הורדתי את החייגן של אינטרנט זהב). האיטיות היא כשאני מפעיל את ווינדאוס, ברגע שאני בוחר את המשתמש שאליו אני רוצה להיכנס ועד שווינדאוס נכנס למשתמש הזה לוקח בערך 35 שניות יותר ממה שזה היה לוקח לו כשהיה לי מודם ALE 070 (שזה לא ממש הגיוני כי הרי ידוע שהמודם הישן שהיה לי גורם לאיטיות בהעלאה, אז איך כרטיס רשת יכול לגרום לאיטיות יותר גדולה בהעלאה???).

זה מתחיל ממש לעצבן אותי ורציתי לדעת אם אני יכול כדי לגרום לאיטיות הזאת כשאני נכנס לשם המשתמש שלי להפסיק??

ואין שום ווירוס ד"א.

פורסם

א. כרטיס רשת דפוק

ב. אוליי תנסה להחליף חריץ PCI?

ג. תנסה להוציא את הכרטיס רשת, ואז לבדוק אם אין את הבעיה.

הייתי ממליץ לך להכין חייגן לבד, ולא להשתמש במוכן.

http://www.cables.org.il/cable-vpn/he.htm

פורסם
  • מחבר

א) הכרטיס רשת הוא של NVIDIA שמורכב על לוח האם ABIT NF7, אז איך הוא יכול להיות דפוק? הוא לא קיבל שום מכה ד"א.

ג) אני כבר התחלתי להכין אבל יש כמה דברים שלא הבנתי:

1) הספק שלי הוא אינטרנט זהב. אז איפה שאני צריך לרשום את שם הספק אני צריך לרשום INTERNET ZHAHV??

2) אני צריך לרשום את "שם המחשב המארח", כתובת הספק או משהו כזה. אז ברשימה שיש שם אם כתובת לאינטרנט עפ ספק אינטרנט זהב בכבלים, יש רק את זה שהוא L2TP (יש לי L2TP נדמה לי): lns.inter.net.il.

לרשום אותו? אם לא אז מה לרשום?

3) השם משתמש שלי הוא MODGOD באינטרנט. מה הסיומת שאני צריך לרשום אחרי שם המשתמש הזה כדי להתחבר לאינטרנט? כשהיתי ב-ADSL הייתי רושם סיומת IInzahav@. אבל עכשיו בכבלים זה נדמה לי משהו אחר, מה זה?

פשוט אני עכשיו משתמש עם החייגן המוכן והוא לבד הגדיר את הסיומת אבל לא רשם לי אותה כדי שאני אדע מהי.

אם הכרטיס רשת באמת דפוק, אז אתם יכולים להמלית לי על כרטיס רשת זול, שיש לו תמיכה בלינוקס? נדמה לי אפשר למצוא באתר הבית שלו אם יש דרייברים ללינוקס.

פורסם

1. לא צריך סיומת לשם - צריך רק שם וסיסמה.

2. אני מעדיף להשתמש בשרת ה PPTP של אינטרנט זהב (pns.inter.net.il).

3. אם אתה צריך את כל ההגדרות של החייגן - תסתכל באתר ש Benor נתן (גם אני לא אוהב להשתמש בחייגן מוכן ומעדיף להגדיר הכל בעצמי).

4. בקשר לאיטיות - אולי יש בעיה עם הכבלים באיזור שלך ולוקח למחשב הרבה זמן למצוא את שרת ה DHCP שלהם.

5. גם לי יש את אותו מודם והוא לא עושה שום בעיות.

6. אם האינטרנט עובד ואתה מוריד במהירות המתאימה, לא נראה לי שזו בעיה של כרטיס רשת.

7. אם אתה עדיין חושד בכרטיס הרשת, נסה לעדכן את הדרייברים.

פורסם

מוזר מאוד יש לי את אותו מודם וגם כרטיס רשת מובנה וגם אצלי המחשב האט...

שמת לב אם נורית הdata מהבהבת בקצב קבוע?

פורסם
  • מחבר

הנורית DATA מהבהבת כל הזמן, לא כך היא אמורה להיות? אמרו לי שכן.

תודה על העזרה, הגדרתי את החייגן לבד ואני גולש דרכו כרגע.

רק משהו מאוד מוזר: משום מה אותו התרד נפתח גם ב"רשתות ואינטרט". אני מאוד מצטער לגביי זה, כנראה שהתבלבלתי ופתחתי תרד דומה שם. בבקשה אם אתם רוצים לנעול תרד אז תנעלו את מה ששם, כי אותו אני בטעות כתבתי, תודה.

פורסם

אחי היא חייבת לפעול כל הזמן אם לא אז בכלל אכלת אותה...אני אומר אבל שאמור ליהיות לה קצב קבוע...

תיכף תבין למה אני מתכוון תגלוש כמה ימים ותראה...

פורסם

אחי היא חייבת לפעול כל הזמן אם לא אז בכלל אכלת אותה...אני אומר אבל שאמור ליהיות לה קצב קבוע...

תיכף תבין למה אני מתכוון תגלוש כמה ימים ותראה...

על מה אתה מדבר?

הנורית מהבהבת לפי המידע שמגיע למחשב.....

היא לא אמורה לפעול כל הזמן......

מדי פעם להבהב ומתי שמורידים דברים להבהב יותר

פורסם

אני מדבר על ניסיון!

זה לא נכון במקרה הזה,במצב אופטימלי הנורית של הdata תהבהב בקצב קבוע!

פורסם

אולי פשוט תחבר אותו ביו אס בי?

פורסם

אולי פשוט תחבר אותו ביו אס בי?

חכם,אבל יכול ליהיות שלמודם עדיין יש בעיה חוץ מזה המודם הזה די מעצבן בחיבור יו אס בי כי אין לו חייגן -לא משנה רעיון טוב

פורסם

לא יש לי כזה בידיוק

המודם בכלל לא פעל לי ולא קיבלתי איי פי מהכבלים וכמה בלאגן היה לי וכמה שיחות איתם ואיך שהם מנפנפים אותך זה פשוט מעצבן.

אז החלטתי לחפש תבעיות העצמי ופשוט החלפתי ליו אס בי

ואין הבדל בכלל חוץ מזה שיש פחות בעיות.

פורסם
  • מחבר

אני כבר התקנתי מחדש ווינדאוס וזה הסתדר. כנראה באממת היה לי ווירוס מקודם שגרם לאיטיות.

ובגלישה עצמה אני דווקא לא נתקלתי בשום תקלה, רק בחייגן שיש לי נתקלתי בתקלות, אז בגלל זה הכנתי חייגן בעצמי ועכשיו אין שום תקלה.

תודה לכולכם על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים