עבור לתוכן

כרטיס לכל תקציב (או: המדריך למחפש כרטיס מסך המתחיל) (עודכן 3.11)לא עידכון רציני

Featured Replies

פורסם

מה הכרטיס הטוב ביותר שאני יכול לקבל בעד 300 ש"ח.(גג 300 אבל אם זה כמה שקלים בודדים צפונה,זה בסדר :xyxthumbs:)

אני קונה מחשב ויש רק 2500 שח לא כולל מסך וזה מה נישאר לכרטיס המסך.

המחשב מיועד למישחקים בנוסח harry potter ודומיו ,לא משהו רציני .

תודה.

• תגובות 76
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למשחקים ב 300 ?

רוצי להשקיע עוד כ 150 שקל ולקחת את ה 9550 של ATI שיש ב KSP באיזור ה 450 שקל. (כרטיס טוב מבחינת ביצועים ואף טוב יותר מבחינת OC)

לעכשיו זה ה 5200.

טוב קיצור משהו שרציתי להוסיף ולא יצא לי

כרטיס מסך לא למשחקים אלא לעבודה רגילה ושותפת כגון אינטרנט , סרטים וכו (במיוחד למסכי LCD)

אני ממליץ על הסידרה של ATI 9200

כל עוד זה לא למשחקים אז אפשר גם את גירסת הSE

הדו מיימד של ATI מאוד איכותי ולכן רצוי לקחת אותו בשביל מסכי ה LCD

(ושוב להבהיר זה לא כרטיס משחקים!! לפחות לא חדשים , unreal1-Q3 יפעל טוב ומשחקים בסגנון המנוע שלו)

וכמובן שיהיה עם יציאת DVI!!.

פורסם

אני אשתף אתכם בסוגיה

כיום יש לי כרטיס מסך leadtek ti 4200 X4 128MB

על מערכת של pentium III 600

אין לי ספק שבכלל לא התחלתי למצות את יכולות הכרטיס, אבל זה היה השדרוג שהרשיתי לעצמי לפני שנה ומשהו...

היום יש לי תקציב לרכישת מחשב בסביבות 4000 ש"ח, והשאלה שלי היא האם יש צורך להכליל גם כרטיס מסך בתקציב הזה

או שבעזרת הכרטיס הנוכחי שלי ניתן יהיה לדחות קניית כרטיס חדש לעוד שנה

בתקציב הנוכחי של 4000 שקל למחשב (ללא מסך) אני אשיג מחשב חזק(סביבות AMD 64 3200+) ,האם הכרטיס מסך שלי יגביל אותו ?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלך הוא מאוד חזק. אבל ברור שזה יגביל , אתה לא תוכל לשחק משחקים כמו דום3 על high ורזולוציה גבוה

אבל כל משחק אחר המדור הקודם כולל fry cry ירוצו מצויין.

תראה לדעתי עכשיו כדי לחכות עם קניית המחשב , לפחות גג חודשיים.

עד שיצאו מעבדי ה AMD הזולים לשקע 939 לפחות עד אז...ובטח הם יצאו באותו זמן עם ה nforce4 וככה תוכל לקחת

את שנייהם ביחד.

וכרטיס מסך כמובן תוכל להשאיר אותו לפחות עד שיהיה לך כסף לאחד חדש וזה רק יהיה לתובטחה , בכלל שיהיה לך לוח עם pci-e

והרבה כרטיסי pci-e יצאו אז יהיה לך מבחר יותר גדול. זהו זה מה שלי יש להגיד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ידוע אם nforce 4 יתמוך גם ב AGP וגם ב PCI-E ?

כי אם לא זה לא עוזר לי לסוגיה ...

פורסם

זה כנראה גילוי מרעיש אבל כנראה שרק אני גיליתי אותו. ולמה כי נראה לי אני היחיד פה בעל 9800 פרו של חברת gigacube שאגב אני מאוד מרוצה ממנה אבל יש משהו אחד שיגרום לכם אולי לקנות דווקא את הכרטיס שלה והוא: אני קיבלתי קופון לקבל חינם את hl2 בגרסת הפרו !!!!!! דבר שלא קיים בשום חברה אחרת!!!

אולי זה גם שיקול מבחינתכם...

פורסם

קודם כל ממש מצויין כל המידע שיש פה נעשתה פה עבודה מצויינת.....

עכשיו הבעיה היחידה היא שהמידע פרוס על 4 דפים האם אפשר לצמצם את הכל להודעה אחת.......

סתם ככה ראיתי מאמר ישן על סקירת כרטיסי מסך בשוק(נמצא המאמרים של האתר) והמאמר הזה היה ממש מצויין אולי אפשר להתחיל לקבץ את כל המידע פה ולכתוב ולהוסיף הרחבות על הטכנולוגיות בכרטיסי המסך ועל הנתונים הטניים שלהם וכך בעצם יהיה מאמר סקירת שוק כרטיסי המסך 2 שישלים את כל הפערים מאז ועד היום .(יש הרבה מה להשלים)

פורסם
  • מחבר

זה יותר מדריך תקביצי לקניית כרטיס מסך

זה לא מדריך על כרטיסי המסך...

:\

זה מדריך שבערך אומר לך את הכרטיס הכי טוב לתקציב שלך

ואיזה כרטיס נגד מי

ודברים כאלו כמו שכבר ראית בטח.

נראה לי שיש פה מדריך שמסביר מה זה

opengl

ו direct3d

ועל כל מיני דברים כאלו..

הנה הלינק

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39877.0

זה אפילו נמצא באותו הפורום. (לא הכי מעודכן כאילו אין pci-e וכל מיני דברים כמו SM וPS אבל נראה לי מספיק)

פורסם

שכחו להזכיר כאן יתרון גדול שיש לסדרת הX800 על ה6800 - על PCIE 16X הרבה הרבה יותר קל לעשות איתם אוברקלוק למערכת! כנראה בגלל שלאף אחד אין כאן LGA775... (לא שלי יש)

פורסם
  • מחבר

השוק של ה PCI-E עדין מאוד חלש .... לרוב פה יש רק סוקט AGP גם ככה.

כשהביקוש ל PCI-E יהיה גדול יותר אז נוסיף גם PCIE.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רציתי רק להגיד( אולי אני מחדש ואולי לא) ש גיפורס 3 TI 500 הוא כרטיס בן זונה כן 3

יש לי אותו כבר קרוב לשנה ואני מבסוט ממנו רצח אין משחק או סרט או משהו שלא עבד לי איתו דום 3 סימס 2 לא יודע מה שתרצו הכול עבד לי

היום אני לא יודע כמה הוא עולה אבל בזמנו אמרו לי שהוא עולה 2500 שקל ככה ואני ממליץ בחום

פורסם

ג'יפורס 3 500 היה כרטיס טוב בזמנו ונחשב לאחד מאלה שנחשבו רלוונטיים שנים אחרי שהם יצאו. אבל, הוא DX8 ובגלל זה אתה מקבל בוסט לFPS על חשבון Image Quality. חוץ מזה שאם אני זוכר נכון, סדרת הTI של הג'יפורס 3 ו4 לא התמודדה טוב עם פילטרים - הFPS נפל יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

זה מדריך לכרטיסים של עכשיו ולא כרטיסים לפני 3 שנים

:s05:

טוב אז ככה....

אני מוסיף קצת תחליפים לכרטיסים שונים

תחילף ל 9800פרו\xt\5900

זה ה 6600GT שאפשר למצוא ביאזור ה 1300-1500 שקל

בזיג זג ופנדה ועוד כמה חנויות

(מעל ל 1600שח לא לקחת )

היתרון של הכרטיס מלבד שהוא חזק . בא עם יכולת OC מצויינת.

ועוד כרטיס הוא ה 6800LE אבל לא יודע משום מה כבר לא מוכרים אותו ב 1400

אבל עם אתם מוצאים אחד ב 1400 הוא גם בחירה לא רעה בכלל.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כרטיס מומלץ מאוד, יחסית ל400 ש"ח הוא כרטיס חזק מאוד, עדיף מהFX5200 או הFX5500 שעולים כמוהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים