עבור לתוכן

כרטיס מסך להפעלת doom3 במצב ultra 1024*786 - מחיר עד 10,000 ש"ח

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם לקחת את הכרטיס הכי יקר, נכון ?

זה לא למשתמש הביתי הרגיל (לעריכות נראה לי).

אם אתה רוצה קח את הרדאון 9800XT... (תחכה לעוד תגובות).

נ.ב - יש לך שם יפה ;D

פורסם

אתה רוצה לבזבז 10K על כרטיס מסך בלבד או על מחשב שלם ? אם רק על כרטיס מסך הייתי הולך על GFORCE 6800 ULTRA GDDR3 256MB (אם יש כזה...) לא משנה איזו חברה... אבל הייתי מעדיף MSI או LEADTEK , גם אלבטרון טובים...

פורסם

מה שבחרת זה כרטיס מסך מיקצועי,מה אתה צריך אותו?

ועוד משהו,לא חבל על הכסף?! תקנה מכונית או משהו...

פורסם

9800XT הוא הכרטיס הכי לא משתלם שיש נכון לזמן הזה, במחיר שלו אפשר לקחת 6800NU שמציג ביצועים טובים יותר.

בכל אופן, או שתיקח 6800U או X800XT PE (לפי בחירה שלך לחברה העדיפה עלייך האופן אישי).

פורסם

חחחחחחחח

תקשיב תקנה כרטיס מסך ב2000 שקל

לא יותר

פורסם

GeforceFX 6800GT זה הכרטיס הכי יקר שאפשר להגיד עליו שהוא משתלם כול דבר מעל זה כסף שזורקים על כלום המחיר שלו באיזור ה2500-2700 שקל ותן עוד פרטים על המחשב שלך כדי שנידע אם בכלל שווה לך להשקיע כול כך הרבה.

פורסם
  • מחבר

כסף זו לא הבעיה אני מחפש ביצועים אופטימאלים למחשב

ומכיוון שעדיין לא יצא הnvidia עם טכנולוגיית sli בפי סי אי אקספרס אז אין לי כח להמתין

ומקסימום אני ימכור את זה ויקנה את הדואל מה שלא יהיה בעוד כחצי שנה.

פורסם

אשכרה תקנה איזה אוטו בכסף הזה.....

איך אני שונא שאנשים פשוט מחפשים על מה להוציא כסף.... כרטיס מסך ב 10000 שקל מי שמע על דבר כזה?

בכל מקרה, כמו שפרקש אמר, 6800GT הוא הכרטיס הכי משתלם כיום, אם אתה יכול להזמין מחו"ל תזמין את ה BFG ואפילו לא ייצא לך מעל 2000....

פורסם

תקנה מנבידיה את הטכנולוגיה של דאבל 6800 אולטרה שכל כרטיס אחרי לצד אחד של המסך ומתי שאחד בעומס השני עוזר לו

אבל אם אין לך מספיק כסף

תקנה את הטנולוגיה של אליינוור שהיא מציעה אותו דבר רק שכל אחד אחרי לצד שלו ואם אחד בעומס בעיה שלו......

או שתקנה 6800 אולטרה אחד ותשתוק

או שתתרום כסף יא טחון!!!!!1

פורסם

הכרטיס שבחרת יתן ביצועים הרבה פחות טובים מכרטיסים שעולים פחות ומיועדים לשוק הביתי. ה9800 פרו מאוד משתלם (יותר מהXT) אבל אם אתה רוצה להשקיע יותר כדי לך לקחת את ה6800 GT.

פורסם

מה שמצחיק זה שהGeforce 6800 Ultra יתן ביצועים הרבה יותר טובים במשחקים מה quadro שעולה פי כמה.

ה quadro זה כרטיס לעריכה גרפית והוא מתוכנן למטרות שונות לגמרי מה Geforce הרגיל- הוא אמור לתת איכות יותר גבוהה על חשבון מהירות; בג'יפורסים זה הפוך.

פורסם

וגם הכרטיסים המקצועיים שמים דגש על תמיכה רחבה ב OpenGL ויש להם דברים כמו 8X FSAA ותוכנות עריכת תלת מימד תומכות בהם. ושם זה כמו עם מעבדים לשרתים, הסיכוי לבעייה הרבה הרבה יותר נמוך מאצל כרטיסי מסך ביתיים.

פורסם

חחחחחחחח איזה טחון!!

תקנה איזה GT או ULTRA....

6800...

לי לדוגמא היה מספיק ה 6800 הרגיל. :)

פורסם

תעשה טובה לעולם תקנה איזה מגרש כדורסל לילדה שתהיה לך עוד איזה חמש שנים.

אל תקנה כרטיס ב10000 שקל, שמור את הכסף ונצל אותו בחוכמה!

עכשיו ברצינות, כמו שאמרו, הכי משתלם Radeon 9800RPO או Geforce 6800GT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים